Προς το περιεχόμενο

digitizer iphone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , εσπασε το τζαμακι της οθονης γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος να τα αλλαζει;γιατι μου ζητησαν 350 ευρω για αλλαγη οθονης 

ευχαριστω

Δημοσ.

Σε όλα τα iPhone οθόνη & digitizer είναι ένα σώμα. Επειδή το 6s είναι νέο μοντέλο δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμη ανταλλακτικά ή αν υπάρχουν δεν νομίζω να είναι καλής ποιότητας. Αν σου πει κάποιος ότι είναι γνήσια και δεν είναι επίσημο service, λέει ψέμματα. Τα 350€ φαντάζομαι είναι για ανακατασκευασμένο σε επίσημο service, έτσι?? Γιατί αν σου είπαν 350€ έξω, μακριά. Επίσης έχε υπόψιν ότι πολλοί που έχουν αλλάξει οθόνη σε 6άρι μέχρι στιγμής και ο τεχνικός έκανε μ@λ@κία με το ribbon του Touch ID, μετά το τηλέφωνο πετάει ένα ωραιότατο Error 53 το οποίο το καθιστά πλέον άχρηστο ως συσκευή...

http://www.dailydot.com/technology/what-is-error-53-iphone/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Στο Irepair μου το είπαν 369 για την ακρίβεια...

Τώρα αν πάθει κάτι και χρειαστεί αντικατάσταση η εγγύηση ισχύει η όχι; Και μήπως γίνεται να κάνω τώρα κάποια ασφάλεια η apple care ?

Δημοσ.

Απο την στιγμή που σου έπεσε, η εγγύηση δεν ισχύει (ούτε Αpple Care, αν και θα ήταν κοροιδία μιας και η εγγύηση βάση οδηγίας είναι 2 έτη). Εγώ δεν θα το πήγαινα στο irepair και γενικά έξω. Πάρε τηλέφωνο σε Document / Infoquest και ρώτα πόσο στοιχίζει η αντικατάσταση με άλλο, παραδίδοντας φυσικά το δικό σου. Μιας και είναι και πρόσφατο κινητό, δεν νομίζω να υπάρχει ήδη στοκ απο ανακατασκευασμένα, οπότε πιθανότατα να πάρεις καινούργιο...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Το θετικό είναι ότι θα συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση (όσο έχεις υπόλοιπο) ενώ αν το φτιάξεις έξω χάνεις αυτόματα και την εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...