Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην περιγραφή μπορείτε να δείτε τα κομμάτια του υπολογιστή μου. Επίσης έχω 50ντάρα γραμμή. Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να σηκώσω χωρίς κανένα πρόβλημα webhosting από το σπίτι μου με το pc που έχω και με την 50ντάρα γραμμή χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα;

Αυτήν την περίοδο κάνω κάτι άλλο αλλά με ενδιαφέρει το θέμα σε περίπτωση που παρατήσω αυτό που ασχολούμαι τώρα. Γενικά αυτό το κομμάτι πάντα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Σημασία έχει το upload speed σου. Και από κει και πέρα οι ανάγκες σου.

Γενικά αν θες κάτι για την πλάκα σου ίσως να είσαι εντάξει (αν και πάλι ρισκάρεις την ασφάλεια του προσωπικού σου συστήματος). Αν θες κάτι έστω και στοιχειωδώς σοβαρό, δηλαδή περιμένεις να έχεις επισκέπτες και δεν θες να πέφτεις, θα πληρώσεις.

Δημοσ.

Μάλλον το έθεσα εγώ λάθος. Θέλω να κάνω hosting packets και να σηκώσω ιστοσελίδες άλλων με πληρωμή.

Δημοσ.

Δηλαδή θες να εξυπηρετείς και παραπάνω από έναν; Πόσους νομίζεις ότι μπορείς να εξυπηρετήσεις με την ταχύτητα της σύνδεσης σου που δεν μας είπες και πόση είναι; Και τι εγγυήσεις θα τους παρέχεις; Μπορείς να τους διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πέφτουν οι σελίδες τους;

Δημοσ.

Μάλλον φίλε Ηλία δεν διάβασες τι είπα. είπα 2 φορές μάλιστα ότι έχω 50ντάρα γραμμή.

Και δεν θυμάμαι να είδα διαβεβαιώσεις από άλλα hosting website απλά εγγραφή ζητάνε

και χρήματα.

Δημοσ.

Εννοείς 50Mbps upload ή download speed; Γιατί το πρώτο μας ενδιαφέρει.
Και στις δύο περιπτώσεις όμως μάλλον εσύ δεν διάβασες τι έγραψα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον φίλε Ηλία δεν διάβασες τι είπα. είπα 2 φορές μάλιστα ότι έχω 50ντάρα γραμμή.

Και δεν θυμάμαι να είδα διαβεβαιώσεις από άλλα hosting website απλά εγγραφή ζητάνε

και χρήματα.

Σημασία έχει το upload σου που θα είναι 5mbitps. Δεν γίνεται αυτό που σκέφτεσαι. Όσοι προσφέρουν υπηρεσίες hosting νοικιάζουν σε datacenters με μεγάλες ταχύτητες και προσφέρουν πολλές υπηρεσίες που εσύ δεν φαίνεται να γνωρίζεις.

Δημοσ.

με κανενα τροπο δε μπορεις να σηκωσεις σελιδα που να δουλευει με επισκεπτες με τη γραμμη σου.

εκτος αν θες να το κανεις για πλακα και μπαινουν οι φιλοι σου.

απο κει και περα για σοβαρη σελιδα δε μπορεις

• Like 1
Δημοσ.

ΝΑΙ μπορεις (μαλιστα μπορεις και με εναν P4cpu/512MBram που εχω προχειρο), ακομη και να πληρωθεις για αυτο... μονο φροντισε να μην σε πετυχει στον δρομο καποιος απο αυτους που θα σου δωσει χρηματα - για το μαρκετινγκ σκεφτομαι κατι τετοιο: 

KNBoy webhosting - δεν ξερω καν ποση ταχυτητα upload εχω...

αλλα στην τελικη:

"δεν θυμάμαι να είδα διαβεβαιώσεις από άλλα hosting website" - "απλά εγγραφή ζητάνε και χρήματα"

τωρα ξερεις τι να επιλεξεις - KNBoy webhosting!

(ρε πατριωτη -Θρακιωτης ειμαι και εγω-, δεν στηνονται ετσι τα επι πληρωμη webhosting)

Δημοσ.

Επίσης έχεις σκεφτεί πόσο θα σου βγαίνει το ρεύμα; Αν έχεις 750 τροφοδοτικό και έστω ότι τραβάει 500W κατά μέσο όρο γιατί έχεις και κίνηση, πας στις 1440kw το τετράμηνο συν τις άλλες ανάγκες του σπιτιού ξεπερνάς τις 2000kw που σημαίνει ότι 6ο κλιμάκιο της ΔΕΗ aka 0.14 και κάτι ψιλά οπότε μόνο για το "server" θα πληρώνεις ~200 ευρώ το τετράμηνο σε ρεύμα. Με τα 25 ευρώ το μήνα λοιπόν βρίσκεις αξιοπρεπέστατο VPS που φιλοξενείς επαγγελματικά ότι γουστάρεις και με σοβαρές ταχύτητες. 

Σε καμμία περίπτωση δεν σου ανέλυσα τα κόστη για να φιλοξενήσεις ένα site με σοβαρή διαθεσιμότητα απλά σου δείχνω ότι από το πιο απλό κομμάτι ότι δεν σκέφτεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δημοσ.

Περιμένω εναγωνίως να φτάσουμε στο σημείο που θα αρχίσει να προβληματίζεται σχετικά με το πώς θα ενημερώνουν οι πελάτες τις σελίδες τους.

Δημοσ.

Ε φαντάζομαι ότι θα υπολόγιζε να κόψει VMs. Εκτός αν περίμενε ότι θα έκανε το pc του server επειδή έτσι κι αλλιώς μένει αρκετές ώρες ανοικτό παίζοντας COD.

• Like 1
Δημοσ.

Και με ενα τηλεφωνο (καθημερινες και ωρες 9 με 5) μπορει ο πελατης να υπαγορευει στο support του "KNBoy webhosting" - δεν γνωριζετε πως μπορει να λειτουργει παραλληλα τηλεφωνια και ιντερνετ στην "50ντάρα γραμμή";

• Like 1
Δημοσ.

Ε φαντάζομαι ότι θα υπολόγιζε να κόψει VMs. Εκτός αν περίμενε ότι θα έκανε το pc του server επειδή έτσι κι αλλιώς μένει αρκετές ώρες ανοικτό παίζοντας COD.

Προσωπικά για COD το βλέπω. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Πες ότι έκοψε VMs. Πώς θα συνδεθεί ο πελάτης; Βασικά, πώς θα συνδεθεί ακόμα και ο χρήστης που πάει να μπει στο site του πελάτη; Μία IP έχεις όλη κι όλη (ας αφήσουμε το ότι είναι και dynamic) και δε μπορείς να παίξεις με τα ports.

Anyway τώρα καθόμαστε και μιλάμε σοβαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...