Προς το περιεχόμενο

Dell U2515H - Live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κύβος ερίφθη. Την είδα απο κοντά και όντως ειναι πολύ πολύ καλή!!! Μολις την κουμπωσα και παω να την χαρω !!! Ημουν μεταξυ u2414 και u2515 αν μπορειτε πηγαινέτε για την 25αρα, και αν δεν σας φαινονται πολύ μικρά τα εικονιδια

Δημοσ.

Ο κύβος ερίφθη. Την είδα απο κοντά και όντως ειναι πολύ πολύ καλή!!! Μολις την κουμπωσα και παω να την χαρω !!! Ημουν μεταξυ u2414 και u2515 αν μπορειτε πηγαινέτε για την 25αρα, και αν δεν σας φαινονται πολύ μικρά τα εικονιδια

Καλορίζικη!

Πες μας και που την είδες από κοντά να πάμε και εμείς

• Like 1
Δημοσ.

Την είδα στο παληκάρι απο το οποιο την αγόρασα, καιγόμουν οπωσδήποτε να την δω πρωτα απο κοντά. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να εξυπηρετήσω να ερθεις να την δεις, Πειραιά μένω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά, αλλά θα με ενδιέφερε να τη δώ κάποια στιγμή. Ανεβάστε και καμία pic όποιος μπορεί.

Από που την πήρες?

Δημοσ.

Την έχω και την χαίρομαι εδώ και ένα εξάμηνο 330 € την πήρα.Φοβερο all around monitor,την μεγάλη διάφορα την είδα στα παιχνίδια κυρίως λόγω ανάλυσης.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το φανταζομαι οτι θα ειναι πολύ καλη, το θεμα μου ειναι μηπως η αναλυση ειναι πολύ μεγάλη και με κουράσει (ειναι μικρά), η χρηση που θα κάνω ειναι 90% δουλεια (κώδικας) για αυτό και επιθυμω περισσότερη επιφανεια και 10% browsing και light gamιing, αλλιως θα πάω και εγω για u2414h

οταν γραφω κωδικα στην R μπορω να οτι ζοριζομαι... Βασικα ευτυχως που δεν γραφω πολυ...

Δημοσ.

Κι εγώ κώδικα γράφω στο monitor ( ακόμα και τώρα ) αν δεν έχεις πρόβλημα όρασης δεν είναι κάτι συνηθίζεις. Βέβαια οι γονείς μου που έχουν πρεσβιοπεία ας πούμε δε μπορούν να διαβάσουν χριστό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τη συγκεκριμένη οθονάρα, αλλά την έχω συνδέσει με το laptop εν αναμονής του νέου μου PC.

Παρατηρώ λίγο bleeding στις κάτω γωνίες, αλλά δεν ενοχλούν καθόλου. Θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα γράψω εντυπώσεις μόλις τη συνδέσω με το νέο μου PC.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές πάντως, τόσο από την ανάλυση, όσο και από το μέγεθος, το οποίο είναι ιδανικό. Είμαι στους 40 πόντους απόσταση και είμαι στο όριο.

Δεν μπορώ να βρω ένα τεστ που πρότεινε ο φίλος Xmors. Αν θυμάται κανείς άλλος ή ο ίδιος αν δει το θέμα

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τη συγκεκριμένη οθονάρα, αλλά την έχω συνδέσει με το laptop εν αναμονής του νέου μου PC.

Παρατηρώ λίγο bleeding στις κάτω γωνίες, αλλά δεν ενοχλούν καθόλου. Θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα γράψω εντυπώσεις μόλις τη συνδέσω με το νέο μου PC.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές πάντως, τόσο από την ανάλυση, όσο και από το μέγεθος, το οποίο είναι ιδανικό. Είμαι στους 40 πόντους απόσταση και είμαι στο όριο.

Δεν μπορώ να βρω ένα τεστ που πρότεινε ο φίλος Xmors. Αν θυμάται κανείς άλλος ή ο ίδιος αν δει το θέμα

Καλορίζικη φιλαράκι!! Εδώ εισαι http://www.testufo.com/#test=blurtrail

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερες! Και γω το παρέλαβα χθες. Τώρα να πω πόσο καλό  είναι , είναι άδικο ,μιας και το προηγούμενο ήταν ενα 22αρι lg επταετίας.

Εντυπωσιάστηκα με την ακρίβεια και τα χρώματα. Βέβαια στο εργοστασιακό calibration εχει πολυ φωτεινότητα, οποτε επιδέχεται περαιτέρω ρύθμιση .  

Ετοιμάζω ενα unboxing review, και λίγα βασικά τεστ για παρουσίαση. Ελπίζω σύντομα.

Δημοσ.

Δώσε και μερικές ρυθμίσεις τότε, γιατί μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από τη φωτεινότητα!

Δημοσ.

Πριν 3 ώρες παρέλαβα και γω.

Παρτίδα Νοέμβριος 2015. Το αναφέρω αυτό, μήπως έχουν αλλάξει κάτι στο Calibration τους.

Ήρθαν, όπως ήταν αναμενόμενο έτοιμες καλιμπραρισμένες, όμως η φωτεινότητα ήταν στο 50%. Ή εγώ δεν έχω θέμα, ή μου φαίνεται μια χαρά εξαρχής. Όταν το βάζω στο 20%, όπως αναφέρει ο Amaretos από πάνω, μου φαίνεται αρκετά σκοτεινή η εικόνα τους. Βέβαια, μάλλον εμένα δε με πειράζει διότι και στο 100% που τσέκαρα δεν με ενοχλεί. Ίσως μ'αρέσει και καλύτερα.

Μόνο το Sharpness πείραξα. Το έβαλα 100%.

Στην αρχή είχα ένα θέμα με εικονίδια κ.λπ. Κατέβασα το DPI από Windows στο 100% (ήταν από Default 125), και όλα φαίνονται εντάξει πλέον.

Οκ, τη πρώτη ώρα όλα μου φαίνονταν πολύ μικρά, αλλά ήδη έχω συνηθίσει.

Edit: Επειδή οι οθόνες ήρθαν μόνο με miniDI->DP. Υπάρχει διαφορά μεταξύ miniDP και DP; Αποκλείω να υπάρχει, όμως ρωτάω για παν ενδεχόμενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...