AGROTISS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εδώ και 2-3 μήνες μου συμβαίνει το εξής παράδοξο. Όταν ανοίγω το λάπτοπ το εικονίδιο σύνδεσης στη γραμμή εργασιών είναι για ένα περίπου λεπτό ανενεργό-παγωμένο. Βάζω το βελάκι του ποντικιού πάνω του αλλά δεν βγάζει ειδοποίηση όπως το εικονίδιο της μπαταρίας ας πούμε ή του ήχου.Πατάω δεξί κλικ πάνω στο ανενεργό, καμμία ενέργεια. Πατάω το εικονίδιο του Explorer να συνδεθώ αλλά τίποτα. Μετά από ένα λεπτό αφού έχω πατήσει να ανοίξει ο Explorer τότε το εικονίδιο της σύνδεσης ενεργοποιείται (γίνεται λευκό) και ανοίγει και ο Explorer. Ο Motzilla όμως ανοίγει κανονικά και συνδέεται κακονικά στο Internet και ας υπάρχει ανενεργό το εικονίδιο της σύνδεσης, μόνο στον Explorer συμβαίνει αυτό. Επίσης όσο το εικονίδιο είναι ανενεργό, με δεξί κλικ πάνω του που έπρεπε να εμφανιστεί " άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης " δεν γίνεται τίποτα. Έχω σκανάρει με ESET και Malwarebytes και δεν έχει βρει τίποτα. όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Έχω τα Windows 7 Professional σε laptop Fujitsu. Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους !!
Euclides Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Για κάποιο λόγο το laptop αργεί να ολοκληρώσει το boot. Μπορεί να φταίει γι' αυτό και το hardware, αλλά και το software. Οι επιλογές που έχεις είναι δύο: είτε κάνεις troubleshooting μόνος σου αναλύοντας το event log, είτε τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που κάνει ανάλυση του boot και προτείνει λύσεις σε τυχόν προβλήματα. http://www.pcsteps.gr/67934-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7/
AGROTISS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κατάλαβα, θα προσπαθήσω να το επιδιορθώσω όπως λες και βλέπουμε, ευχαριστώ πολύ.
AGROTISS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς από το λινκ που μου έδωσες και οι τρεις εφαρμογές δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. τώρα όσο αναφορά την ανάλυση του event log που μου λες να κάνω, δεν έχω τέτοιες γνώσεις, αν μπορείς να μου πεις τη διαδικασία θα σου ήμουν ευγνώμων, αν πάλι δεν μπορείς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα