Προς το περιεχόμενο

Smartphone 70€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους μιας και έχασα το παλιό μου τηλέφωνο(iphone 4) θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούριο android smartphone με τιμή γύρω στα 70€ και μικρές υπερβάσεις εφόσον το αξίζει.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι περιστασιακή χρήση για web-browsing και καμιά εφαρμογή που και που.Η διάρκεια της μπαταρίας επίσης θα παίξει ρόλο.Περιμένω τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Μια μικρή υπέρβαση εννοώ το πολύ στα 85-90€ καθώς για παραπάνω δεν βγαίνω.Kαι μέγεθος θα προτιμούσα στις 4 ινστες

Lenovo A1000
  • Like 1
Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα εχεις ΜΟΝΟ 

1) δοκιμαζεις τα windows phone π.χ 435 στα 66 ευρο...  μιας που θελεις ελαχιστα πραματα

2) πας σε κινεζο οπως, http://en.efox-shop.com/bluboo-xfire-mtk6735m-10ghz-quad-core-50-zoll-ips-qhd-bildschirm-android-51-4g-lte-smartphone-g-303050

3) huawei Y540, moto e, 

turbox.. Δεν προτεινεται

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας έχω καταλήξει στα εξής 2:moto e και lumia 532.Από ότι είδα τα android σε αυτά τα λεφτά δεν είναι αξιόπιστα αλλά έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια για το λειτουργικό της microsoft.Τα κινέζικα σίγουρα φαίνονται καλά αλλά δεν έχω ιδέα για την διαδικασίες αγοράς για αυτό και δεν τα πολυκοιταω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...