Προς το περιεχόμενο

Lg g4c ή το Huawei p8 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ,λόγω Χριστουγέννων θα πάω να πάρω καινούριο κινητό,θα το πάρω από τον Κωτσόβολο με δόσεις και θέλω να δώσω μέχρι 200 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε δύο κινητα,το Lg g4c ή το Huawei p8 lite,ποιο από τα δύο είναι καλύτερο ως προς την κάμερα,το τρέξιμο εφαρμογών(παιχνίδια) αλλά και το σερφάρισμα στο internet? :/ 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν ξερω για το LG αλλα το p8lite αν εξαιρεσεις την 2200 μπαταρια του για σερφαρισμα κ νορμαλ χρηση καλυπτει πανω απο το μεσο χρηστη. Ειχε κατι θεματακια με τα ΒΤ ακουστικα αλλα λυθηκαν με την τελευτ.αναβαθμιση. Το interface της huawei ειναι απλο κ ευκολο. Για παιχνιδια δεν ασχολουμαι καν (αν εξαιρεσεις κανα ταβλι κλπ σε απλο interface) οποτε ας ακουσεις κ παραπανω γνωμες. Μονο η μπαταρια του ειναι σαν μοναδικο αρνητικο αφου ειναι οριακα ανεκτη

Δημοσ.

Για μενα καλητερα να μην πας να κανεις δοσεις θα σου βγει παραπανω και ας μην σου φανει.

Καλητερα να τα μαζεψεις.

Εν πασει περιπτωσει εσυ ξερεις.

Για μενα +1 για το P8 lite

Δημοσ.

δεν ξερω για το LG αλλα το p8lite αν εξαιρεσεις την 2200 μπαταρια του για σερφαρισμα κ νορμαλ χρηση καλυπτει πανω απο το μεσο χρηστη. Ειχε κατι θεματακια με τα ΒΤ ακουστικα αλλα λυθηκαν με την τελευτ.αναβαθμιση. Το interface της huawei ειναι απλο κ ευκολο. Για παιχνιδια δεν ασχολουμαι καν (αν εξαιρεσεις κανα ταβλι κλπ σε απλο interface) οποτε ας ακουσεις κ παραπανω γνωμες. Μονο η μπαταρια του ειναι σαν μοναδικο αρνητικο αφου ειναι οριακα ανεκτη

Λογικα 1-1,5 μερα σε νορμαλ χρηση γιατι το honor 6(3100) κραταει 3 μερες σε νορμαλ χρηση
Δημοσ.

Λογικα 1-1,5 μερα σε νορμαλ χρηση γιατι το honor 6(3100) κραταει 3 μερες σε νορμαλ χρηση

σωστος ακριβως τοσο 1.5 μερα με ΝΟΡΜΑΛ χρηση :)

Για ενα μεσο χρηστη η μπαταρια ειναι οριακα ΟΚ για hard user αλλαζουν τα δεδομενα.

Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά,από αυτά που έχει ο κωτσόβολος :/ 

εγω παλι το ιδιο θα επερνα.......κ περσυ ειχα το ascend p7 mini (οχι το p7 το μικρο του αδελφακι) κ καλα μου βγηκε αφου η χρηση που του κανω ειναι λιγο παραπανω απο βασικη εκτος απο παιχνιδια......

με τη μπαταρια εχω λιγακι θεμα λογω του οτι χρησιμοποιω παντοτε ΒΤ ακουστικο (σχεδον παντα) οποτε το ΒΤ τρωει πολυ για αυτο κ γραφω αναλογα τη χρηση.

κωτσοβολο πολυ σπανια ψωνιζω προτιμω τιποτε σε καιζερ (αθηνα) ή tokinito (πειραια)

εχεις επιλογες στα 180-200 ευρω αρκετες οποτε περιμενε καμια παραπανω γνωμη. Υπαρχει και το alcatel idol 3 αλλα δεν το εχω δοκιμασει πληρως

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά,από αυτά που έχει ο κωτσόβολος :/

Και το lenovo a7000 lte δεν μπορω να βρω αλλο τουλαχιστον για το κωτσοβολο

Δημοσ.

Εχουν ελαχιστες διαφορες το Lenovo απο το P8 lite για το Lg δεν το συζηταω.

Θα σου πω κανα δυο παραδειγματα

Lenovo: android 5-inches 5.5-8 megapixel-octa/core 1500-ARM Mali T-760 MP2-8gb memory-battery 2900

P8 lite: android 5.0/5.1-inches 5-13 megapixel-octa/core 1200-Mali-450 MP4-16gb memory-battary 2200

Μου αρεση που ειπα λιγα :-D

Ξεχασα 2gb ram και τα δυο

Δημοσ.

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο πήγαινε για το p8 lite.Πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.Ή μπαταρία του είναι ένα θέματα αλλά αν δεν είσαι από πάνω συνεχώς δεν θα έχεις τρομερό πρόβλημα.Το έχω σεταρει για ξαδερφακι μου(έφηβος) μιας και έχω το huawei honor 6 και πίστεψε με είναι ταχύτατο, όμορφο, με όμορφο και απλό ui (emui).

Αν πάλι ήθελες lenovo δίνεις κάτι παραπάνω (δεν ξέρω αν το έχει κωτσοβολο) κ παίρνεις το lenovo k3 note.Αξίζει, το έχω παραγγείλει για φίλο από Κίνα κ έχω να πω τα καλύτερα!!

Δημοσ.

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο πήγαινε για το p8 lite.Πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.Ή μπαταρία του είναι ένα θέματα αλλά αν δεν είσαι από πάνω συνεχώς δεν θα έχεις τρομερό πρόβλημα.Το έχω σεταρει για ξαδερφακι μου(έφηβος) μιας και έχω το huawei honor 6 και πίστεψε με είναι ταχύτατο, όμορφο, με όμορφο και απλό ui (emui).

Αν πάλι ήθελες lenovo δίνεις κάτι παραπάνω (δεν ξέρω αν το έχει κωτσοβολο) κ παίρνεις το lenovo k3 note.Αξίζει, το έχω παραγγείλει για φίλο από Κίνα κ έχω να πω τα καλύτερα!!

Άρα από τι κατάλαβα,βγάζεις εκτός το lg...ανάμεσα στο lenovo A7000 και το Huawei ποιο θα έπαιρνες :/...θέλω να πάρω κάτι που θα με αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο...μέχρι 200 ευρώ δίνω φίλε μου,αυτό είναι το κακό

Δημοσ.

Καλημερα.

Αναλογα με τις δικες απαιτησεις θα κρινεις ποιο θες.

Και τα δυο ειναι καλα για τα λεφτα που θες.

Αν το επερνες απο Κινα θα σου λεγαμε αλλα κινητα.

Και αν δεν το επαιρνες απο Κωτσοβολο και το επαιρνες απο κανενα σκρουτζαδικο με 10€ παραπανω θα σου ελεγα το Xiaomi redmi note 2.

Δημοσ.

Το lenovo έχει notification led? :/

Νομιζω πως ναι

Dual-Led flash εχει.

Αν εννοεις οταν σε περνουν τηλ ή μηνυμα να αναβη το φλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...