Sonick Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά σε όλους! Τελευταία μου προέκυψε το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας για το πως μπορώ να το αντιμετωπίσω: Mε το που πατάω το power button και ενώ ακούω οτι ο δίσκος διαβάζει κανονικά, η οθόνη παραμένει μαύρη. Μετα απο 2-3 επανεκκινήσεις, μπαίνει κανονικά στα windows. Έχεις κάποιος κάποια ιδέα τι να τσεκάρω? To σύστημα μου είναι το παρακάτω: Intel Core i5-4440 Motherboard: Asus 4GB RAM Intel HD Graphics 4600 integrated Windows 7 Pro x64bit Eυχαριστώ!
mousteris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου. Πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης, ξεκινάνε τα bios και ύστερα παραμένει η μαυρίλα ή εξ αρχής μαυρίλα-το τίποτα-δε παίρνει σημα ούτε η οθόνη; Γι αρχή δοκίμασες να πειράξεις τις μνήμες ram; Μόνο με τη μια, μετά μόνο με την άλλη κτλ.. Μήπως δλδ κάποια βραχυκυκλώνει 1
Sonick Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Mε το που πατάω το power button τα πάει όλα σφαίρα και δεν προλαβαίνω να δω ούτε καν την αρχική εικόνα για να πάω στο bios,οπότε πέφτει αμέσως το μαύρο της ΕΡΤ...) Κάνω 2-3 επανεκκινήσεις και bootάρει κανονικά. Θα δοκιμάσω τις μνήμες όπως είπες και θα επανέλθω με σχόλια.
Sonick Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν έχω μια 4GB στα 1600ΜΗz, και η μητρική έχει 2 slots. Την δοκίμασα στο 2ο slot,αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κάποια άλλη ιδέα? Ακόμα και όταν μπαίνει σε stand by mode ο υπολογιστής, μετά θέλει 2-3 επανεκκινήσεις.
Booyaka Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Βγάλε το τροφοδοτικό που έχεις πάνω και δοκίμασε με κάποιο άλλο. Ίσως να έχεις θέμα στην παροχή ρευμάτων. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά επειδή έχω πρόσφατο πάθημα με τα ρεύματα, ο νους πάει αναπόφευκτα εκεί. Τουλάχιστον για αρχή.
alex_ts Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 περνα αλλη εκδοση bios , απτη στιγμη που θα πατησεις το power button πατα το deleτe συνεχεια μεχρι να σε βαλει στην οθονη του bios
robin54 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στη δικη μου προμοια περιπτωση , εφταιγε μια μνημη (elixir αν θυμαμαι καλα). Δε δοκιμαζεις και με μια αλλη δανεικη?
led zeppelin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από update των οδηγών της intel στα γραφικά μου κάνει το ίδιο σε laptop και μπαίνει στο συστημα μετά από ενάμιση (; ) λεπτό... Απεγκαθηστώντας τον driver bootάρει κανονικά, αν τον ξαναπεράσω πάλι τα ίδια... κλπ κλπ. Λύση να πω δεν βρήκα ακόμη. Μάλλον θα περιμένουμε το update.
Sonick Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν δοκίμασα σήμερα, άλλο τροφοδοτικό (έχω της Thermaltake 530W το Hamburg και έβαλα ένα της Thermaltake 420W) και για την ώρα δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα. Ευτυχώς το τροφοδοτικό είναι εντός εγγύησης.
Sonick Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά δεν είναι το τροφοδοτικό. Το πρόβλημα υπάρχει και μετα την αλλαγή. Θα κοιτάξω να δοκιμάσω άλλη μνήμη, ή δίσκο.
teo20net Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Tragic πράγματα ακούμε εδώ μέσα. Φίλε μου είναι θέμα drivers προφανέστατα. Στα Win 8 και 10 το πρόβλημά σου λύνεται απενεργοποιώντας το Fast Boot των Windows. Ψάξε να δείς αν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή και για τα Win 7, ίσως σου λύσει το πρόβλημα.
Haris San Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οταν εχεις τετοια προβληματα το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να μπεις στο repair tool του windows πατωντας f8 στο startup, και μετα μπορεις να κανεις startup repair, memory check ή restore τον υπολογιστη σε καποια στιγμη που δουλευε. Τα περισσοτερα προβληματα λυνονται ετσι εκτος αν ειναι θεμα hardware.
Sonick Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Απενεργοποίησα το Fast Boot, αλλά ακόμα τα ίδια. Το ίδιο κάνει και όταν ο δίσκος δεν είναι συνδεδεμένος. Οπότε μένει να δοκιμάσω update το ΒΙΟS, και μνήμη. Αν πάλι το πρόβλημα υπάρχει, μου φαίνεται είναι θέμα μητρικής.
mgiakalaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις κρατήσει restore point στα 7 δοκιμασε να κάνεις ένα σε ημερομηνία πριν σου παρουσίασει το πρόβλημα. Αν πάλι είναι driver δοκίμασε να περάσεις 1-2 εκδόσεις πριν. Αυτά είναι τα αισιόδοξα νέα. Τα κακά νέα είναι η μητρική σουμήπως δεν βγάζει σωστό ρευμα κάπου. (μου έχει τύχει) Ελπίζω να μην είναι η μητρική και να είναι κάτι απλο να μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου. Καλές γιορτες!
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε να βάλεις μια gpu pci-e αν βρεις από κάποιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα