Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση μιας και δηλωνω ασχετος απο κονσολες την τελευταια 10ετια?

Παιχνιδια απο τον θειο παιζουν αυτα(ps4/ps3/xbox1)?

Δημοσ.

219 για PS3.. Χαχαχα το κλαμα το ιδιο 

Και η έκδοση 12 GB!! Μας κοροιδεύουν.

Να κανω μια ερωτηση μιας και δηλωνω ασχετος απο κονσολες την τελευταια 10ετια?

Παιχνιδια απο τον θειο παιζουν αυτα(ps4/ps3/xbox1)?

Απ αυτά που είπες μόνο το ps3.

Δημοσ.

Από τότε που πήρα το πρώτο μου PC (1997) δεν ξανασχολήθηκα με κονσόλες, κοινώς από το Mega Drive, μέχρι πρίν κάνα χρόνο που έπεσε στα χέρια μου ένα PS3.

Μάλλον φταίει και το γούστο μου στα παιχνίδια αυτά τα χρόνια (strategy, mmo, fps) που δεν παίζοντε σε κονσόλα ή τουλάχιστον όχι τόσο άνετα.

Η κονσόλα είναι ωραία να την έχεις στο σαλόνι και να χαλβαδιάζεις με φίλους σε κάνα ποδοσφαιράκι, ξυλίκι, ραλάκι..κτλ, αλλά ρε μάγκες...400 εύρω + 50-70 ευρώ το παιχνίδι + συνδρομή για να παίζεις online το παιχνίδι που έχεις ήδη αγοράσει...εντάξει, λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

Για αυτούς που τους αρέσουν παιχνίδια στυλ Tomb Raider και Batman ίσως είναι ok, αλλά να χρυσοπληρώσω το CoD και να πληρώνω μετά και κερατιάτικα για το online; Χέστηκα για τσάμπα ( ; ) παιχνίδια που δεν προκέιται να παίξω ποτέ και χέστηκα για τα...όχι και τόσο σούπερ ντούπερ γραφικά (αναλογικά με την προηγούμενη) αυτής της γενιάς κονσολών.

Η πρόταση μου είναι αν έχετε ήδη κονσόλα προηγούμενης γενιάς κρατήστε την κι αν σας περισεύουν τόσα γκαφρά ρίχτε τα σε μια κάρτα γραφικών στο PC. Εκτός πια αν θέλετε τόσο φανατικά κάποιο γαμάτο (!) exclusive κονσόλας. Και ναι έχω παίξει και current gen σε φίλους οπότε έχω σφαιρική άποψη.

• Like 4
Δημοσ.

Από τότε που πήρα το πρώτο μου PC (1997) δεν ξανασχολήθηκα με κονσόλες, κοινώς από το Mega Drive, μέχρι πρίν κάνα χρόνο που έπεσε στα χέρια μου ένα PS3.

Μάλλον φταίει και το γούστο μου στα παιχνίδια αυτά τα χρόνια (strategy, mmo, fps) που δεν παίζοντε σε κονσόλα ή τουλάχιστον όχι τόσο άνετα.

Η κονσόλα είναι ωραία να την έχεις στο σαλόνι και να χαλβαδιάζεις με φίλους σε κάνα ποδοσφαιράκι, ξυλίκι, ραλάκι..κτλ, αλλά ρε μάγκες...400 εύρω + 50-70 ευρώ το παιχνίδι + συνδρομή για να παίζεις online το παιχνίδι που έχεις ήδη αγοράσει...εντάξει, λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

Για αυτούς που τους αρέσουν παιχνίδια στυλ Tomb Raider και Batman ίσως είναι ok, αλλά να χρυσοπληρώσω το CoD και να πληρώνω μετά και κερατιάτικα για το online; Χέστηκα για τσάμπα ( ; ) παιχνίδια που δεν προκέιται να παίξω ποτέ και χέστηκα για τα...όχι και τόσο σούπερ ντούπερ γραφικά (αναλογικά με την προηγούμενη) αυτής της γενιάς κονσολών.

Η πρόταση μου είναι αν έχετε ήδη κονσόλα προηγούμενης γενιάς κρατήστε την κι αν σας περισεύουν τόσα γκαφρά ρίχτε τα σε μια κάρτα γραφικών στο PC. Εκτός πια αν θέλετε τόσο φανατικά κάποιο γαμάτο (!) exclusive κονσόλας. Και ναι έχω παίξει και current gen σε φίλους οπότε έχω σφαιρική άποψη.

φιλε μου εγω ξεκινησα να φτιαξω ενα gaming pc και τα παρατησα, χωρια το οτι ηθελε συνεχεια ταισμα βαλε πιο πολυ ραμ βαλε πιο μεγαλο τροφοδοτικο βαλε καλητερη ψυκτρα κτλπ κτλπ... στο τελος αγοραζεις ενα game οπως πχ day z και ειναι πιτα στους χακερ και σου μαμανε το παιχνιδι τα ιδια και στο BF4 kai BF HARLINE , κατσε δλδ εγω εσκασα 30αρι στο day z επιτρεπεται αυτο το πραγμα ? περα απο αυτο και τα games απο τον "θειο" πλεον ειναι μανικι στην εγκατασταση και δεν λεει. βλεπε mgs v , witcher 3 κτλπ. 

Δημοσ.

Mp3 αρχεία από εξωτερικό σκληρό,ποιές κονσόλες αναπαράγουν; το ps3 fat ήξερα,ότι τα αναπαράγει,το ps4? Το Xbox one?

Όσο για τις προσφορές,στο public νομίζω ότι έχει το ps 4 δε θυμάμαι αν είναι με 500Gb 1Tb+ pes2016

Δημοσ.

Και η έκδοση 12 GB!! Μας κοροιδεύουν.

Απ αυτά που είπες μόνο το ps3.

Ασχετο αλλα στα torrentαδικα βλέπω συνεχεια ISO από PS4 games.

Προσωπικά πήρα ενα ps3 μεταχειρισμένο πριν από περίπου 1.5 χρόνο και δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυθεντικα. Το πήγα για σπασιμο την επόμενη μέρα σε μελος του forum. Παρόλα αυτά, μίας και δεν ήμουν ποτέ τρελός gamer ασχολήθηκα μόνο με 5-6 παιχνίδια του στυλ GTA V, AC IV και watchdogs. Δεν με ενδιεφερε ποτέ το online.

Τωρα πια το PS3 χρησιμοποιείται κυρίως σαν plex client και περιμένει το πασχα και το καλοκαίρι που θα εχω χρόνο να ξανασχοληθώ.

Δημοσ.

Οι τυποι μιλαμε δεν παιζονται.

Το 2009!!!Ναι πριν 6 χρονια παρακαλω τετοια περιοδο ειχα αγορασει το xbox360 με 149 ευρω απο mediamarkt η public!Οκ δεν ειχε σκληρο αλλα 149€!!!!Και τωρα 6 χρονια μετα το εχουν ακριβοτερα.Ποσα δλδ βγαζει η microsoft και το καταστηματα?

Μετα αναρωτιουνται για την πειρατεια...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως... σας έχω "Μποναμά" (όποιος ενδιαφέρεται).
Δίνω φθηνά το δικό μου αχρησιμοποίητο PS4 ΚΑΙ συλλογή παιχνιδιών. Ψάξτε να βρείτε τις αγγελίες μου (χθες τις ανέβασα).

Δημοσ.

Απλά φίλε μου υπολόγισε και κάτι που δεν κάνει αρκετός κόσμος και ειδικά ο Έλληνας :

Για να φτιάξεις ένα gaming pc της προκοπής θέλεις περίπου 700 - 800ε.

Βάλε και λεφτά για το λειτουργικό , υπολόγισε και ένα original antivirus και μετά βάλε τα λεφτά που κάνει αγορασμένο ένα game.

Αν τα υπολογίσεις όλα αυτά θα δείς  περισσότερα λεφτά κοστίζει το PC αντί της κονσόλας.

Βέβαια είναι υπολογιστής που σημαίνει ότι κάνεις ..... ότι γουστάρεις να κάνεις.

Επίσης και εγώ ως gamer απο τα 13 μου με PC (32 ετών τώρα) , βαρέθηκα αυτό το παραμύθι με την αναβάθμιση, θα παίζει δεν θα παίζει, θα το έχω σπασμένο το game θα είναι stable δεν θα ειναι θα κολλήσω τπτ και όλα τα σχετικά.

Έχω εδώ και 1 χρόνο laptop και xbox.

Ε οκ δεν συγκρίνεται άλλη φάση να πατάς το κουμπί απο τον καναπέ και να παίζεις και με τα παιδιά σου.

Τώρα θα συμφωνήσω για τα games που παίζεις γιατί και εγω όσο έπαιζα starcraft και wow την μετάβαση αυτήν δεν θα την έκανα ποτέ :D

Τέλος εγώ επέλεξα xbox μόνο λόγω του χειριστηρίου που μου φένεται πιο εργονομικό απο του ps4

Δημοσ.

Και με 150+  περιπου περνω ΧΒΟΧ360 RGH  με κανα  δισκο 1ΤΒ  γεματο παιχνιδια  και καταβαζω οτι θελω  απο παιχνιδια και εχω το κεφαλακι μου ήσυχο ! !   :)

Θα χω παιχνιδια για τα επομενα 80 χρονια . . . .  ζωη ν'αχουμε ! 

• Like 2
Δημοσ.

Και με 150+  περιπου περνω ΧΒΟΧ360 RGH  με κανα  δισκο 1ΤΒ  γεματο παιχνιδια  και καταβαζω οτι θελω  απο παιχνιδια και εχω το κεφαλακι μου ήσυχο ! !   :)

Θα χω παιχνιδια για τα επομενα 80 χρονια . . . .  ζωη ν'αχουμε ! 

Αυτο εχω κανει κι εγω με τεραστια συλλογη και ολα τα xbla και μαλιστα με jtag/rgh εχω κι ολα τα emulators+roms απο amiga nes snes ps1 μεχρι και 3do mame xbox1 κλπ. Κι ολα αυτα με το πατημα ενος κουμπιου.

Θα αργησω πολυ για next gen.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...