Προς το περιεχόμενο

Dell U2515H - Live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζει κανένας θέματα όπως 

H σύνδεση είναι με το καλώδιο Display Port στο mDP της οθόνης.  

Η κάρτα γραφικών είναι:

Όχι.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ήρθε το μονιτορ (όμορφο)

Επειδή δεν έχω στην καρτα DP θα το συνδέσω στην hdmi, έχω δοκιμάσει 2 καλώδια χωρίς αποτέλεσμα, πιο πρέπει να αγοράσω;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πήρα και εγώ τη συγκεκριμμένη οθόνη για το σύστημα της υπογραφής μου. Στα 1440p με high settings παίζω με πάνω από 60fps σε παιχνίδια όπως Starcraft II, Doom, Diablo III, Witcher 3.

Από τη μικρή μου εμπειρία αν βρίσκεστε σε σύστημα που βγάζετε FHD/1080p με ultra settings αξίζει η μετάβαση σε 1440p σε high (ίσως να ρίξετε λίγο και τα shadows). Ειδικά αν παίζετε σε TV/Monitor/TN panel και δε παίζετε επαγγελματικά games (οπότε δε σας ενδιαφέρει να έχετε 1ms response time) η μετάβαση σε IPS panel είναι μεγάλο upgrade και θα το καταλάβετε μόλις δείτε την απόδοση των χρωμάτων σε games και ταινίες.

Καλά upgrades!

Δημοσ.

Καλορίζικη φίλε!

Έχω  μια απορία για την συγκεκριμένη οθόνη γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά. Απο μαύρο πως πάει η συγκεκριμένη οθόνη, εννοώ στα μαύρα φόντα φαίνονται ασπρίλες η είναι όντως μαύρα? Πήγα την είδα απο κοντά σε ένα κατάστημα πλαίσιο αλλά λόγο των φωτών που έχει το κατάστημα δεν μπόρεσα να διακρίνω bleeding! κατά τα αλλά εντυπωσιακή οθόνη τόσο σε χρώματα και σε ευκρίνεια όσο και σε εργονομία (η βάση)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...