Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2016 στις 7:05 ΜΜ, Araxsobal είπε

Παίδες καλησπέρα!

@BROOKLYN2332 @poihths

Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. 

Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε:

1. έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια
  2. έναν δυνατό "ψηλό"
  3. έναν που έχει το σκοράρισμα

Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε!

καλησπέρα ασχολούμαι κοντά στα 10 χρόνια με το μπάσκετ αγωνιζόμουν όλα αυτά τα χρόνια στον Φιλαθλιτικό ειμαι 18 χρ. 1,80 αριστερόχειρας και θα με ενδιέφερε να ενταχθώ στην ομάδα σας. Είμαι πρόθυμος για δοκιμαστικό και προπονήσεις

Επεξ/σία από polpanos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχουμε μια ερασιτεχνική ομάδα, η οποία συμμετέχει σε ιδιωτικό πρωτάθλημα (basketaki). Ηλικιακά είμαστε κοντά στα 40 και ψάχνουμε 2 παίκτες για να καλύψουμε θέσεις 4-5. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει.

Δημοσ.
Στις 12/9/2016 στις 11:48 ΜΜ, Eugenios7 είπε

γεια σας παιδιά,

Πρόσφατα ανακάλυψα σε αυτό το σάιτ αυτό το θέμα για εύρεση ομάδας και πραγματικά ενδιαφέρομαι πολύ.

Παίζω από πολύ μικρός μπάσκετ σε τοπική ομάδα της περιοχής μου και τώρα που ήρθα στην Αθήνα για σπουδές θα ήθελα να συνεχίσω. Με ενδιαφέρει κυρίως η προπόνηση και όχι τόσο η συμμετοχή σε αγώνες (αυτό θα φανεί στην πορεία από το αν μπορώ να παίξω η όχι).

Μένω στην περιοχή της Καισαριανής και είμαι 19 χρονών.  

Παρακαλώ όποιος μπορεί να με κατευθύνει να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail μου:   [email protected]

Έλα φιλαράκι ενδιαφέρεσαι ακόμα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνατε ομάδα; ενδιαφέρομαι 1.88 υψος 80kg! Αν υπάρχει θέση για ομάδα 6932195029 Σωτηρης

Επεξ/σία από Dromeas68
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω και εγω παρόμοια απορία. Φέτος τελειώνω το σχολείο (επαρχία), θα δώσω τα δυνατά μου να περασω Αθήνα για να σπουδάσω. Κατα την διάρκεια των παιδικων μου χρονων επαιζα μπασκετ και θα ηθελα να ενταχθω σε ομάδα οταν με το καλο τελειωσω. Οποιος εχει καμια ιδεα ας την γραψει. Δεν ξερω επισης πως θα εξελιχθεί ο κορωνοιος, αλλα απο τι βλεπω προτεραιότητα εχει το επαγγελματικό και θα ερθει τελικα σε δευτερη μοιρα ολο το υπολοιπο κομματι... 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Ψαχνω μια ομαδα να παιξω πχ Δ,Γ εσκα ειμαι απο περιστερι. Στα 21 σταματησα λόγω νεωτητας αν καταλαβαινετε.. :(
Ειμαι 1.88.. και 98 κιλα. Τότε ημουν 80-81 κιλα. Σουτ είχα καλό. Τωρα ειμαι αργος λογω κιλων.  απλα θελω να ξαναπαιξω με συνδιασμο τα γυμναστηρια να ξαναπαιξω οχι οπως παλια προφανως αλλα σε ενα καλο επιπεδο. Σας ευχαριστώ. Έχετε να προτεινετε κατι; Πιστευω με μια ομαδα με προπονησεις θα δω βελτιωσει σε 6-8 μηνες σε ποσοστο 50%. Με σχεση οπως ημουν παλια. ΑΦου λενε το σωμα θυμαται.. Εχω δει τουρνουα ανεξαρτητα αλλα δεν υπαρχουν προπονησεις. Οποτε θα ειναι σαν να μην παιζω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...