Προς το περιεχόμενο

Dell U2515H - Live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι την γυρίζεις πίσω και ξανά και ξανά μέχρι να σου έρθει η σωστή οθόνη.

Ναι ναι, σίγουρα! Ξαφνιάστηκα που ειν πιο παλιό. Του Απρίλη (2ης οθόνης) έναντι του Ιουνίου (1ης οθόνης) της ίδιας χρονιάς

Δημοσ.

Καλησπέρα επιστρέφω μετα απο αρκετό καιρό για τη προβληματική οθονη που αντιμετωπίζω, κ σημερα μου έστειλαν μια οθονη περίμενα καινούργια κ με απογοήτευση βλεπω ανακατασκευασμένη σε μεγαλύτερο καφε χαρτόκουτο αντι για τ κλασικό κουτι της οθόνης. Λοιπόν, το παίρνω το ανοίγω κ βλεπω μονο τη οθονη με τη βάση κουμπωμένο κ καλα προστατευμένο χωρις καλώδια κ τέτοια. Το σύνδεσα κ βλεπω χειρότερο bleeding (Πανω οι 2 γωνιές δεξιά κ αριστερά έχουν πολυ περισσότερο χρυσό/κίτρινο χρώμα σε μαύρο φόντο σε σκοτεινό περιβάλλον κ φαινεται έντονα ειναι η revA01 (ιδιο revA01 έχει κ η πρώτη που πήρα), η πρώτη σχεδόν δεν έχει καθολου, παρα μονο αόρατο λευκο κ ειν πολυ καλύτερη απ αυτη που μου έφεραν. Οσο για τα καμμένα pixel δεν εντόπισα προς το παρόν αλλα κ παλι δεν καθησα να ασχοληθώ διοτι με το χειρότερο bleeding δεν παίζεται!! Λεω να κρατησω τη πρώτη προς το παρόν αν κ έχει καμμενο sub-pixel αντι γι το χειρότερο bleeding της 2ης που με ενοχλεί έντονα

Λες να στο έκαναν για να κατσεις με την πρώτη?

Δοκίμασε να ξαναβάλεις την πρώτη με bias lighting και χαμηλόμενη φωτεινότητα στα 120-140 CD/m2 και χρησιμοποίησε την χωρίς να ψάχνεις για bleeding η το καμμένο πίξελ. Αν δε σε ενοχλεί έτσι τότε είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Λες να στο έκαναν για να κατσεις με την πρώτη?

Δοκίμασε να ξαναβάλεις την πρώτη με bias lighting και χαμηλόμενη φωτεινότητα στα 120-140 CD/m2 και χρησιμοποίησε την χωρίς να ψάχνεις για bleeding η το καμμένο πίξελ. Αν δε σε ενοχλεί έτσι τότε είσαι εντάξει.

Αυτο σκέφτηκα κ γω... Δεν ξερω. Θα δειξει η επόμενη οθονη που θα μου φέρουν. Πάντως σχετικά με τις ρυθμίσεις που μου λες δν με πειράζει. Απλα με χαλάει το γεγονός οτι εχω ηδη ελλατωματικη οθονη αγορασμένη απο μεταπωλητή Dell εξωτερικό (Γερμανίας) κ τη αγόρασα ως καινούργια σε ελληνικο καταστημα χωρις να μου πουν οτι ειναι αγορασμένη απο μεταλωλητη κ τέτοια και έχει ηδη τελείως διαφορετικό S/N η οθονη και αλλο S/N στο κουτι οταν ζητήθηκε να γράψω το S/N εκτός απο το service tag για έλεγχο της εγγύησης που δεν τη πρόσεξα νωρίτερα κατα το άνοιγμα του κουτιού
Δημοσ.

Λοιπον παιδια την πηγα σε βηματα των 5 μεχρι 75 hz, μεχρι 70 δεν εχει frame skipping και στα 75 το τεστ του ufotest δεν μπορω πλεον να το κανω γιατι η καμερα του κινητου δεν προλαβαινει να πιασει πανω απο 2 ασπρα κουτια. Το profile το εκανα απευθειας μεσω του amd control panel. Xmorsx περιμενω αποψη: Ημουν τυχερος και επεσα σε κομματι που παει μεχρι 75 η κατι κανω λαθος?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια την πηγα σε βηματα των 5 μεχρι 75 hz, μεχρι 70 δεν εχει frame skipping και στα 75 το τεστ του ufotest δεν μπορω πλεον να το κανω γιατι η καμερα του κινητου δεν προλαβαινει να πιασει πανω απο 2 ασπρα κουτια. Το profile το εκανα απευθειας μεσω του amd control panel. Xmorsx περιμενω αποψη: Ημουν τυχερος και επεσα σε κομματι που παει μεχρι 75 η κατι κανω λαθος?

Κατεβασε το iso για να παρεις πιο πολλα κουτακια, συνηθως γινεται σε ολα τα κινητα. Επισης χαμηλωσε την φωτεινοτητα της οθονης. Δε μπορω να σου πω για τα 75Hz αν δεν κανεις σωστα το τεστ, αλλα αν μεχρι τα 70 Hz πηρες πολλες φωτογραφιες με 3+ κουτακια η καθε μια χωρις frame skipping, μαλλον εισαι τυχερος και επεσες σε καλο κομματι.

Δημοσ.

Κατεβασε το iso για να παρεις πιο πολλα κουτακια, συνηθως γινεται σε ολα τα κινητα. Επισης χαμηλωσε την φωτεινοτητα της οθονης. Δε μπορω να σου πω για τα 75Hz αν δεν κανεις σωστα το τεστ, αλλα αν μεχρι τα 70 Hz πηρες πολλες φωτογραφιες με 3+ κουτακια η καθε μια χωρις frame skipping, μαλλον εισαι τυχερος και επεσες σε καλο κομματι.

δεν παει αλλο το iso μεχρι 100 εχει, το ιδιο και στο ταμπλετ, και χαμηλωσα και φωτεινοτητα και μεχρι το 10 αλλα καθε φορα τραβαει μεχρι 2 κουτακια ενωμενα. Στα 80 παλι μεχρι 2, αλλα εκει δεν ενωμενα, οποτε το αφησα 75. Παιζει τιποτα με το backlight οταν αλλαζεις το refresh rate γιατι ( μαλλον λογω της ωρας ειναι) τωρα σαν να με κουραζει να κοιταω ασπρο στην οθονη

Δημοσ.

δεν παει αλλο το iso μεχρι 100 εχει, το ιδιο και στο ταμπλετ, και χαμηλωσα και φωτεινοτητα και μεχρι το 10 αλλα καθε φορα τραβαει μεχρι 2 κουτακια ενωμενα. Στα 80 παλι μεχρι 2, αλλα εκει δεν ενωμενα, οποτε το αφησα 75. Παιζει τιποτα με το backlight οταν αλλαζεις το refresh rate γιατι ( μαλλον λογω της ωρας ειναι) τωρα σαν να με κουραζει να κοιταω ασπρο στην οθονη

Aλλαζει λιγο το gamma και το color temperature. Ισως να εγινε λιγο πιο ψυχρο. Θα δεις και πως θα ειναι οταν ξυπνησεις. 

Δημοσ.

Οχι. Θα χρειαστείς κάρτα γραφικών

Multi-VGA Output Support: DVI-D and RGB Ports 
Supports Microsoft® DirectX 10 
D-SUB with Max. Resolution : 2048 X 1536 @75Hz 
DVI with Max. Resolution : 1920 X 1200 @60Hz

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιζα οτι αυτα τα χαρακτηριστικά πρεπει να εχει η καρτα γραφικών που θα πάρω.

Καμια (φτηνη) καρτα να προτεινετε; Δεν τη θελω για gaming,  

Δημοσ.

Η πιό φθηνή που μπορείς να πάρεις και να κάνει

Εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια δεν έχεις θέμα. Και εγώ μαι τέτοια κάρτα είχα και έκανα πολύ καλά την δουλεία μου. 

Φαντάζομαι δεν την έχεις συνδεδεμένη μέσω d-sub. Αν ναι τότε με την κάρτα θα αλλάξεις και καλώδιο

D-Sub Max Resolution : 2048x1536
DVI Max Resolution : 2560x1600
Digital Max Resolution:2560x1600

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά... μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και εγώ. Η κάρτα γραφικών μου έχει θύρα displayport και η dell στο κουτί της έχει ενα καλώδιο Displayport->Mini Displayport.... Αν βάλω το μεγάλο dp στην κάρτα γραφικών και το μικρό στην οθόνη(που είδαι οτι έχει θύρα) θα δουλεύει αυτός ο συνδιασμός η θα πρέπει να αγοράσω Displayport μεγάλο και στις δυο μεριές.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν βάλω το μεγάλο dp στην κάρτα γραφικών και το μικρό στην οθόνη(που είδαι οτι έχει θύρα) θα δουλεύει αυτός ο συνδιασμός η θα πρέπει να αγοράσω Displayport μεγάλο και στις δυο μεριές.

Έτσι την έχω εγώ, χωρίς κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...