Προς το περιεχόμενο

Dell U2515H - Live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω ρε σεις. Περιμένω τώρα mail από computeruniverse, ομως το μαγαζακι ειναι καπως αργό οπότε ποιος ξέρει πότε θα έχω νέα.

Καλό αυτό bazzil, όμως σε μένα την βλέπουν διαφορετικά τη περίπτωση όπως φαίνεται. Ό,τι μου είπαν σας λέω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα. Απλά τώρα έπεσες στην περίπτωση. Εγώ όταν μίλησα μου ζήτησαν service tag το οποίο δεν είχε και ζήτησα απο την εταιρεία στη Γερμανία να μου στείλουν το service tag. Μου είπαν πως αρκεί το τιμολόγιο αγοράς. Μου είχαν στείλει το dell order number μιας και όπως μου είχαν πει αγοράζουν απ ευθείας απο την dell, το οποίο έδωσα στην dell εδώ και η αντικατάσταση έγινε σε δύο ημέρες. Θα βρεις άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι δε θα έχεις προβλήματα Η Dell σαν εταιρεία είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό το κομμάτι. Απλά μάλλον θα σε ταλαιπωρήσει λίγο το κομμάτι να μιλήσει το κατάστημα με το προμηθευτή του να προχωρήσουν τη διαδικασία κτλ. Δυστυχώς είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο για να λειτουργήσει.

Δημοσ.

Παιδιά μιας και ψήνομαι να την αγοράσω έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα; Υπόψιν είμαι από επαρχία οπότε είναι και τα μεταφορικά. Με την εγγύηση να έχω κάποιες επιφυλάξεις ανάλογα το κατάστημα; Και κάτι άλλο, μιας και είμαι ακόμα με tn σε 1680χ1050 με την αρχαία πλέον ati 5850 θα την παλεύει με την ανάλυση της dell; Με παιχνίδια πλέον δεν ασχολούμαι παρά το fm.

Δημοσ.

Τελικά τι έγινε με τη μαλλιαρή οθόνη? :P

Έστειλα τη Τρίτη mail στο κατάστημα. Μέχρι και σήμερα, δεν έχω πάρει απάντηση.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω τη Παρασκευή με Dell να μιλήσω με τον υπεύθυνο που μίλησα και τη Τρίτη, αλλά καθώς βρισκόμουν στα 8 λεπτά αναμονής, το σήκωσε κάποιος και μου είπε πως έχουν βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο.  :lol: Άφησα στοιχεία και περιμένω να με καλέσουν.

Αυτά.

Δημοσ.

Παιδιά μιας και ψήνομαι να την αγοράσω έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα; Υπόψιν είμαι από επαρχία οπότε είναι και τα μεταφορικά. Με την εγγύηση να έχω κάποιες επιφυλάξεις ανάλογα το κατάστημα; Και κάτι άλλο, μιας και είμαι ακόμα με tn σε 1680χ1050 με την αρχαία πλέον ati 5850 θα την παλεύει με την ανάλυση της dell; Με παιχνίδια πλέον δεν ασχολούμαι παρά το fm.

Εγώ την πήρα από guaranty.gr. Κανένα πρόβλημα ούτε στο χρόνο παράδοσης, ούτε στην οθόνη. 10 μέρες μου είχαν πει, σε μία εβδομάδα την είχα! Και σηκώνουν πάντα τηλέφωνο, βασικότατο

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μίλησα πάλι με Dell. Είχα αφήσει βέβαια ειδοποίηση τη Παρασκευή να με καλέσει ένας συγκεκριμένος υπάλληλος, αλλά δεν... οπότε σήμερα κάλεσα πάλι.

Ένας άλλος υπάλληλος λοιπόν, αφού το κατάστημα δεν απαντάει, μου είπε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούν να κάνουν μόνο αλλαγή panel. Κρατάω, δηλαδή, βάσεις, καλώδια και τα σχετικά και απλά μου φέρνουν νέο panel.

Το αρνητικό σε αυτή τη περίπτωση: το παίζω κορώνα-γράμματα να είναι είτε καινούριο είτε ανακατασκευασμένο, να είναι είτε τελευταίο Rev. είτε πιο παλιό και τα σχετικά. Ούτε αυτοί, μου είπε, μπορούν να γνωρίζουν τα παραπάνω. Βέβαια, δίνει μεγάλες πιθανότητες, επειδή το μοντέλο είναι καινούριο, να είναι και το panel καινούριο.

Είπαμε τελικά να ξαναδοκιμάσω να στείλω στο κατάστημα και αν δεν, να μιλήσω πάλι μαζί τους. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Από τη μία στο σημείο που έχει τα 2 του ψεγάδια, δεν ενοχλούν, από την άλλη είναι το γαμώτο της όλης υπόθεσης. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει ανακατασκευασμένα λόγο του ότι είναι καινούριο. Αφοί ξεκίνησες που το ξεκίνησες τελείωσέ το.

Δημοσ.

Μόλις μίλησα πάλι με Dell. Είχα αφήσει βέβαια ειδοποίηση τη Παρασκευή να με καλέσει ένας συγκεκριμένος υπάλληλος, αλλά δεν... οπότε σήμερα κάλεσα πάλι.

Ένας άλλος υπάλληλος λοιπόν, αφού το κατάστημα δεν απαντάει, μου είπε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούν να κάνουν μόνο αλλαγή panel. Κρατάω, δηλαδή, βάσεις, καλώδια και τα σχετικά και απλά μου φέρνουν νέο panel.

Το αρνητικό σε αυτή τη περίπτωση: το παίζω κορώνα-γράμματα να είναι είτε καινούριο είτε ανακατασκευασμένο, να είναι είτε τελευταίο Rev. είτε πιο παλιό και τα σχετικά. Ούτε αυτοί, μου είπε, μπορούν να γνωρίζουν τα παραπάνω. Βέβαια, δίνει μεγάλες πιθανότητες, επειδή το μοντέλο είναι καινούριο, να είναι και το panel καινούριο.

Είπαμε τελικά να ξαναδοκιμάσω να στείλω στο κατάστημα και αν δεν, να μιλήσω πάλι μαζί τους. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Από τη μία στο σημείο που έχει τα 2 του ψεγάδια, δεν ενοχλούν, από την άλλη είναι το γαμώτο της όλης υπόθεσης. 

Η αντιπροσωπεία σου είπε αυτό που ουσιαστικά θα έκανε, κανονικά πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα από το οποίο την αγόρασες και να αναλάβουν όλη τη διαδικασία. Αν γινόταν αντικατάσταση από το κατάστημα τότε η δικιά σου λογικά θα πήγαινε αντιπροσωπεία και θα κάνανε αυτό που σου είπε και ο υπάλληλος, ανακατασκευή. Με το κατάστημα άρχισε να το κυνηγάς παραπάνω. Μέσα στο DOA δε διαπίστωσες τη ζημιά; Είναι υποχρεωμένοι να σε εξυπηρετήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι Αθήνα από χθες εαν υπάρχει κάποιος πρόθυμος να δω από κοντά την οθόνη θα είμαι υπόχρεος.

Κερνάω καφέ-μπύρα-φαγητό  :)

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι Αθήνα από χθες εαν υπάρχει κάποιος πρόθυμος να δω από κοντά την οθόνη θα είμαι υπόχρεος.

Κερνάω καφέ-μπύρα-φαγητό  :)

Εγώ πάλι λέω έλα να δεις 2 U2414H να κεράσω και φαγητό να μου στήσεις το καινούριο tower που φοβάμαι να το κάνω μόνος μου :D

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω έλα να δεις 2 U2414H να κεράσω και φαγητό να μου στήσεις το καινούριο tower που φοβάμαι να το κάνω μόνος μου :D

Την ξέρω την οθόνη και την έχω δουλέψει. Αν δεν δω κάπου την 25άρα να σε εξυπηρετήσω αν δεν μένεις και πολύ μακριά βέβαια. Θα στείλω μήνυμα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν απο λίγους μηνες αγόρασα Dell οθονη και πρόσφατα διαπίστωσα ενα καμμενο sub-pixel. Αρχικά νόμιζα πως ηταν ο λερωμένος τοίχος της φωτογραφίας τη ωρα που δούλευα πανω στο Photoshop. Παω να τη σβήσω με τα εργαλεία, τιποτα, κ λεω σκόνη θα ειναι, το σκουπίζω απαλά δεν εφυγε(!!), αλλάζω αλλο παράθυρο να μη κάνω λάθος κι τοτε βλεπω το "εξαφανισμένο" πράσινο πανω στο pixel. Παίρνω το κατάστημα οπου τη αγόρασα κ δεν ξέρουν τιποτα και να απευθύνω στ Dell, παίρνω τη Dell τους λεω το ελαττωματικό (μπλα μπλα....) μου λένε ή πρεπει να έχει ενα λευκο pixel (σε μαύρο φόντο) ή 6 ανεξάρτητα sub-pixel τοτε θα μου αντικαταστήσουν με καινούργιο.. Καλού κακού να τρέξω στ YouTube "dead pixel fix", το άφησα 2-3 ωρες στη πλήρης οθονη αναμμένο κ κανένα αποτέλεσμα. Ξέρει κανεις για αυτο;; Ευχαριστώ για το χρονο σας

-- Dell U2515H --

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...