Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] 1+1 δωρο...mini pc Tronsmart BJ19 Mini PC Intel Valleyview @geekbuying @124euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε το μηχανάκι και την πρώτη φορά εγκαταστάθηκε σκληρός ssd που είχε ήδη μέσα του τα windows 10 insider preview.

Αφού έκανε τα updates για τις συσκευές γενικά δούλευε καλά.

Μετά στήθηκαν τα windows 10 pro με usb stick που δημιουργήθηκε με το rufus. (mrb partition scheme to UEFI)

Τόσο κατά την εγκατάσταση των windows, όποτε χρειαζόταν να κάνει restart, αλλά και κατά την χρήση αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, δεν μπορεί να κάνει restart.  Κολλάει στην επανεκίνηση και απλά δείχνει το λογότυπo της TRONSMART.

EDIT : Ενεργοποίησα το FAST BOOT στο BIOS και κάνει πλέον restart.

Ακόμα μία παρατήρηση: αντάπτορας από την mini display port σε HDMI δεν δίνει σήμα. Γενικά έχουν αναφέρει και στο forum τους ότι έχει θέμα το mini display port με αντάπτορες.

Επεξ/σία από lgre_p
Δημοσ.

του εβαλα εναν samsoung 850 evo περασα ολους τους οδηγους αλλα μου τον δειχνει σαν εξωτερικο , τι πρεπει να κανω ;

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει με 2 Adaptors MiniDP ->vga kai MiniDP σε DVI και δεν λειτούργησαν.

Τελικά έπαιξε με MiniDP->VGA αλλά οταν καποια στιγμη ακούμπησα το καλώδιο άκουσα τον ήχο σαν να βγήκε συσκευη και μετά δεν λειτουργουσε... Λογικά φταίει ο κακός και ίσως χαλασμένος adaptor.

Δημοσ.

του εβαλα εναν samsoung 850 evo περασα ολους τους οδηγους αλλα μου τον δειχνει σαν εξωτερικο , τι πρεπει να κανω ;

Αν εννοείς ότι στον εμφανίζει κάτω δεξιά (στο ρολόι) στην ασφαλή κατάργηση συσκευών, τότε δεν είναι πρόβλημα... Είναι λόγο  AHCI 

Δημοσ.

για οποιον φίλο ενδιαφερεται, βγηκε σε προσφορά αυτός ο ssd http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1601211d35g94h1d0t175eu65r&o=688372

στα 41,90

Επίσης ο intenso στα 45,90 απο το ιδιο μαγαζί ειναι φοβερός για το μηχανημα και εκατσε κουτσι (δεν εχω μετρήσει ταχύτητες αλλα οπως ειπα εχω boot time ~3-4 second μετα απο τα αναγκαία προγραμματα)

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι στον εμφανίζει κάτω δεξιά (στο ρολόι) στην ασφαλή κατάργηση συσκευών, τότε δεν είναι πρόβλημα... Είναι λόγο  AHCI 

Εγινε αλλαγη στο BIOS και ολα OK, thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχει δοκιμασει κανεις να το κανει dual boot ; προσπαθω να περασω μια διανομη linux εχοντας windows 10 αλλα δεν τα εχω καταφερει , το usb ειναι φτιαγμενο με rufus , απο το bios του δινω να κανει εκκινηση απο usb , το βλεπει αλλα μολις επιλεγω εγκατασταση δεν ξεκιναει και βγαζει μαυρη οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...