kospas12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα εχθές μου παρουσιαστηκε το εξής... Εκεί που δούλευα κανονικά σε windows 8.1 ξαφνικά βαράει blue screen και κλείνει. Όταν πάω να τον ξαναανοιξω φορτώνει τα bios και μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη με ένα indicator που αναβοσβήνει επάνω αριστερά. Μετά από άπειρα reset... Μπαίνει στα windows αλλά ξανατραβαει στο 1ο τέταρτο μπλε οθόνη. Λέω δεν γίνεται χτύπησαν τα windows. Κάνω φόρματ από την αρχή...φορτώνει κανονικά... Αλλά με το που μπαίνει στα windows μου βγάζει σφάλμα στον 2ο δίσκο μου και σταματάει να τον διαβαζει. Το κλείνω αλλάζω τα καλώδια στους δίσκους και ξανά μαύρη οθόνη με το indicator που αναβοσβήνει και μένει εκεί. Σημειώστε ότι και στην αρχή της εβδομάδας όταν το πρώτοάρχισε νόμιζα ότι ειναι ομως θερμοκρασία, έβγαλα το Cd rom δούλεψε 1-2 μέρες και μετά πάλι το ίδιο. Οι δίσκοι έχουν 100% health τους διάβασα με τι acronis την Πέμπτη. Μήπως καμιά Sata η καλώδιο τα έχουν παίξει? Η μήπως πάω για μητρική? Ευχαριστώ!
21george21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασες να τρέξεις μόνο με τον πρώτο σκληρό? Κι αν ναι τότε τι γίνεται?
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κακώς έκανες format. Όταν παίρνεις μπλε οθόνη τρέχουμε το BlueScreenView. Μετά το φορματ σου έβαγλε πάλι μπλε οθόνη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα