kukukali Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε εμενα ειναι μια χαρα το hdmi σε FHD....κοιτα το καλωδιο 1
kalampakas. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε εμενα ειναι μια χαρα το hdmi σε FHD....κοιτα το καλωδιοΚαλωδιο ειχε μεσα η συσκευασια η χρειαζεται να παρεις ξεχωριστα;
kounelos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πως μπορω να κανω streaming τις ταινιες μου απο τον υπολογιστη στο m8s να τις δω στην τηλεοραση.Και το tv box και το pc ειναι συνδεδεμενα μεσω ethernet καλωδιου στο router.
giannis123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εμενα μου στειλαν μονο ενα τι να πω εκανα ενα unboxing δεν ξερω τι ακρη θα βγαλω ομως θα σας ενημερωσω
astrea966 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εμενα παντως δεν παιζει.δεν ξερω σε τι τηλεορασεις η οθονες το εχετε συνδεσει αλλα στην δικη μου την 55lf652v δεν δειχνει τιποτα. σε μια 16αρα και μια 26 που ειναι 720p παιζει κανονικα.του εχω περασει 2 φορες τα 10αρια αλλα μολις δειχνει το σημα των windows μαυριζει η οθονη.το pc μπαινει κανονικα στα windows.με teamviewer που μπαινω δεν εχω καταφερει να κανω κατι.στις συσκευες δεν εμφανιζει καθολου οθονη.αν καταργησω την καρτα γραφικων στην επαννεκινηση παιζει κανονικα μεχρι να την κανει install.μετα μαυριζει παλι.εβαλα σημερα 8αρια να κανω και με αυτα δοκιμη.τα ιδια και χειροτερα.σε αυτα δεν βλεπεις σωστα για να κανεις ουτε το install οπως θα δειτε και στην εικονα.δεν εχω δοιμασει display port μηπως και αλλαξει κατι γιατι δεν εχω ανταπτορα.7αρια οπως ολοι εχουμε καταλαβει δεν παιρνει λογω απενεργοποιησης των usb και για να προλαβω μερικους δεν φταιει το καλωδιο hdmi αλλα ουτε και η hdmi της τηλεορασης.τις δοκιμασα ολες με τη σειρα.
kostas34 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μολις το ελαβα κι εγω και δεν χει προβλημα με full hd και συνδεση hdmi Εφτιαξα usb με το rufus και windows 8x64 gr Πριν κανεις την εγκατασταση πρεπει να επιλεξεις απ το bios οπου μπαινεις με del το λειτουργικο συστημα windows 8 οπως λεει στο manual.Για να αναγνωρισει την τηλεοραση μου και να μ'αφησει να βαλω την αναλυση σε full hd επρεπε να το βαλω να κανει ολα τα updates των windows και εφτιαξε .Μου εμφανιζει μονο καποiες αγνωστες συσκευες στην διαχειρηση ,που δεν το εχω ψαξει τι ειναι Επισης ενα δισκο ssd 240 GB Sandisk τον βλεπει κανονικα.Μνημη εβαλα αυτη που συστηνουν οι πρωτοι που παρελαβαν 4GB Ελπιζω να βοηθησα
kukukali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Yποθετω οτι βαζεις αυτους που δινει η Tronsmart.(σε εμενα παιζει κανονικα στη LE46B750) Δοκιμασε να κατεβασεις drivers απο microsoft για την καρτα γραφικων, αλλα κανε uninstall τους παλιους απο το Programs and Features υ.γ.Για αυτες τις αγνωστες συσκευες εχετε βρει drivers????
kostas34 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στο δικο μου εχω τους drivers καρτας γραφικων απο το update της microsoft .Δοκιμασα να βαλω και τους drivers που ενημερωνει με το utility της η ιντελ αλλα βγηκαν παλαιοτεροι !!
astrea966 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 οτι drivers και να εχω δοκιμασει δεν παιζει.δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το θεμα. Site: εδω γινεται ολοκληρη συζητηση
Rage_unseen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αν το θελετε για kodi δοκιμαστε κ openelec στην τελικη θα εχετε αυτο που θελετε χωρις το βαριδι των win απο κατω
kalampakas. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να εχεις η να αγορασεις στο site γραφει standard hdmi και μετα Mini hdmi type A. τι ισχυει; για να ξερω τι καλωδιο θα χρειαστω.επισης αν καποιος το πουλαει το δευτερο κουτατο, στη θεσσαλονικη ενδιαφερομαι.
deliol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 στο site γραφει standard hdmi και μετα Mini hdmi type A. τι ισχυει; για να ξερω τι καλωδιο θα χρειαστω.επισης αν καποιος το πουλαει το δευτερο κουτατο, στη θεσσαλονικη ενδιαφερομαι. Standard HDMI υποδοχή έχει...
VasilisEEE Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και σε έμενα είναι μια χαρά το HDMI FHD σε Samsung UE40H6200
deliol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πάλι στα 79.99$ ....62 τεμάχια διαθέσιμα για όποιον προλάβει... http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-BJ19-Mini-PC-Intel-Valleyview-M-D-J1900-Quad-Core-HDMI-AC-Wifi-LAN-Bluetooth-4-0-XBMC-KODI-VGA---Black-348872.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα