Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μου εσπασε η οθονη απο το λαπτοπ μου  hp 650. Το ανοιξα ειδα τον κωδικο της οθονης για να παραγγειλω αλλη (LP156WD4). Θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να βρω οθονη που να γραφει τον ιδιο κωδικο απο πισω? Γτ εχω δει υπαρχουν διαφοροι κωδικοι για τον ιδιο τυπο λαπτοπ.

ευχαριστω

post-186706-0-41271300-1450646218_thumb.jpg

Δημοσ.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=hp+650&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhp+650+screen.TRS0&_nkw=hp+650+screen&_sacat=0

δεν νομιζω να πετυχεις ιδιο κωδικο .

κοιτας το καλωδιο αν ειναι δεξια ή αριστερα και αν ειναι 40pin  αν θες την νεα οθονη mat ή γυαλιστερη αναλυση και τι εγγυηση δεινουν για dead pixels 0?1-5?

οι μαρκες ειναι 4-5 στο συνολο για ολα τα λαπτοπς...

Δημοσ.

γιατι αυτη που λινκαρα τι σκατα ειναι?

αυτη που λινκαρες εχει διαφορετικο κωδικο στο τελος (SLB2) απο την δικη σου που εχει (TLD2)

Μπορει να κανει μπορει και οχι..εγω στην θεση σου θα επαιρνα ακριβως την ιδια..για να μην εχω ιστοριες...

Η επιλογη δικη σου.

Δημοσ.

Κοίτα οποια και οθόνη να πάρεις αν ειναι για το συγκεκριμένο μοντέλο θα κάνει λογικά τώρα αν μπορείς να βρείς ακριβώς με τον ιδιο κωδικό ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

γιατι αυτη που λινκαρα τι σκατα ειναι?

αυτη που λινκαρες εχει διαφορετικο κωδικο στο τελος (SLB2) απο την δικη σου που εχει (TLD2)

Μπορει να κανει μπορει και οχι..εγω στην θεση σου θα επαιρνα ακριβως την ιδια..για να μην εχω ιστοριες...

Η επιλογη δικη σου.

Δεν εχει κατι αυτη που linkαρες...

Απλα αυτη την ειχα δει παλιοτερα και ειπα να ρωτησω τι παιζει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποία οθονη και να βάλεις θα παίξει αν είναι συμβατή με το λάπτοπ σου. Το κακό με το ebay είναι ότι δεν ξέρεις τι θα σου στείλουν και αν δεν κάνει για το λάπτοπ σου θα τη στήλεις πίσω για να σου στείλουν αλλη και μπορεί να περάσει μηνας για να φτιάξεις το λάπτοπ. Πάρε μια οθονη απο Ελλαδα να σου έρθει την επόμενη μέρα κ να τελειωνεις. Η δική σου πχ στο screens.gr εχει 73€ την παραγγελμεις, την επόμενη σου έρχεται κι λύνεις το πρόβλημα, όπως το φτιάξα κ γω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...