Serbinhio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα να φτιάχνω ενα καινούριο σύστημα (η κύρια εργασία μου εχει να κάνει με αρκετες εικονικές μηχανές) και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια κάρτα γραφικών. Το σύστημα είναι: Case: Bitfenix Comrade Window CPU: i5-6600k (λόγο έλειψης χρημάτων στο συνολικό budget έχασα το hypethreading) Cooler : Coolermaster Hyper 212 Evo (λόγο μισής τιμής απο CrazySyndays) Mobo: Asus Z170-A Ram: 2x8gb Corsair Vengence LPX 2400ghz (αν δώ οτι δεν μου φτάνουν θα προσθέσω κι άλλα) PSU: Corsair VS650 SSD: SanDisk SSD Plus 250gb + 1tb HDD 7200rpm για αρχεία +2 ψυκτρες arctik στο front panel για καλο airflow Το σύστημα είναι dualboot με osX ElCapitan και Windows 10 και χρειάζομαι κάρτα γραφικών λόγο μη υποστήριξης της onboard απο τα ElCapitan (για οτιδήποτε άλλο υπάρχει υποστήριξη οπότε μη κολλάτε σε αυτό). Γενικά απο Gaming πολύ λίγα, απλα θέλω να είμαι σε θέση να δοκιμάζω παιχνίδια σε 1080p (δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το 4k) με αρκετά ικανοποιητικά fps και ασχολούμε και λίγο με Adobe Premier(το οποίο κατα βάση χρησημοποιέι CPU power). Απο αποψη τιμής θα έλεγα λίγο πάνω απο 200αρι είναι καλά αλλα feel free να μου προτείνεται ότι θέλετε αν δείτε οτι αυτα που ζητάω με την τιμή που λέω δεν είναι λογικά Περιμένω απαντήσεις σας, έστω και αν είναι για ένα γεια...Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-D
Kostas93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-782
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα