DaringCL15 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδιά καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδήγησει για να βρω ομαδα μπασκετ για την σεζόν 2017 2018. Είμαι φοιτητής στην Αθήνα έχω ύψος 1.86 βάρος 82kg έρχομαι από επαρχία οπου έπαιζα σε όλες τις θέσεις εκτός από 5. Ευχαριστώ!
Σταμκος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα! @BROOKLYN2332 @poihths Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε: έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια έναν δυνατό "ψηλό" έναν που έχει το σκοράρισμα Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε! Καλησπέρα! Ειμαι απο τη Βέροια, έπαιζα στον Φίλιππο Βέροιας πολλά χρονια και θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω στην ομάδα που θελετε να φτιάξετε. Ειμαι 1.83, είκοσι χρόνων με πολυ καλο τρίποντο και ντριπλα. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ
Gatost Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα! @BROOKLYN2332 @poihths Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε: έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια έναν δυνατό "ψηλό" έναν που έχει το σκοράρισμα Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε! Είναι ακόμα ανοιχτή η πρόσκληση. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω σε μια ομάδα ανεξάρτητη ή οχι. Είμαι 1.84 36 χρόνων και παίζω 1-3.Γρηγορος με καλοιπόν σουτ/ τριπλά. 1
xgol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Παιξτε ρε και κανενας ψηλος!!! Ή περιμενετε να κανουν τα σκριν και να τρωνε το ξυλο για να σουταρετε εσεις?!
Stam mamba Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ειμαι απο τη Βέροια, έπαιζα στον Φίλιππο Βέροιας πολλά χρονια και θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω στην ομάδα που θελετε να φτιάξετε. Ειμαι 1.83, είκοσι χρόνων με πολυ καλο τρίποντο και ντριπλα. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ Καλησπερα Είναι ακόμα ανοιχτή η πρόσκληση. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω σε μια ομάδα ανεξάρτητη ή οχι. Είμαι 1.84 36 χρόνων και παίζω 1-3.Γρηγορος με καλοιπόν σουτ/ τριπλά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2017 από Stam mamba
Stam mamba Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Είναι ακόμα ανοιχτή η πρόσκληση. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω σε μια ομάδα ανεξάρτητη ή οχι. Είμαι 1.84 36 χρόνων και παίζω 1-3.Γρηγορος με καλοιπόν σουτ/ τριπλά.
Stam mamba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 [quote [quote name="Stam mamba" Καλησπερα
vasilisbarbour Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εχουμε φτιαξει μια ομαδα και υπαρχει παραθυρο μεταγραφων για δυο παιχτες αμεσα.Το πρωταθλημα ειναι το ατλας και παιζουμε στην Α1 σε γηπεδο στο Μενιδι.Μπορουμε να εξυπηρετησουμε μεταφορα κατα τη διαρκεια των αγωνων απο Βορεια προαστι χολαργο-αγια παρασκευη.Μας ενδιαφερουν παιχτες για ολες τις θεσεις αλλα προτασεις Σοβαρες!!! Μπορειτε να μου στειλετε mail στο [email protected].Η προταση ισχυει για τη τρεχουσα εβδομαδα την επομενη κλεινει το παραθυρο. Ευχαριστω.
Klinisandreas Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Eimai mesa gia thn omada 6986905978 parte me thl an apofasisete
Νίκος σαμαρας Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλησπερα με λένε Νίκος είμαι 23 ετών και ενδιαφέρομαι να ξεκινησω σε μια ομάδα μπάσκετ είμαι 1,83 παίζω θέσεις 3,4 και έχω λιγο καλό σουτ
tsoutsas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 καλησπερα σε ολη την παρεα, ενδιαφερομαι για ομαδα οποιος φτιαχνει και θελει παικτες για συμμετοχη σε ανεξαρτητο η γενικα σε ομαδα ειμαι μεσα μπορει να επικοινωνησει μαζι μου.. ειμαι 22 χρονων 1,75 υψος με 6 χρονια στον φοινικα πειραια
lat3p Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους!! Αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον, έχουμε μία ομάδα μπάσκετ (ερασιτεχνικό) που αγωνίζεται στο Basketaki και ψάχνουμε 1-2 παίχτες ακόμα για να κλείσουμε το ρόστερ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Απαραίτητη προυπόθεση να γνωρίζει το άθλημα ( :) και να είναι συνεπής σε προπονήσεις, στα θέλω του προπονητή (ναι έχουμε προπονητή), στις οικονομικές του υποχρεώσεις και να παίζει για την ομάδα. Να ξέρετε παίζουμε για την διασκέδασή μας και μόνο...
Neptuned Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στις 20/8/2018 στις 2:32 ΜΜ, lat3p είπε Καλησπέρα σε όλους!! Αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον, έχουμε μία ομάδα μπάσκετ (ερασιτεχνικό) που αγωνίζεται στο Basketaki και ψάχνουμε 1-2 παίχτες ακόμα για να κλείσουμε το ρόστερ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Απαραίτητη προυπόθεση να γνωρίζει το άθλημα ( και να είναι συνεπής σε προπονήσεις, στα θέλω του προπονητή (ναι έχουμε προπονητή), στις οικονομικές του υποχρεώσεις και να παίζει για την ομάδα. Να ξέρετε παίζουμε για την διασκέδασή μας και μόνο... Καλησπέρα φίλε Αν χρειάζεστε παίχτη, είμαι διαθέσιμος, στείλε μήνυμα να τα πούμε!
BROOKLYN2332 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/8/2016 στις 7:05 ΜΜ, Araxsobal είπε Παίδες καλησπέρα! @BROOKLYN2332 @poihths Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε: έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια έναν δυνατό "ψηλό" έναν που έχει το σκοράρισμα Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε! Στις 1/8/2016 στις 7:05 ΜΜ, Araxsobal είπε Παίδες καλησπέρα! @BROOKLYN2332 @poihths Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε: έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια έναν δυνατό "ψηλό" έναν που έχει το σκοράρισμα Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε! @Araxsobal καλησπερα. Εχετε ακομη ομαδα? Εννοω παιζετε ακομη.?
NiPat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ψάχνει κανείς για κάποιον παίκτη για την ομάδα του; 1-2 παίζω κυρίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα