Προς το περιεχόμενο

Dell U2515H - Live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζει κανένας θέματα όπως 

H σύνδεση είναι με το καλώδιο Display Port στο mDP της οθόνης.  

Η κάρτα γραφικών είναι:

Δημοσ.

Αφου σιγουρευτεις οτι εχεις τους τελευταιους drivers της οθονης και την καρτας γραφικων σου, δοκιμασε αλλη θυρα.

Δημοσ.

Και εγώ ειχα το ίδιο θεμα και με την αλλαγη σε hdmi το αντιμετώπισα.Θές ενα certified καλωδιο (belkin )μιας και αυτο π δινει η dell δεν ειναι κακής ποιοτητας.Το 20pin δινει ρεύμα πισω στην καρτα γραφικών και κάνει flickers.

Δημοσ.

Το 20pin δινει ρεύμα πισω στην καρτα γραφικών και κάνει flickers.

Παίζει τέτοιο πράγμα; Υποτίθεται υπάρχουν φίλτρα.

Δημοσ.

Παίζει τέτοιο πράγμα; Υποτίθεται υπάρχουν φίλτρα.

Ψάξε το layout του Displayport (DisplayPort-Pinout.jpg)και επίσης οτι τα πιο πολλά καλώδια ειναι uncertified και δεν ειναι μονομενα και δημιουργούνται θέματα.Μπορει να δοκιμάσει να το μονώσει με ταινια το pin κ να δεί αν οντωw εχει ακόμη θεματα.Στα ξένα forums υπάρχουν αρκετά θεματα πάνω στο ζητημα αυτο

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω συνδεδεμένο το Macbook μου και έχω βάλει το Resolution στα 2560 x 1440 στην οθόνη και δεν πιάνω 60 Hertz αλλά 59.88 .

Είναι καλό αυτό ή όχι; 

Το έχω συνδεδεμένο με DisplayPort.

Δημοσ.

Έχω συνδεδεμένο το Macbook μου και έχω βάλει το Resolution στα 2560 x 1440 στην οθόνη και δεν πιάνω 60 Hertz αλλά 59.88 .

Είναι καλό αυτό ή όχι; 

Το έχω συνδεδεμένο με DisplayPort.

Δεν έχει σημασία. το 0,12 δεν κάνει την διαφορά

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά.

Έχω την εν λόγω οθόνη πάνω σε μια nvidia gt730 με linux συνδεδεμένη με HDMI. Όλα καλά, εκτός από το ότι το monitor δεν δέχεται DPMS εντολές για να μπει σε sleep mode (με το φωτάκι να αναβοσβήνει).

Όταν το PC μπαίνει σε suspend, ή κάνει shutdown, το monitor εμφανίζει το γνωστό "The display will go in power save mode in 5min" αντί να μπει απευθείας σε power save mode.

Κάπου πήρε το μάτι μου οτι μπορεί να οφείλετε στο HDMI καλώδιο. Αυτό που έχω είναι ένα του πλαισίου με version 1.4. Αν όντως οφείλετε στο καλώδιο, και κάποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα, μπορεί να μου προτείνει ένα που να δουλεύει όπως πρέπει;

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω, το συγκεκριμένο μόνιτορ δεν φέρει καλώδιο σύνδεσης με την καρτα γραφικών ; η αυτο που έχει ειναι σκάρτο και πρέπει να αγοράσω καινούργιο ποιοτικότερο ;

Δημοσ.

Να ρωτήσω, το συγκεκριμένο μόνιτορ δεν φέρει καλώδιο σύνδεσης με την καρτα γραφικών ; η αυτο που έχει ειναι σκάρτο και πρέπει να αγοράσω καινούργιο ποιοτικότερο ;

αυτό που περιέχει η συσκευασία είναι και το καταλληλότερο. Απο 'κει κι έπειτα αν θέλεις καλύτερο π.χ. επίχρυσες επαφές, θα πρέπει να αγοράσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω μπερδευτεί. Η επικεφαλίδα του μόνιτορ είναι αυτή DELL Monitor U2515H 25'' Ultrasharp, IPS, Slim Bezel, HDMI, DisplayPort, Height Adjustable, 3YearsW

Τεχνολογία οθόνης: LED

τι είναι τελικά, λεντ ή ιπς?

Και τα δυο ,ειναι δυο διαφορετικα πραγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...