barrcode Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο? http://merimobiles.com/teclast-x98-pro-9-7-windows-10-tablet-pc-64gb.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Από όσο έχω διαβάσει είναι δυνατό μηχάνημα με κάποια θέματα υπερθέρμανσης και throttling σε απαιτητικές εφαρμογές και την συνηθισμένη λοταρία των κινέζικων προβλημάτων. Το bangood το έχει λίγο φτηνότερα, υπάρχουν κουπόνια που το κατεβάζουν στα 210 νομίζω. Περισσότερα (reviews, σχόλια, προβλήματα) μπορείς να βρεις στο techtablets. Για τα λεφτά του πάντως φαίνεται τίμιο μηχάνημα. Αρκεί να μην πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι και τρέχεις μου τους κινέζους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δες και το Teclast X16 Power που έχει το Z8700 με 8GB LPDDR3 RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα