XMorsX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Την πειρα τελικα παιδια, πολυ ωραιο design! ...αλλα εχει 4 bright pixel, θα μπαινατε σε διαδικασια να την αλλαξετε?? Aν ειναι bright, μαλλον ναι. Ζητα ομως να σου φερουν την δευτερη πριν δωσεις την πρωτη, για να συγκρινεις και να κρατησεις την καλυτερη.
Papakaliati Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 οταν γραφω κωδικα στην R μπορω να οτι ζοριζομαι... Βασικα ευτυχως που δεν γραφω πολυ... Δεν μπορώ να βλέπω αλλο τέτοια σχολια λες και έχουμε 2008. Και τα windows, και τα mac , ακόμα και τα λίνουξ υποστηρίζουν για οθόνες μεγάλης αναλυσης αλλαγή του dpi.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 κανω bump για να ρωτησω τι παιζει με το overclocking. Επηρρεαζει καπως την εγγυηση? Ειχε κανεις καλα αποτελεσματα με την υ2515h?
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μια παρατηρηση ολιγον τι off topic γιατι βλεπω οτι διαιωνιζεται. Η αναλυση 2560Χ1440 δεν ειναι 2Κ, ειναι 2.5Κ, οχι οτι εχει καμια ιδιεταιρη σημασια, μονο για να μιλαμε την ιδια γλωσσα με τον υπολοιπο κοσμο. 1
arisskalamata Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παιδια αξιζει αυτο το μονιτορ για παιχνιδια;(λολ /cs go pio polu).ή να παω σε μια 27αρα φουλ hd?
XMorsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 κανω bump για να ρωτησω τι παιζει με το overclocking. Επηρρεαζει καπως την εγγυηση? Ειχε κανεις καλα αποτελεσματα με την υ2515h?Γενικά έχει frame skipping οπότε δεν υπερχρονιζεται.Παιδια αξιζει αυτο το μονιτορ για παιχνιδια;(λολ /cs go pio polu).ή να παω σε μια 27αρα φουλ hd?Δεν έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια. Αξίζει ως αγορά. Ανάλογα τις ανάγκες σου και το hardware σου, μία μεγαλύτερη μικρότερης αναλυσης η μία 144hz μπορεί να είναι προτιμητεα. Συγκεκριμένα, για το λολ είναι ιδανική, για το cs gο είναι επίσης καλή αλλά εκεί θα προτιμούσες μία με μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης.
arisskalamata Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πηγα και ειδα στο media markt/plaisio την υ2515η και την s2715h(glossy).που ειναι και στην ιδια τιμη.τι προτεινετε;
bazzil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πηγα και ειδα στο media markt/plaisio την υ2515η και την s2715h(glossy).που ειναι και στην ιδια τιμη.τι προτεινετε; Αν δεν παίζεις παιχνίδια ή αν δεν έχεις καλή κάρτα γραφικών πάρε την 27άρα. αλλιώς πάρε την 25άρα. έχει μεγαλύτερη ανάλυση
arisskalamata Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για παιχνιδια την θελω κυριως .μεγαλη ουονη γκλοσσι και 1920χ1080 ή 25αρα 2560χ1440;
XMorsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για παιχνιδια την θελω κυριως .μεγαλη ουονη γκλοσσι και 1920χ1080 ή 25αρα 2560χ1440; Για παιχνιδια μονο τα 1080p ειναι καλυτερη αναλυση για να βγαζεις περισσοτερα fps. Ακομη και μεγαλη καρτα να εχεις αυτο ειναι ζητημα (δε μιλαω βεβαια για την περιπτωση που εχεις καμια 980ti). Εξαρταται ομως και απο την αποσταση θεασης, αν εχεις μικροτερη αποσταση των 60 ποντων η διαφορα στην ευκρινεια μεταξυ των οθονων ειναι μεγαλη. Παλι ομως δε θα προτεινα την U2515H αν δεν εχεις τουλαχιστον μια 970 / 390. Αν τελικα παρεις glossy 27" 1080p, προτιμησε την ΗP 27xw, ειναι καλυτερη απο την Dell S2715H. H U2515H εχει καλυτερο panel απο την S2715H. Η ΗP 27xw εχει τουλαχιστον ισαξιο πανελ με την U2515H. 1
arisskalamata Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Sapphire-Radeon-R9-380X-4GB ειναι η καρτα που εχω.και επισης αν παρω γκλοσσι θα εχω προβλημα με την αντανακλαση;
Thanos.C Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα επιστρέφω μετα απο αρκετό καιρό για τη προβληματική οθονη που αντιμετωπίζω, κ σημερα μου έστειλαν μια οθονη περίμενα καινούργια κ με απογοήτευση βλεπω ανακατασκευασμένη σε μεγαλύτερο καφε χαρτόκουτο αντι για τ κλασικό κουτι της οθόνης. Λοιπόν, το παίρνω το ανοίγω κ βλεπω μονο τη οθονη με τη βάση κουμπωμένο κ καλα προστατευμένο χωρις καλώδια κ τέτοια. Το σύνδεσα κ βλεπω χειρότερο bleeding (Πανω οι 2 γωνιές δεξιά κ αριστερά έχουν πολυ περισσότερο χρυσό/κίτρινο χρώμα σε μαύρο φόντο σε σκοτεινό περιβάλλον κ φαινεται έντονα ειναι η revA01 (ιδιο revA01 έχει κ η πρώτη που πήρα), η πρώτη σχεδόν δεν έχει καθολου, παρα μονο αόρατο λευκο κ ειν πολυ καλύτερη απ αυτη που μου έφεραν. Οσο για τα καμμένα pixel δεν εντόπισα προς το παρόν αλλα κ παλι δεν καθησα να ασχοληθώ διοτι με το χειρότερο bleeding δεν παίζεται!! Λεω να κρατησω τη πρώτη προς το παρόν αν κ έχει καμμενο sub-pixel αντι γι το χειρότερο bleeding της 2ης που με ενοχλεί έντονα
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα επιστρέφω μετα απο αρκετό καιρό για τη προβληματική οθονη που αντιμετωπίζω, κ σημερα μου έστειλαν μια οθονη περίμενα καινούργια κ με απογοήτευση βλεπω ανακατασκευασμένη σε μεγαλύτερο καφε χαρτόκουτο αντι για τ κλασικό κουτι της οθόνης. Λοιπόν, το παίρνω το ανοίγω κ βλεπω μονο τη οθονη με τη βάση κουμπωμένο κ καλα προστατευμένο χωρις καλώδια κ τέτοια. Το σύνδεσα κ βλεπω χειρότερο bleeding (Πανω οι 2 γωνιές δεξιά κ αριστερά έχουν πολυ περισσότερο χρυσό/κίτρινο χρώμα σε μαύρο φόντο σε σκοτεινό περιβάλλον κ φαινεται έντονα ειναι η revA01 (ιδιο revA01 έχει κ η πρώτη που πήρα), η πρώτη σχεδόν δεν έχει καθολου, παρα μονο αόρατο λευκο κ ειν πολυ καλύτερη απ αυτη που μου έφεραν. Οσο για τα καμμένα pixel δεν εντόπισα προς το παρόν αλλα κ παλι δεν καθησα να ασχοληθώ διοτι με το χειρότερο bleeding δεν παίζεται!! Λεω να κρατησω τη πρώτη προς το παρόν αν κ έχει καμμενο sub-pixel αντι γι το χειρότερο bleeding της 2ης που με ενοχλεί έντονα Όχι την γυρίζεις πίσω και ξανά και ξανά μέχρι να σου έρθει η σωστή οθόνη.
XMorsX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Sapphire-Radeon-R9-380X-4GB ειναι η καρτα που εχω.και επισης αν παρω γκλοσσι θα εχω προβλημα με την αντανακλαση; Καλύτερα σε 1080p αποδίδει, κάτι κάνει όμως και σε 1440p μέχρι να βγουν οι midrange κάρτες της νέας γενιάς. Αν δεν είσαι πρόθυμος να αλλαξεις GPU τον επόμενο χρονο (θα πιάνει μεταχειρισμενη η δικιά σου αρκετά) τότε μάλλον είναι καλύτερα να κατσεις στα 1080p, έστω και ultrawide. Οι νέες glossy δεν αντανακλούν πολύ. Και εσύ όμως οφείλεις να μην αφήνεις φως από παράθυρα ή φωτεινές πηγές να πέφτουν απευθείας πάνω τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα