deadlyO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα , εσπασε το τζαμακι της οθονης γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος να τα αλλαζει;γιατι μου ζητησαν 350 ευρω για αλλαγη οθονης ευχαριστω
SaFiS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Σε όλα τα iPhone οθόνη & digitizer είναι ένα σώμα. Επειδή το 6s είναι νέο μοντέλο δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμη ανταλλακτικά ή αν υπάρχουν δεν νομίζω να είναι καλής ποιότητας. Αν σου πει κάποιος ότι είναι γνήσια και δεν είναι επίσημο service, λέει ψέμματα. Τα 350€ φαντάζομαι είναι για ανακατασκευασμένο σε επίσημο service, έτσι?? Γιατί αν σου είπαν 350€ έξω, μακριά. Επίσης έχε υπόψιν ότι πολλοί που έχουν αλλάξει οθόνη σε 6άρι μέχρι στιγμής και ο τεχνικός έκανε μ@λ@κία με το ribbon του Touch ID, μετά το τηλέφωνο πετάει ένα ωραιότατο Error 53 το οποίο το καθιστά πλέον άχρηστο ως συσκευή... http://www.dailydot.com/technology/what-is-error-53-iphone/
deadlyO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Στο Irepair μου το είπαν 369 για την ακρίβεια... Τώρα αν πάθει κάτι και χρειαστεί αντικατάσταση η εγγύηση ισχύει η όχι; Και μήπως γίνεται να κάνω τώρα κάποια ασφάλεια η apple care ?
SaFiS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Απο την στιγμή που σου έπεσε, η εγγύηση δεν ισχύει (ούτε Αpple Care, αν και θα ήταν κοροιδία μιας και η εγγύηση βάση οδηγίας είναι 2 έτη). Εγώ δεν θα το πήγαινα στο irepair και γενικά έξω. Πάρε τηλέφωνο σε Document / Infoquest και ρώτα πόσο στοιχίζει η αντικατάσταση με άλλο, παραδίδοντας φυσικά το δικό σου. Μιας και είναι και πρόσφατο κινητό, δεν νομίζω να υπάρχει ήδη στοκ απο ανακατασκευασμένα, οπότε πιθανότατα να πάρεις καινούργιο... 1
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω, κάνε αντικατάσταση συσκευής
Skierpetros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Θα συμφωνησω και εγω καλυτερα αντικασταση. Συμβουλη μακρυα απο iRepair και παρεμφερει καταστηματα...
deadlyO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια ευχαριστώ , δηλαδη να παρω τηλ αυριο στην info quest και ρωτήσω για αντικατάσταση ;
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Το θετικό είναι ότι θα συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση (όσο έχεις υπόλοιπο) ενώ αν το φτιάξεις έξω χάνεις αυτόματα και την εγγύηση.
deadlyO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Και για τι κοστος μιλάμε , πανω κατω ;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ε καμιά 400αριά και βάλε να τα περιμένεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα