paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ειναι λιγο πιο πανω μαζεμενοι ολοι οι drivers (μερικες σελιδες πριν). Ναι 64αρια εβαλα. Αυτο που βλεπω οτι δεν καταλαβε τον driver ειναι το usb3 αλλα δεν ασχοληθηκα, το παρατησα για αυριο..!
cirith Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ταλαιπωρήθηκα λίγο (αυτοδίδακτος ερασιτέχνης γαρ), αλλά το έστησα! Στην αρχή δεν έβλεπε το στικάκι. Μετά, μόλις έμπαινα στην εγκατάσταση των Windows, “έχανε” το πληκτρολόγιο και το ποντίκι!. Ύστερα, μου έλεγε ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα Windows στον σκληρό (του έβαλα Win 7 64 Home Premium), λόγω ρυθμίσεων BIOS. Τώρα, όμως, βλέπω από KODI το Two Towers στα 1080p με πολυκάναλο ήχο. Μέχρι στιγμής κανένα προβλημα! Από μνήμη έβαλα αυτή: https://www.priveshop.gr/product/11000072/EKSARTHMATA/MNHMES-RAM/KINGSTON-TECHNOLOGY-VALUERAM-KVR16LS11-4-MEMORY-MODULE Σκληρό έβαλα έναν αρχαίο 80ρη Toshiba δεκαετίας από αναβάθμιση του laptop μου (διαβάζω για τον SSD του φίλου paylidis και ζηλεύω, αλλά έχω ήδη ξοδευτεί και θα βάλω SSD σε δεύτερο χρόνο). Άντε, καλορίζικο!
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρα..! Και εγω τωρα θα φτιάξω καφεδάκι και θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του..!Σε μεταγενέστερο στάδιο cirith πήγαινε σε ssd. Εγω εχω πάθει πλάκα! Σκέψου οτι το λαπτοπ της υπογραφής μου που ειναι μακράν καλύτερο σε χαρ/κα τα θελει τα 8 Δευτέρα να ανοίξει και αυτο ανοίγει σε 2! edit: παιδες ολα οκ. το μηχανημα παει βολιδα... Η αληθεια ειναι ότι εχω συνηθισει 8 γιγα μνημης σε ολα τα μηχανηματα μου και τα 4 εδω ειναι στο 50% περιπου αλλα στο μέλλον το βλέπουμε εαν χρειαστεί. Μια αγνωστη συσκευη που βγαζει στη διαχείριση βρηκε κανενας τι ειναι; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από paylidis 1
jimmyl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 <p>Μια χαρα..! Και εγω τωρα θα φτιάξω καφεδάκι και θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του..!<br><br> Σε μεταγενέστερο στάδιο cirith πήγαινε σε ssd. Εγω εχω πάθει πλάκα! Σκέψου οτι το λαπτοπ της υπογραφής μου που ειναι μακράν καλύτερο σε χαρ/κα τα θελει τα 8 Δευτέρα να ανοίξει και αυτο ανοίγει σε 2!</p> <p> </p> <p>edit:</p> <p> </p> <p>παιδες ολα οκ. το μηχανημα παει βολιδα... Η αληθεια ειναι ότι εχω συνηθισει 8 γιγα μνημης σε ολα τα μηχανηματα μου και τα 4 εδω ειναι στο 50% περιπου αλλα στο μέλλον το βλέπουμε εαν χρειαστεί.</p> <p> </p> <p>Μια αγνωστη συσκευη που βγαζει στη διαχείριση βρηκε κανενας τι ειναι;</p> εχει δοκιμασει κανεις να βαλει πληκτρολογιο ps2 με ανταπτορα ps2 σε usb
mtzs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ενδιαφερομαι για αγορα Εαν καποιος δεν το θελει η του περισσεύει καποιο κομματι απο διπλη αγορα το αγοραζω εγω. Στειλτε π.μ.
jimmyl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να ριξω μια τρελη ιδεα ; Θα μπορουσε αυτο το μηχανακι να δει εναν i3 ιδιου socket απο φορητο ; η λογω bios δεν θα τον αναγνωριζε; Το εψαξα δυστυχως οχι , καλα θα ηταν αλλα δεν γινεται ειναι κολλημενος στη μητρικη Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από jimmyl
fmnstr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μια αγνωστη συσκευη που βγαζει στη διαχείριση βρηκε κανενας τι ειναι; Επειδή ψάχτηκα αλλά δεν το έχω το μηχανάκι αφού δεν βρέθηκε κάποιος με διπλό ας μοιραστώ την γνωση. Πρέπει να είναι ο IR controller. Αυτό αναφέρουν πολλοί. Τα win 10 πρέπει να παίζουν. Αν θέλετε δοκιμάστε ένα bug. Νομίζω αν το βάλετε σε sleep/hibernation μετά όταν ξυπνήσει τα παίζει ο network controller. Νομίζω η τελική λύση είναι win 10 και κάποιες ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου. Αντε καλές ταινίες. Ζηλεύω, θέλω και γω.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι στο πακέτο των οδηγών κατι για τις υπέρυθρες. Θα το δοκίμαζα αυτο για το bug αλλα δουλεύω με wifi (δε τη δοκίμασα καν την κάρτα δικτύου).
jimmyl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αντιμετωπισε κανεις προβλημα με τον usb 3.0 driver στα windows 8.1 ;
beastie74 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι ο μόνος που δεν εχει παραλάβει ακομα? 5/1 ολλανδία και απο τότε καμία νεα ενημέρωση απο το tracking
astrea966 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι ο μόνος που δεν εχει παραλάβει ακομα? 5/1 ολλανδία και απο τότε καμία νεα ενημέρωση απο το tracking 5/1 φανηκαν και εμενα στην ολλανδια και μετα το ενα προχωρησε κανονικα αλλα το αλλο τιποτα.εχω ηδη παραλαβει το ενα και το αλλο αφαντο 1
stroumfita2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 όποιος βρει άκρη με την κάρτα δικτύου ας μοιράσει γνώση παρακαλώ , η άγνωστη συσκευή όντως είναι ο IR
VasilisEEE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι ο μόνος που δεν εχει παραλάβει ακομα? 5/1 ολλανδία και απο τότε καμία νεα ενημέρωση απο το tracking Το ίδιο και εγώ SEND RC***********NL State Date Time Area ARRIVAL AT AIRPORT 05-01-2016 49: NETHERLANDS SEND RC*********NL State Date Time Area ITEMS IN PACKING 05-01-2016 2: NETHERLANDS ARRIVAL AT AIRPORT 05-01-2016 2: NETHERLANDS 1
beastie74 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ισως να περιμένουμε να γεμισουν φορτηγό για ελλάδα. Οσοι μπήκαν στο προηγούμενο τυχεροί οι υπόλοιποι με καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα