Προς το περιεχόμενο

Dell U2515H - Live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να δω απο κοντα την παραπάνω οθόνη ας με διαφωτίσει. Θελω να δω πως ειναι η ανάλυση απο κοντα, μηπως ειναι πολύ μικρά και την πάρω τσαμπα. Θα κάθομαι γυρω στους 70 ποντους. Για Αττική ρωταω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να δω απο κοντα την παραπάνω οθόνη ας με διαφωτίσει. Θελω να δω πως ειναι η ανάλυση απο κοντα, μηπως ειναι πολύ μικρά και την πάρω τσαμπα. Θα κάθομαι γυρω στους 70 ποντους. Για Αττική ρωταω.

Ευχαριστώ

Φιλε η οθονη δε παιζεται,την ειδα απο κοντα και αν ειχα τα χρηματα,θα την επερνα με κλειστα τα ματια..

Τελικα κατεληξα στην u2414h,πολυ καλη επιλογη και αυτη...

Βεβαια η 2515 ειναι 2k,εσυ ξερεις τι χρειαζεσαι...

Δημοσ.

Το φανταζομαι οτι θα ειναι πολύ καλη, το θεμα μου ειναι μηπως η αναλυση ειναι πολύ μεγάλη και με κουράσει (ειναι μικρά), η χρηση που θα κάνω ειναι 90% δουλεια (κώδικας) για αυτό και επιθυμω περισσότερη επιφανεια και 10% browsing και light gamιing, αλλιως θα πάω και εγω για u2414h

Δημοσ.

Κι εγώ αυτή την ανησυχία είχα πριν την πάρω ( το υψηλό dpi ) αλλά τελικά κανένα πρόβλημα. Διαφορά καταλαβαίνω μόνο όταν είναι να δουλέψω σε πρότυπα του στυλ 24/1080p όπου μου φαίνονται όλα τεράστια. :P

απόσταση θέασης περίπου μισό μέτρο

Δημοσ.

Εγώ την έχω κάποιες εβδομάδες τώρα και την βρίσκω πολύ καλή. Δεν υπάρχει πρόβλημα με μικρά εικονιδια και τέτοια. Την δουλεύω βέβαια με ανάλυση 2048*1152 γιατί βαριέμαι να βρώ πως αλλάζει στη μέγιστη διότι την έχω σε θύρα HDMI σε laptop και δεν αλλάζει από τις ρυθμίσεις των windows.

Αυτό που δεν μου αρέσει στην οθόνη είναι τα κουμπιά ρυθμίσεων που είναι αφής στο κάτω μέρος της και πρέπει να δεις κάτι τελείες μικρές σε ένα χρώμα καπως γκρι και βγάζεις τα μάτια σου. Με κλειστά φώτα δεν γίνεται με τίποτα.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό για τα κουμπιά αφής δε βολεύουν ειδικά στο σκοτάδι.

Επίσης κάτι που μου χτύπησε κάπως είναι η βάση στήριξης. Όχι πως δεν είναι καλή αλλά αν τη συγκρίνεις με παλιότερα μοντέλα όπως η 2412m που επίσης έχω δουλέψει είναι η μέρα με τη νύχτα στην 2515 κουνάς την οθόνη και φεύγει και η βάση μαζί κάτι που κακώς γίνεται.

Αλλά όπως και να χει πρόκειται σίγουρα για πολύ καλή οθόνη.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Για τη χρήση την έχετε την οθόνη? Ενδιαφέρομαι και εγώ... αλλά δυστυχώς είμαι από επαρχία. Είμαι ανάμεσα στην 2515 και 2415 για επεξεργασία φωτογραφιών την θέλω.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτή την οθόνη, εκτενές review έχω βρεί εδώ  http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm  

Τα μικρά γράμματα/fonts/menu πιστεύω πως διορθώνονται μέσα από τα set custom text size (DPI). 'Εχω βρει δεύτερο review που παραθέτει φωτό για αυτό ακριβώς το θέμα, με διάφορα text sizes (100%, 125% και 150%) αλλά επειδή το λινκ βρίσκεται σε άλλο pc, θα το ποστάρω αργότερα.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η καλύτερη σύνδεση της οθόνης αυτής με την Asus Strix R7 370 DC2OC 2GD5 (https://www.asus.com/Graphics-Cards/STRIXR7370DC2OC2GD5GAMING/specifications/ ), το Display Port να υποθέσω? Η μεν κάρτα γράφει DVI Max Resolution : 2560x1600 (μόνο μέσω DVI? δηλ. με display port θα πέφτει?), η δε Dell γράφει μέγιστη ανάλυση 2560 x 1440 at 60Hz και στερείται DVI, εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.... :confused: 

Δημοσ.

Μηπως να μαζευτουμε για κανα group by μπας και παρουμε καλύτερη τιμή? Πάντως θα ήθελά να την δω απο κοντα πριν την αγορά.

Στο link απο tftcentral εχεις καποια space στο τελος σβηστα για να φορτώνεται το λινκ. Εμενα η κάρτα μου

http://www.skroutz.gr/s/5579810/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-LP-GV-N75TOC-2GL.html

έχει και τα 3 dvi-dp-hdmi οποτε με dp η hdmi θα γινει η δουλεια.

Βάλε και το αλλο λινκ οταν μπορεσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...