Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εβαλα το link για να μου πει καποιος παρτο. Το εβαλα μηπως βρω κατι παρομοιο ή καλυτερο σε λιγοτερα λεφτα.

Οτι εχει γραφτει μεχρι τωρα ειναι χειροτερο σε χαρακτηριστικα και ακριβοτερο.

Π.χ. εσυ στην προταση σου (και ευχαριστω για τον κοπο να την βαλεις by the way) μου βαζεις επεξεργαστη AMD A8 και δισκο HDD με τιμη 450 χωρις τα windows.

Μπροστα στα 469 με windows, i3 4170 και ssd η προταση απλα δεν φτουραει παντως...

Δεχομαι την αποψη και κραταω επιφυλαξεις βεβαια πως δεν ξερουμε ακριβως τι μητρικη και τι τροφοδοτικο εχει του Κωτσου...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εβαλα το link για να μου πει καποιος παρτο. Το εβαλα μηπως βρω κατι παρομοιο ή καλυτερο σε λιγοτερα λεφτα.

Οτι εχει γραφτει μεχρι τωρα ειναι χειροτερο σε χαρακτηριστικα και ακριβοτερο.

Π.χ. εσυ στην προταση σου (και ευχαριστω για τον κοπο να την βαλεις by the way) μου βαζεις επεξεργαστη AMD A8 και δισκο HDD με τιμη 450 χωρις τα windows.

Μπροστα στα 469 με windows, i3 4170 και ssd η προταση απλα δεν φτουραει παντως...

Δεχομαι την αποψη και κραταω επιφυλαξεις βεβαια πως δεν ξερουμε ακριβως τι μητρικη και τι τροφοδοτικο εχει του Κωτσου...

τι τροφοδοτικο εχει του κοτσοβολου?τι μητρικη εχει του κοτσοβολου?8 γιγα μνημη εχει σου βαζω 16 σου βαζω σκληρο αντη του σσδ που θα κρατισει παραπανω αν και μηνεις μονο με τον σσδ του κοτσοβολου.ο 4130 με σχεσει με τον 4170 θα γελασο αλλα η διαφορα ειναι μικρη.ο α8 ειναι 4πυρηνος με το οτι συνεπαγεται αυτο σε καποια προγραματα η στο multitasking που θελεις να κανεις θα ειναι ποιο ανετος.οποτε μην μου λες δεν φθουρα γιατι απλα του κοτσοβολου ειναι μονο φρου φρου και αρωματα.

αυτη ειναι η γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για τροφοδοτικο και μητρικη ειπα πως κραταω επιφυλαξεις μιας και δεν αναφερει ποιες εχει...

Για τα 16gb μνημη που εβαλες sorry δεν το προσεξα πως ειχες 2 8αρες... Δεν μου χρειαζονται τοσο οποτε αφαιρω κανενα 30αρι απο το συστημα που προτεινες...

Ο hdd μπορει να κρατησει παραπανω απο τον ssd αλλα αυτο δεν αναιρει πως ο ssd αξιζει διπλα λεφτα γιατι σου προσφερει και αλλα πραγματα. Θα κοτσαρεις και ενα hdd πανω. Αγοραζεις ή βρισκεις ενα παμθηνα...

Για τους επεξεργαστες παλι ο 4170 ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2 εστω και λιγο.

Το μονο μειον που βλεπω στου Κωτσου ειναι για μητρικη και τροφοδοτικο που δεν ξερουμε τι ειναι... Και δεν ξερω αν σου πουνε αν ρωτησεις...

Δημοσ.

αρα αμα το πας ετσι θελεις παραπανω αλλα 50 περιπου για τροφοδοτικο αν το αλλαξεις και αλλα 50 για ενα σκληρο δλδ αλλα 100 ευρο στα 470 = 570

απο αυτα που σου εβαλα εγω βγαζεις ενα 30ρι απο της ραμ και εχεις καπου στα 150 ευρο για να βαλεις σσδ και widows.

εσυ αποφασιζεις.

Δημοσ.

Νταξει δεν ειναι απολυτα ετσι.

Αν βαλω στου Κωτσο ενα hdd θελω 50 ευρω παραπανω.

Στο δικο σου για να βαλω ssd θελω 100 ευρω παραπανω.

Δεν γινεται να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Δηλαδη ο ενας υπολογιστης να εχει πανω και hdd και sdd και να συγκρινουμε τιμες με εναν που εχει μονο hdd.

Ασε που ακομα και ετσι πιο φθηνος βγαινει του Κωτσου και με καλυτερα χαρακτηριστικα.

Ο δικος σου με AMD A8 βγαινει 412 ευρω (με 8gb ram) και μονο hdd, χωρις windows. Με τα windows παμε στα 530.

Του Κωτσου αν βαλω ενα hdd θα παω στα 520. Και θα εχω και ssd πανω...

Δημοσ.

παρε οτι θελεις.δεν υπαρχη κατι καλυτερο που να αρεσει σε εσενα περα του κωτσοβολου.οποτε ανουσιο το θεμα που ανοιξες.ενοιτε οτι οι συνθέσεις που έφτιαξα περαν του hdd/ssd ειναι καλύτερες του κωτσοβολου.τωρα αν εσυ θες να παρεις αυτο που παρεθεσες just do it

Δημοσ.

Κοιτα το να λες οτι ειναι καλυτερες χωρις να βασιζεται πουθενα δεν λεει και κατι.

Το μονο που διατηρει τη συζητηση ειναι το γεγονος πως του Κωτσου δεν γνωριζουμε τι μητρικη και τι τροφοδοτικο φοραει.

Αν μου λεγατε να προσεξω πανω σε αυτο το σημειο θα το καταλαβαινα απολυτα! Θα πηγαινα να ρωτουσα τι φοραει και αν δεν μου ελεγαν αντε γεια!

Αλλα το να ακουω πως ο AMD ειναι καλυτερος απο τον 4170 ή να ακουω ιστοριες πως ο hdd ειναι καλυτερος απο τον ssd αστο δεν...

Αν η μητρικη και το τροφοδοτικο του Κωτσου ειναι αξιοπρεπη δεν τιθεται θεμα τι ειναι καλυτερο...

Δημοσ.

Ξερεις πουθενα να πουλανε τζαμπα λειτουργικα?

Αν ναι ενημερωσε με...

Κατα τα αλλα δεν αλλαξε κατι (αν και η προσπαθεια ηταν φιλοτιμη οφειλω να ομολογησω...)

Αν η μητρικη και το τροφοδοτικο του Κωτσου ειναι αξιοπρεπη (μιας και δεν ξερουμε τι φοραει) ειναι καλυτερο. Διαφωνεις?

Δημοσ.

τοτε ποιος ο λογος να συγκρινης ετοιμο πισι με κατι που το κανεις κομμάτι κομμάτι?

δεν γινεται αυτο που θελεις να εχεις και λειτουργικο και καλο επεξεργαστη και σσδ με τοσα λεφτα.

καλο σου βραδυ.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις στο 1ο μερος.

Εχουμε δυο συστηματα να συγκρινουμε. Αν το ενα το εφτιαξες εσυ και το αλλο καποιος αλλος δεν παιζει καποιο ρολο.

Μαλλον γινεται να εχω και λειτουργικο και καλο επεξεργαστη και ssd με αυτα τα λεφτα γιατι αυτο προσπαθεις να ξεπερασεις τοση ωρα... Ο συγκεκριμενος του κωτσου by the way ειναι προσφορα χριστουγεννιατικη. Δεν τον εδινε τοσο πριν μια βδομαδα...

Καλο βραδυ...

Α και ευχαριστω για την προσπαθεια να βοηθησεις, ασχετα αν διαφωνησαμε κλπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μεγάλο λάθος η αγορά έτοιμου pc όταν το να φτιάξεις έναν κομμάτι κομμάτι αυτή την εποχή είναι σαν να χτύζεις lego και θέλει το πολύ 2 ώρες.

Η έτοιμη λύση, να είσαι 101% σίγουρος οτι θα έχει χείριστης ποιότητας mobo, psu, ram, ψυκτρα και σκληρο(ή ssd αντοιστίχως. Είμαι τελείως αντίθετος απο όπου και να τον πάρεις. Και όσο αναφορα τον επεξεργαστή μη νομίζεις θα κερδίσεις πολλά με τον i3, σε σχέση με τις άλλες προτάσεις. Ασε που ο A8 θα έχει και κλύτερα onboard graphics και θα σου κάνει τη δουλεια πιο smooth. Ο nikos1982 φαίνεται οτι ξέρει και προσπαθεί να βοηθήσει αλλα μάλλον εσυ ψάχνεις κατι φθηνό και όχι ποιοτικό. Οταν φτιάχνεις ενα pc στο οποίο θα βασίζεται η επειχήρησή σου και θα πρέπει να τρέχει τέλεια για ώρες, δεν μπορείς να πάς με τo hardware των ετοιμων, γιατι δεν σου προσφέρει αξιοπιστία. Γενικά ακου ότι θέλεις και οτι σε συμφαίρει αλλα πίστεψε με η πραγματική τιμή αυτου που πας να πάρεις απο τον κωτσο είναι πολυυυ μικρότερη, αμα θές σου φτιάχνω απο το e-shop με τα μισα χρήματα (αν πούμε οτι παίρνουμε τα πιο φτηνα χαρακτηριστικα) και θα δουλεύει το ίδιο καλα, αλλα μεχρι πότε.

Αυτή ηταν η αποψη μου, ελπίζω να κάνεις τη σωστή επιλογή. :)

Επεξ/σία από Serbinhio
Δημοσ.

να προσθεσω οτι σε περιπτωση αστοχιας υλικου απο το ετομο pc τοτε στελενεις ολο το pc για την εγγυηση στον Κωτσοβολο.

ενω εαν το παρεις κομματι κομματι τοτε απλα στελνεις το κομματι που μαλλον εχει χαλασει.

και επειδη συνηθως στα ετοιμα χαλανε πρωτα τα μαπα τροφοδοτικο παρα κατι αλλο,εαν σου τυχει ετοιμασου να μεινεις χωρις υπολογιστη στο καταστημα.

τελος,για την χρηση που το θελεις και ενας 1820 σου κανει ανετα την δουλεια σου.δεν χρειαζεσαι τον i3.ssd κατα την γνωμη μου βαλε.

Δημοσ.

Δεν διαφωνησα ποτε για τις ενστασεις για μητρικη, τροφοδοτικο κλπ. Αν επικεντρωνοταν εκει η συζητηση δεν θα ειχα αντιδρασεις.

Και δεν υπηρχε περιπτωση να παρω τον υπολογιστη αν δεν ηξερα τουλαχιστον τι μητρικη φοραει. Θα ρωτουσα, αν δεν μου ελεγαν δεν θα το επαιρνα. Τοσο απλα...

Απλα η συζητηση ξεφυγε λιγο απο αυτο το θεμα πιστευω...

Λοιπον ας μου προτεινει καποιος ενα καλο συστημα απο eshop.

Προυποθεση να φοραει τον i3 4170 και να εχει 8gb ram με windows. Σκληρο δεν χρειαζομαι ssd.

Απο εκει και περα θα αξιολογησω και αναλογως τι πληροφοριες θα μου δωσουν απο Κωτσο για μητρικη, τροφοδοτικο θα επιλεξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...