mousteris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σας φίλοι μου, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να κατεβάσω από το YouTube με το YTD pro ένα βίντεο και δε τα καταφέρνω πιθανόν για λόγους δικαιωμάτων. Το μήνυμα είναι το παρακάτω: "this video is restricted. please login with your youtube credentials to download this video" Αν γνωρίζετε πως μπορώ να.. παρακαμψω το πρόβλημά μου, παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, mousteris.
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ρίξε το link στο vlc αν το παίζει μπορεί και να το αποθηκεύσει.
mousteris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα TheELF, δυστυχώς δε το αναπαράγει καν ο vlc..
astrosunnefo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Φαντάζομαι πως χρειάζεται να κάνεις έναν λογαριασμό στο YouTube, χρησιμοποιώντας ένα e-mail που δείχνει ότι είσαι άνω των 18.
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σου λέει να συνδεθείς με λογαριασμό της google.
mousteris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά χρόνια πολλά κι ολας.. Φυσικά είναι γραμμένος και YouTube και google, φυσικά είμαι ανω των 18.. Σε μπορώ να βγάλω άκρη ακόμη
Tsino Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 δώσε το link του youtube εδώ να δοκιμάσουμε και εμείς
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως πρέπει να περάσεις τα στοιχεία σου από το yt στο ytd;
mousteris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τα κατάφερα επιτέλους! Micos000 όντως! Είχες δίκιο. Ήθελε gmail στοιχεία και όχι του YouTube που ζητούσε-έβαζα Το παράξενο; ότι δούλεψε μόνο όταν τραβουσα το link από chrome, όχι απ το Mozilla που χρησιμοποιώ... Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας, καλές γιορτές φίλοι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα