Μαγειρας Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχω τα win 7 γνήσια και αποφάσισα να κανω την αυτόματη αναβαθμηση σε win 10..(Δεν εχω κανει buck up τα αρχεία του σκληρού μου)Λοιπον..μολις τελειωσε η διαδικασία και εγινε η τελική επανεκινηση,φθάνουμε στο σημείο όπου εμφανίζεται το καλώς ήρθατε με το όνομα και την επιλογή 'συνεχεια' κατω δεξιά..Ωραια μέχρι εδω..Πατώντας το συνεχεια..δεν γινεται τιποτα ..απλα ο κέρσορας φορτώνει και μετα απο λιγα λεπτα μου κανει restart και ξανα τα ιδια...συνεχεια αυτο..Τι με συμβουλεύετε!
Μαγειρας Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πέρασα τα win 10 σε φλασάκι και το εβαλα στο pc με το προβλημα..Μπηκα στο boot και στις επιλογές εκανα επαναφορά προηγούμενης έκδοσης και επανήλθαν τα win 7 οπως τα ειχα πριν..έγιναν ολα οκ;; Το avast μου λεει οτι ο υπολογιστής ειναι υποτονικός και αργος μετα την επαναφορά που εκανα .. Πως τον βελτιώνω;;
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε ένα φορμάτ με φρέσκα win7 και λογικά θα σαι κομπλέ. υ.γ. γενικά συμβουλές ταχύτητας απο προγράμματα όπως το avast μην τους δίνεις και πολύ σημασία για να πουλήσουν το κάνουν - να μην πω οτι αυτά σου τον κάνουν πιο αργό για τον σκοπό αυτό. 2
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 μην κανετε αναβαθμιση απ το απγκρεη γουιζαρντ παιδια δε γινεται σωστη εγκατασταση συνηθως
23Optimus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εφοσον αφηνει φακελο windows old μεσα αυτο συμφερει? ο υπολογυστης ισως δε θα λειτουργει οπως πρεπει, επισης γνωριζετε αν αυτη η αναβαθμιση συμφερει σε πειρατικα windows? για παραδειγμα 7αρια,
visualizer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 H microsoft προσφέρει δωρεάν τα windows 10 ακόμα και στις πειρατικές εκδόσεις , το αν θα λειτουργήσουν σωστά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες οπότε είναι ένα ρίσκο ασχέτως αν έχεις πειρατικά η όχι . Το avast αγνόησέ το τελείως αν ο υπολογιστής σου δεν αντιμετωπίζει κάποιο εμφανές πρόβλημα απόδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα