nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια,ειχα βαλει και ενα παρομιο ποστ οταν επαιζα gta v Που επιανε 80βα8μους,τωρα με την μουσικη πιανει 60-64 εχω εναν ενισχιτη 1woofer και 4ηχεια συνδεδεμενο με το πσ,ειναι δυνατο ηχοσυστημα,εχω μιλιση και θα παρω 212evo ψυκτρα..θα πεσεσουνε οι θερμοκρασιες?η παντα θα φτανει τοσο αν ακουω μουσικη?
veteranos123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Οι θερμοκρασίες δεν έχουν καμία σχέσης τον ενισχυτή. Με την evo θα δεις διάφορα αν έχεις την stock. Μάλλον δεν πατάει καλά αυτή που έχεις τώρα
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Οι θερμοκρασίες δεν έχουν καμία σχέσης τον ενισχυτή. Με την evo θα δεις διάφορα αν έχεις την stock. Μάλλον δεν πατάει καλά αυτή που έχεις τώρα Μια χαρα παταει...αυτο ειναι το θεμα,ναι στοκ εχω ακομα,ευτιχος ηρθανε γιορτες και 8α παρω την 212 με τα πρεπει να παρω και κουτακι σωστΑ?
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δες πρωτα για ψυκτρα και μετα κουτακι. Εκτος αν εχεις τιποτα μπεζ εποχης pentium 3. 3
fallen4ngel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ λέω να ανοίξει ένα θέμα για κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ή ακόμη καλύτερα και κάθε σελίδα που ανοίγει. Ε δεν πάμε καλά.... 8
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πραγματικά είναι κρίμα για το ινσόμνια κάθε φορά τέτοια θέματα, το ξεφτιλίσανε ορισμένοι τελείως πραγματικά, ρωτάνε αυτονόητα πράγματα, ή πράγματα τα οποία μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο με ένα κλικ. Είπαμε, το φόρουμ το επιλέγεις όταν πραγματικά δεν βγάζεις άκρη από τα δεδομένα του διαδικτύου ή τις γνώσεις που έχεις . Διαφορετικά θα επικρατήσει το χάος και ο καθένας θα γράφει ότι θέλει όπου θέλει και κάτι τέτοιο θα ήταν αισχρό για ένα φόρουμ σαν και αυτό, μιας και είναι ένα από τα καλύτερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα