Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] 1+1 δωρο...mini pc Tronsmart BJ19 Mini PC Intel Valleyview @geekbuying @124euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5/1 φανηκαν και εμενα στην ολλανδια και μετα το ενα προχωρησε κανονικα αλλα το αλλο τιποτα.εχω ηδη παραλαβει το ενα και το αλλο αφαντο

update

σημερα φανηκε ελλαδα το δικο μου

Δημοσ.

Και σε εμένα το ίδιο ειναι Ελλαδα απο 12/1
Στο κινεζικο τρακερ το δείχνει .. στο τρακερ του ελτα ειναι ακομα με την κατασταση 5/1 ολλανδία...

update

σημερα φανηκε ελλαδα το δικο μου

ολοι στο ίδιο φορτηγό απο 5/1 -> 12/1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα Θεσσαλονίκη.

Αν κάποιος θέλει δίνω το δεύτερο στα 60 ευρώ και 4gb RAM G.SKILL F3-1333C9S-4GSL σφραγισμένη στα 20 ευρώ.

Χέρι χέρι Θεσσαλονίκη Ανατολικά μόνο για σήμερα γιατί αύριο επιστρέφω εξωτερικό.

Το μηχανάκι δόθηκε. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από VasilisEEE
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα Θεσσαλονίκη.

Αν κάποιος θέλει δίνω το δεύτερο στα 60 ευρώ και 4gb RAM G.SKILL F3-1333C9S-4GSL σφραγισμένη στα 20 ευρώ.

Χέρι χέρι Θεσσαλονίκη Ανατολικά μόνο για σήμερα γιατί αύριο επιστρέφω εξωτερικό.

Έχεις pm.

Δημοσ.

Για οποιον δεν προλαβε το εχει αυτη τη στιγμη στα 76 ευρω, δεν ειναι 50 το ενα , αλλα πιστευω πως ειναι τιμια προταση

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-BJ19-Mini-PC-Intel-Valleyview-M-D-J1900-Quad-Core-HDMI-AC-Wifi-LAN-Bluetooth-4-0-XBMC-KODI-VGA---Black-348872.html

σαν την τιμη που το πηραν οσοι προλαβαν το κουπονι δεν εχει...το περιεργο ειναι οτι παιζει σε αυτην τιμη μονο στο geekbuying...αν εκαναν price match οι υπολοιποι κατι θα γινοταν με κουπονια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...