PseudonimoEl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι μετά την τελευταία ενημέρωση στο κινητό,σε αφήνει να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην sd... Δεν εχω συναντησει κανενα κινητο ακομα που να μεταφερει obb φακελους με τα αρχεια τους στην καρτα μνημης μονο το apk μεταφερετε οποτε ειναι σαν να μεταφερεις το προγραμμα αλλα οχι τα αρχεια μεσα του γλυτωνεις με το ζορι 50mb στην καλυτερη, απο την στιγμη που θες παιχνιδια κοιτας και την μνημη, κοιτα και το m2 note απο το Public αφου θες με δοσεις μην σκεφτεσαι καν το λενοβο
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχω συναντησει κανενα κινητο ακομα που να μεταφερει obb φακελους με τα αρχεια τους στην καρτα μνημης μονο το apk μεταφερετε οποτε ειναι σαν να μεταφερεις το προγραμμα αλλα οχι τα αρχεια μεσα του γλυτωνεις με το ζορι 50mb στην καλυτερη, απο την στιγμη που θες παιχνιδια κοιτας και την μνημη, κοιτα και το m2 note απο το Public αφου θες με δοσεις μην σκεφτεσαι καν το λενοβο ξέρω ότι με 200ευρώ μέσω skroutz βρίσκω κάτι πολύ καλύτερο,αλλά η βλακεία είναι ότι μόνο ο κωτσόβολος κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 το p8 θα παρει marshmelllow?...
aces Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 το p8 θα παρει marshmelllow?... ναι θα παρει https://www.androidpit.com/android-marshmallow-update-overview-for-smartphones-and-tablets (εχει ολες τις εταιριες) Huawei has also published a list of devices that are set to get Marshmallow. The rollout is due to begin in November, but expect it to last into 2016. More devices are likely to be added, but here is the list as it stands now: HONOR 7 Confirmed HONOR 6+ Confirmed HONOR 6 Confirmed HONOR 4X Confirmed HONOR 4C Confirmed HONOR 7I AKA HUAWEI SHOTX Confirmed HUAWEI P8 Confirmed HUAWEI P8 LITE Confirmed HUAWEI MATE S Confirmed HUAWEI ASCEND P7 - HUAWEI MATE 7 Confirmed HUAWEI ASCEND G7 Confirmed 1
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά καταλήγω λόγω των 16gb στο huawei P8 lite...σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε,καλές γιορτές να έχετε και πάντα με υγεία 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα