Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] 1+1 δωρο...mini pc Tronsmart BJ19 Mini PC Intel Valleyview @geekbuying @124euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν καποιος ενδιαφερεται να παρουμε ενα πακετακι και να παρει ο ενας το ενα ο αλλος το αλλο ας μου στειλει μηνυμα.

Δημοσ.

Επειδή το έχω , ή κάρτα δικτύου έχει πρόβλημα σε όλα, μόνο με wifi μένει συνέχεια awake , με windows 10 κωληματα οι drivers, o ir δέκτης δεν δουλεύει. Γι αυτό τα έβαλε 1 και 1 δώρο . Με τα λεφτά που θα δώσετε πάρτε καλύτερα το καινούργιο onda ή ακόμα καλύτερα περιμένετε καμία προσφορά σε κανένα επώνυμο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

Ειναι μεγάλη η διαφορα τιμής ειναι συν 100 ευρώ.

Το θεμα με τους drivers δεν διορθώνεται σιγα σιγα?

4κ φαντάζομαι παίζει απροβλημάτιστα?

Ρωτάω γιατί ακούγετε άριστη πρόταση για pc σαλονιού.

Δημοσ.

Επειδή το έχω , ή κάρτα δικτύου έχει πρόβλημα σε όλα, μόνο με wifi μένει συνέχεια awake , με windows 10 κωληματα οι drivers, o ir δέκτης δεν δουλεύει. Γι αυτό τα έβαλε 1 και 1 δώρο . Με τα λεφτά που θα δώσετε πάρτε καλύτερα το καινούργιο onda ή ακόμα καλύτερα περιμένετε καμία προσφορά σε κανένα επώνυμο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/intel-based-tv-players/512217-new-tronsmart-ara-bj19-nuc-like-mini-pc-intel-celeron-j1900-processor/page6

Εδω κατι λενε για το προβλημα αυτο.

Δημοσ.

Για όποιον το φοβάται, έχω τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή σε παρόμοιο σύστημα (zotac) για δεύτερο HTPC με Windows 10 & KODI και σπέρνει... παίζει τα πάντα και δεν μασάει σε τίποτα... κλάσεις ανώτερα από όλα τα android Boxes που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς. Με 2Gb RAM και έναν μικρό SSD (32/64Gb) κάνει τα πάντα.

Δημοσ.

Η τιμή είναι σίγουρα super, το θέμα είναι αν υπάρχουν συνεχώς προβλήματα με τη σύνδεση στο internet και δε μπορείς και να συνδέσεις κάποιο χειριστήριο ir, τι να το κάνεις..

Δημοσ.

Ενταξει χειριστιριο ir δεν συνδεις συνδεεις ενα ασυρματο ποντικι πληκτρολογιο τυπου logitech η το i8+ η συνδεση μεσω wifi παιζει κομπλε ετσι δεν ειναι?μιλαω για συστημα με 8.1.αν καποιος θελει να τα μοιραστουμε ας μου στειλει μηνυμα η ας με καλεσει 6972336113

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβότερο το onda γιατί έχει και δίσκο και μνήμη βάλε ποσα θα δώσεις . Εμενα σε ένα 2.5 Δίσκο sata που ειχα δεν μου έκανε εγκατάσταση. Με τον msata που πήρα αμέσως έκανε και τον εβαλα τον άλλο έξτρα. Αυτοί που θέλουν 4k μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους φτυνοτερα με ένα android box

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_272896.html?wid=1185$ ,είναι το onda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...