Melissa_virus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν το εν λόγω λάπτοπ όμως με πληροφόρησε ο ιδιοκτήτης του, έκλεινε ανά διαστήματα ειδικά το καλοκαίρι. Το καθάρισε όμως... Τοτε πιθανολογώ ότι ήταν θέμα θερμοκρασίας.Τώρα μου το έφερε, και παρουσιάζει τα εξής, πατάω power ανάβουν λίγο τα λαμπάκια του και κλείνει, ξανανοίγει κλείνει κλπ. Δεν δείχνει ποτέ σήμα στην οθόνη. Το έκανα γενικά βίδες και το έκανα ένα service ας πούμε.Έβαλα new dc jack και κόλησα μήπως και ήταν εκεί το πρόβλημα αν και χλωμό μου φαινόταν γιατί φαινόταν οκ. Εννοείτε έβαλα και άλλο τροφοδοτικό αλλά τα ίδια. Διαβάζω αριστερά δεξιά ότι είναι Μητρικής. Όταν το άνοιξα έβγαλα και μπαταρία και έναν πυκνωτή (πρώτη φορά είδα ντούκι πυκνωτη να συνδέετε με καλώδιο πάνω στην μητρική, περα από την μπαταρία που είχε). μπας και ήταν θέμα Bios και γινόταν reset οι ρυθμίσεις του. Αξίζει να αγοράσω power button? Υπάρχει περίπτωση να είναι εκεί το πρόβλημα? Για parts το προορίζω... ΥΓ: ακόμα και χωρίς μνήμες άμα πάω να το ανοίξω δεν κάνει πχ κάποιο beep και καλά ότι δεν υπάρχουν μνήμες. Κάνει το ίδιο πράγμα - ανοιγοκλείνει. όπως και ο ανεμιστήρας πίσω κάνει να πάρει μπρος, σβήνει ξαναδουλεύει κλπ. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω οτι δεν υπάρχει σωτηρία λογικά υπάρχει ζημιά στην μητρική .... και αυτα που έκανες δηλαδή οχι χρήματα χάλασες πολύ ειναι
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως η επανεκκινήσεις το προκαλούν η πυκνωτές,λίγο δύσκολο αλλά γίνεται.θέλεις εξοπλισμό & γνώσεις
Euclides Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως η επανεκκινήσεις το προκαλούν η πυκνωτές,λίγο δύσκολο αλλά γίνεται.θέλεις εξοπλισμό & γνώσεις Αν είσαι τυχερός, μπορείς να εντοπίσεις τον καμένο πυκνωτή με το μάτι (αλλοιωμένο χρώμα, φούσκωμα). Η αλλαγή του είναι εύκολη και δεν κοστίζει τίποτα.
soteras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως αυτος ο πυκνωτης ο ντουκι εχει φουσκοσει και δημιουργει αυτος το ολο θεμα Στο youtube που ειδα παντως εχει ενα μικρο πυκνωτη πανω στη μιτρικη χωρις καλωδιο ρωτα τον ανθρωπο αν το ειχε παει αλλου για σερβισε μπορει να ηταν καμια πατεντα
Melissa_virus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στα λαπτοπ γενικά οι περισσότεροι πυκνωτές αν όχι όλοι δεν είναι με την έννοια που τους βλέπουμε στον σταθερό.Soteras δεν τον είδα αυτόν που λες αλλά θα κοιτάξω. Τον είχε πάει αλλού παλιά και γενικά είχανε κάνει αίσχη μέσα. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας εδώ να έκανε τέτοια πατέντα γιατί βρίσκομαι επαρχία. Ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Πατημένα λιωμένα καλώδια προς ηχεία είχε, σπασμένα κουμπώματα. ένα χάος. Ειδικά το πάνω πάνελ με τα φώτα και το power ήταν αίσχος. Ο πυκνωτής ντούκι με το καλώδιο που έμπαινε σε κλιπάκι πάνω στην μητρική εμφανισιακά ήταν κομπλέ. θα ψάξω να δω για τον άλλον που λες γιατί δεν τον θυμάμαι. rom δεν νομίζω να έκαψε κάρτα γραφικών. Είναι και ξέχωρη κιόλας όχι ότι αυτό το αποκλείει. Θα έδινε σημάδια πριν δεν μπορεί, αποχρωματισμούς και τέτοια. Τον ρώτησα αλλά μου είπε δεν είχε τέτοιο θέμα. Spank περισσότερο από χόμπι ασχολήθηκα. Δεν θα έπαιρνα καν και λεφτά γιατί είναι κουνιάδος (αν λέω σωστά την συγγένεια γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά)coolerman θέλει γνώσεις ισχύει. Δεν είναι παράλογοι αυτοί που ζητάνε 70 και 80 και βάλε για να σου κάνουν τέτοια δουλειά. Και γνώσεις πληρώνεις και τον χρόνο του άλλου που θα κάτσει να ασχοληθεί με το λαπτοπ να το λύσει κλπ.
sil_unique Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι με AMD τότε μάλλον πρόβλημα στο northbridge - χρήζει αντικατάστασης. Ο πυκνωτής με καλώδιο είναι από κατασκευής.
trelo alani Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το ιδιο προβλημα εχουμε εγω εχω το acer 7520g τα ιδια μου κανει ανοιγει και κλεινει δουλευει το ανεμηστιρακι για λιγο αναβουν τα λαμπακια αλλα μετα σβηνει ..... Βρήκες το προβλημα ?
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 μπα τπτ. δεν προλαβα να ξανασχοληθω γιατι εχω πολυ τρεξιμο και δεν νομιζω οτι θα κανω και κατι. αυτο θελει μαστορα με παραπανω γνωσεις και εξοπλισμο. λογικα θεμα μητρικης ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα