Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] 1+1 δωρο...mini pc Tronsmart BJ19 Mini PC Intel Valleyview @geekbuying @124euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι απο Αθηνα, εχω ενα που περισσευει(ηρθαν σημερα), το δινω 65€. 

Πληροφοριες σε πμ.

Σου έχω στείλει pm ...

Δημοσ.

παρελαβα και εγω με το φίλο cirith...

δοκιμασε καποιοσ μνημη 1600 Mhz αν παιζει; ή καποια αλλη μνημη που να παίζει σίγουρα;

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ποτε σας τα στειλαν και παραλαβατε τοσο γρηγορα?εγω εχω παρει μια 4αρα kingston 1600 που λενε οτι δουλευει στο συγκεκριμενο εχω ετοιμο και δισκο...το μηχανημα μου λειπει για πειτε λοιπον εντυπωσεις οποιος το δοκιμασε.

Δημοσ.

27/12 τα εστειλαν και εφτασαν εξωφρενικα γρήγορα! Και σε εμας εκαναν εντύπωση (εχω συστημένα απο ασια που δεν εχουν έρθει απο 1/12 που τα παρηγγειλα).

Εαν ταιριάζει η 1600 μνήμη ειναι καλή περίπτωση γιατι εχω μια 4αρα Low voltage samsung στο λαπτοπ μου που ηθελα να την αλλαξω για να βαλω μια 8αρα να παω στα 12....

Για αυτό ρωτάω αν το δοκιμασε κανεις... στη σελιδα γραφει 1066/1333

Δημοσ.

οχι δυστυχως... ε θα περιμενω αυριο μεθαυριο το δισκο και θα βγαλω απο το λαπτοπ τη μνημη να δω αν παιζει, το θεμα ειναι αν δεν παίζει οτι θέλει ψαξιμο μετα...

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη Kingston KVR16LS11/4 που σου λέω την έχω δει σε ξενο φόρουμ ότι παίζει σίγουρα στο μηχάνημα μας γι αυτο και την πηρα.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έκανε παραγγελία κανένας στις 23 Δεκ πριν τελειώσει; Νόμιζα ότι πρόλαβα αλλά μου έστειλαν μόνο 1 και μου έγραψαν ότι η προσφορά είχε τελειώσει στις 22.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έκανε παραγγελία κανένας στις 23 Δεκ πριν τελειώσει; Νόμιζα ότι πρόλαβα αλλά μου έστειλαν μόνο 1 και μου έγραψαν ότι η προσφορά είχε τελειώσει στις 22.

Στην παραγγελία σου αναφέρει κάτι για το gift; αν όχι τότε ήσουν άτυχος και δεν την προλαβες.

Αν κάποιος από Αθήνα του περισσεύει ένα ενδιαφέρομαι ας στείλει πμ.

Δημοσ.

Καλημέρα.

περιεργο μου φαίνεται... ήταν επιλεγμένο το κουτι Free gift/ αναφερεται στο μειλ επιβεβαίωσης;

καποια λαδια κανανε οι κινεζοι εδω

Δημοσ.

Στην παραγγελία σου αναφέρει κάτι για το gift; αν όχι τότε ήσουν άτυχος και δεν την προλαβες.

Αν κάποιος από Αθήνα του περισσεύει ένα ενδιαφέρομαι ας στείλει πμ.

Στην παραγγελία δεν αναφέρει για gift αλλά μια και το πήρα για ένα φίλο το είδαμε και οι δυό μας ότι η προσφορά 1+1 ίσχυε και ρίξαμε την παραγγελία γύρω στις 9. Από το support μου έγραψαν ότι η προσφορά είχε τελειώσει στις 22 οπότε αν κάποιος παρήγγειλε στις 23 θα μπορώ να αντικρούσω τον ισχυρισμό τους ότι είχε τελειώσει.

Δημοσ.

στις 23/12 στις 10:24 ειχε τελειωσει η προσφορα και φαινεται απο το νημα... 

τωρα με τι ωρα την τελειωσαν οι κινεζοι πιο πριν δεν το ειδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...