Araxsobal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παίδες καλησπέρα! @BROOKLYN2332 @poihths Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε: έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια έναν δυνατό "ψηλό" έναν που έχει το σκοράρισμα Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε!
Eugenios7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 γεια σας παιδιά, Πρόσφατα ανακάλυψα σε αυτό το σάιτ αυτό το θέμα για εύρεση ομάδας και πραγματικά ενδιαφέρομαι πολύ. Παίζω από πολύ μικρός μπάσκετ σε τοπική ομάδα της περιοχής μου και τώρα που ήρθα στην Αθήνα για σπουδές θα ήθελα να συνεχίσω. Με ενδιαφέρει κυρίως η προπόνηση και όχι τόσο η συμμετοχή σε αγώνες (αυτό θα φανεί στην πορεία από το αν μπορώ να παίξω η όχι). Μένω στην περιοχή της Καισαριανής και είμαι 19 χρονών. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με κατευθύνει να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail μου: damage@in.gr
Soulseeker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στο πρωτάθλημα apknop (Ανεξαρτητο πρωταθλημα Καλαθοσφαιρισης Νοτιων Προαστιων) μπορεις να γραφτεις σαν free παιχτης και αν θελει καποια ομαδα να σε επιλεξει. Και το σχετικο link αν σε ενδιαφερει
Eugenios7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 13/9/2016 στις 8:21 ΠΜ, Soulseeker είπε Στο πρωτάθλημα apknop (Ανεξαρτητο πρωταθλημα Καλαθοσφαιρισης Νοτιων Προαστιων) μπορεις να γραφτεις σαν free παιχτης και αν θελει καποια ομαδα να σε επιλεξει. Και το σχετικο link αν σε ενδιαφερει φίλε μου σε ευχαριστώ αν και θα προτιμούσα κάτι καλύτερο αφού όπως είπα ενδιαφέρομαι κυρίως για προπονήσεις. Πάντως θα το κοιτάξω και σίγουρα από το τίποτα χίλιες φορές αυτό!
Soulseeker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στην περιοχη δεν εχει καποια ομαδα να γραφτεις;
Eugenios7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 13/9/2016 στις 11:29 ΠΜ, Soulseeker είπε Στην περιοχη δεν εχει καποια ομαδα να γραφτεις; δυστυχώς από όσο έχω ψάξει όχι. Ειδικά στην Καισαριανή δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από την νήαρ ηστ στην οποία από ότι έμαθα δεν μπορώ να πηγαίνω ούτε καν για προπονήσεις. Στην γύρω περιοχή (Βύρωνα, ζωγράφου) υπάρχουν κάποιες ομάδες άλλα δεν ξέρω πως να έρθω σε επαφή και αν με δεχτούν...
Soulseeker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις απλα να πας και να ρωτησεις ή αν εχουν site να παρεις κανα τηλ
Eugenios7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 13/9/2016 στις 6:34 ΜΜ, Soulseeker είπε Μπορεις απλα να πας και να ρωτησεις ή αν εχουν site να παρεις κανα τηλ ναι φίλε μου ευχαριστώ...θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή απλά ξέρω πως είναι και λίγο αργά για να μπω σε ομάδα αφού σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι αγώνες των κατηγοριών. Και όπως είπα είμαι από επαρχία και δεν ξέρω από αυτά...εκεί μια ομάδα είχαμε δεν χρειαζόταν να ψάξεις!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 13/9/2016 στις 7:00 ΜΜ, Eugenios7 είπε ναι φίλε μου ευχαριστώ...θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή απλά ξέρω πως είναι και λίγο αργά για να μπω σε ομάδα αφού σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι αγώνες των κατηγοριών. Και όπως είπα είμαι από επαρχία και δεν ξέρω από αυτά...εκεί μια ομάδα είχαμε δεν χρειαζόταν να ψάξεις!!! Άνετα προλαβαίνεις να βγάλεις δελτίο. Βέβαια είναι σχεδόν το τέλος της προετοιμασίας, αλλά σε μια χαμηλή κατηγορία δεν βλέπω το λόγο να μην σε πάρουν.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω τι ισχυει πλεον αλλα παλιοτερα υπήρχαν περιορισμοι στις μετακινησεις των αθλητων που ειχαν δελτιο σε αλλη ομαδα και πολυ συγκεκριμενες ημερομηνιες μεσα στο καλοκαιρι. Λογικα καποιος απο την παλια σου ομαδα θα ασχολειται με αυτά και θα σε καθοδηγήσει.
Eugenios7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι λογω της φοιτητικης μου ιδιοτητας μπορω να βγαλω δελτιο και εκτος μεταγραφικης περιοδου. Σιγουρα παντως η μετακινηση δελτιου δε θα ειναι μεγαλο προβλημα...το προβλημα ειναι να βρω ομαδα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 16/9/2016 στις 9:16 ΠΜ, Eugenios7 είπε χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι λογω της φοιτητικης μου ιδιοτητας μπορω να βγαλω δελτιο και εκτος μεταγραφικης περιοδου. Σιγουρα παντως η μετακινηση δελτιου δε θα ειναι μεγαλο προβλημα...το προβλημα ειναι να βρω ομαδα!!! Μπορείς να πάρεις ελευθερας λόγω μεγάλης διαφοράς απόστασης.
haris26 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Στις 1/8/2016 στις 4:05 ΜΜ, Araxsobal είπε Παίδες καλησπέρα! @BROOKLYN2332 @poihths Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε τόσο στο μπασκετάκι όσο και στο Ζαχαρόγιαννης. Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε: έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια έναν δυνατό "ψηλό" έναν που έχει το σκοράρισμα Ας μου γράψετε αν ενδιαφέρεστε! Καλησπερα φιλε μου! με ενδιαφερει η προταση αν υσχιει ακομη! Ειμαι 1,92 80kg 26 χρονον και η βασικη μου θεση ειναι shooting guard αλλα παιζω και 2!
Edel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Στις 4/12/2016 στις 1:38 ΠΜ, Chrisxxx είπε It's a trap Δώσε πικάντικες λεπτομέρειες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα