k33theod Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο πιθανό όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα είναι η οθόνη να μην είναι καινούργια. Να την πήρε δηλαδή κάποιος και να την επέστρεψε και να την πασσάρουν για καινούργια.
_^ThEo^_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τα τετοια πραγματα που λες εννοεις το καμμένο pixel? Γιατί είναι πολύ πιθανό σε καινούρια οθόνη να υπάρχει.
La_MoRt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, πριν απο λίγους μηνες αγόρασα Dell οθονη και πρόσφατα διαπίστωσα ενα καμμενο sub-pixel. Αρχικά νόμιζα πως ηταν ο λερωμένος τοίχος της φωτογραφίας τη ωρα που δούλευα πανω στο Photoshop. Παω να τη σβήσω με τα εργαλεία, τιποτα, κ λεω σκόνη θα ειναι, το σκουπίζω απαλά δεν εφυγε(!!), αλλάζω αλλο παράθυρο να μη κάνω λάθος κι τοτε βλεπω το "εξαφανισμένο" πράσινο πανω στο pixel. Παίρνω το κατάστημα οπου τη αγόρασα κ δεν ξέρουν τιποτα και να απευθύνω στ Dell, παίρνω τη Dell τους λεω το ελαττωματικό (μπλα μπλα....) μου λένε ή πρεπει να έχει ενα λευκο pixel (σε μαύρο φόντο) ή 6 ανεξάρτητα sub-pixel τοτε θα μου αντικαταστήσουν με καινούργιο.. Καλού κακού να τρέξω στ YouTube "dead pixel fix", το άφησα 2-3 ωρες στη πλήρης οθονη αναμμένο κ κανένα αποτέλεσμα. Ξέρει κανεις για αυτο;; Ευχαριστώ για το χρονο σας -- Dell U2515H -- ΟΚ δηλαδή αυτό; Δε σου είπαν έστω ένα τρόπο να μπορέσεις να τη στείλεις έστω να στη φτιάξουνε; Στους όρους της εγγύησης αναγράφεται κανονικά αυτό που σου είπαν; Αν το λέει τότε δε μπορείς να κάνεις και πολλά , αν όμως το λένε έτσι που μου φαίνεται δύσκολο για αυτή την εταιρεία καλό θα ήταν να στείλεις ένα email στη κεντρική εταιρεία να πεις πως έχει η κατάσταση.
Thanos.C Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο πιθανό όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα είναι η οθόνη να μην είναι καινούργια. Να την πήρε δηλαδή κάποιος και να την επέστρεψε και να την πασσάρουν για καινούργια. Αυτο υποψιάζομαι κ γω. Οταν η πήρα ηταν στη ζελαντινα του πανω στην οθονη και ολα τα καλώδια στη αρχική συσκευασία τους. ΟΚ δηλαδή αυτό; Δε σου είπαν έστω ένα τρόπο να μπορέσεις να τη στείλεις έστω να στη φτιάξουνε; Στους όρους της εγγύησης αναγράφεται κανονικά αυτό που σου είπαν; Αν το λέει τότε δε μπορείς να κάνεις και πολλά , αν όμως το λένε έτσι που μου φαίνεται δύσκολο για αυτή την εταιρεία καλό θα ήταν να στείλεις ένα email στη κεντρική εταιρεία να πεις πως έχει η κατάσταση. Οχι δεν μου είπαν κατι τέτοιο... Μονο να κάνω εγω τη διόρθωση μέσω YouTube "dead pixel fix" κ αν φτιαχτεί η οχι. Για να τη φτιάξουν φαντάζομαι θα πληρώσω εγω τα έξοδα συντήρησης γι ενα χαμένο πράσινο sub-pixel.
_^ThEo^_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Σου στέλνουν άλλη ανακατασκευασμένη. Έρχονται και παίρνουν τη δικιά σου και σου δίνουν την άλλη. Δεν πληρώνεις τπτ.
Thanos.C Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω οτι ειναι δίκαιο να μου στείλουν μια ανακατασκευασμένη οθονη μιας κ που τη πήρα προ ολίγων μηνών καινούργια. Πλήρωσα για καινούργιο κι αν τελικά δεχτεί να τη αντικαταστήσουν, θα μου δώσουν μια "μεταχειρισμένη";;
_^ThEo^_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι νομίζω κάνει η εταιρία, αλλά πάρε ένα τηλ για σίγουρα και ενημέρωσε και μας!
CrimsonSky_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δυσκολα αλλα υπαρχει κανεις που να δοκιμασε το scaling της σε 1080p να μας πει αν βλεπει μεγαλη διαφορα απο native 1080p?
NT1G Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Η dell σε αλλαγή οθόνης δίνει refurbished.
sakks80 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 εμενα παντως μου εστειλαν καινουρια 2 φορες οταν ειχα παρει dell.την ειχα παρει απο msystem αλλα δεν ασχοληθηκα με το μαγαζι επικοινωνησα με dell hellas απευθιας.ειχε αρκετο bleeding του εστειλα 2 φωτογραφιες του τονισα οτι θελω καινουρια μου ειπε θα σε ενημερωσω.σε 2 μερες με πηρε τηλεφωνο και μου πε εγκριθηκε αντικατασταση με καινουρια και μου εστειλαν και trucking number.σε 15 μερες περιπου ηρθε η καινουρια οθονη.και η δευτερη ειχε αρκετο bleeding και ξανα αμεσα εγκριθηκε αλλαγη και μου εδωσαν παλι tracking number και ηρθε η οθονη.η τριτη οθονη ηταν κομπλε και rev 1 αντι για rev 0 που ηταν οι 2 πρωτες.ο τυπος στο τηλεφωνο μου ειπε οτι αν η οθονη ειναι το πολυ 1 μηνα κανουν αντικατασταση με καινουρια.αν ειναι παλιοτερη σου στελνουν refrubished.
XMorsX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δυσκολα αλλα υπαρχει κανεις που να δοκιμασε το scaling της σε 1080p να μας πει αν βλεπει μεγαλη διαφορα απο native 1080p? Δεν είναι ότι καλύτερο, καμία οθόνη δεν είναι τόσο καθαρή σε αναλυση διαφορετική της native, ακόμη και με 1:1 mapping, κάτι που βέβαια δεν ισχύει καν στην προκειμένη. Αν την αγοράσεις, καλό είναι να την χρησιμοποιείς στην ανάλυση της. Φυσικά σε σειρές ταινίες δεν τρέχει κάτι.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι ότι καλύτερο, καμία οθόνη δεν είναι τόσο καθαρή σε αναλυση διαφορετική της native, ακόμη και με 1:1 mapping, κάτι που βέβαια δεν ισχύει καν στην προκειμένη. Αν την αγοράσεις, καλό είναι να την χρησιμοποιείς στην ανάλυση της. Φυσικά σε σειρές ταινίες δεν τρέχει κάτι. Αυτο εχει να κανει με το chip που κανει το scaling, σωστα? Σκεφτηκα μηπως επειδη ειναι καινουργια εχει αρχισει να γινεται αστικος μυθος η εστω ψιλα γραμματα το blurring στο upscaling, ειδικα με >8x AAσε παιχνιδια.Ποια η γνωμη σου?
XMorsX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το scaling είναι πολύ καλύτερο από πιο παλιές οθόνες, αλλά και παλι η εικόνα θα είναι πιο blurry, τόσο σε σχέση με την native ανάλυση της οθονης, όσο και από μια άλλη οθόνη με native 1080p. Δεν είναι αστικός μύθος.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Την πειρα τελικα παιδια, πολυ ωραιο design! ...αλλα εχει 4 bright pixel, θα μπαινατε σε διαδικασια να την αλλαξετε??
La_MoRt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 4; Τι να σου πω αν εσύ είσαι οκ τότε κράτα τη, εγώ τη δική μου πάντως όταν ήρθε και είχε pixel την έστειλα. Το μάτι μου πήγαινε όλη την ώρα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα