Formation Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και οι ειδήμονες άρχισαν πάλι περί bottleneck ενώ σε ένα άλλο thread μιλάγαμε για Von Neuman bottleneck και την διαφορά μεταξύ αυτού και του hardware scaling. Είσαι ωραίος έβαλες και το λινκ που λέω αυτό που είπα για να πεις ότι λέω ψέμματα; Να το κοιτάξει φίλε μου μπορεί να είναι σοβαρό.Εμείς έχουμε "τεχνικές" εσύ άγνοια και είναι προφανές. Οι άντρες αναλαμβάνουν την ευθύνη των λεγόμενων τους, ειδικά όταν αποδειχθεί ότι έχουν άδικο. Ορίστε επι λέξει τι είχες πει: "Απλά να δώσω απάντηση σε μια ανακρίβεια, όχι δεν έχουν όλες doubler και όχι σε καμία περίπτωση τα αναλογικά VRM των Asrock είναι ανώτερα από τα ψηφιακά της Sabertooth."Σου απαντάει με λινκς και παραθέσεις... Και αντί να βγεις να πεις ότι είχες άδικο, θες να βγεις κι από πάνω και του λες: "Είσαι ωραίος έβαλες και το λινκ που λέω αυτό που είπα για να πεις ότι λέω ψέμματα; Να το κοιτάξει φίλε μου μπορεί να είναι σοβαρό." Το λινκ δεν το έβαλε για να πει οτι λες ψέμματα. Το έβαλε για να πει ότι δεν έχεις ιδέα και ότι δεν έχουν καμία επιστημονική βαρύτητα αυτά που λες (ή για να στο πω σε απλά ελληνικά υπονοεί ότι λες αρλούμπες). Ακόμα δεν το κατάλαβες; Ή τρολλάρεις; Έχεις συναίσθηση του πόσο ρεζίλι γίνεσαι; Ή απλά εκτός από άσχετος, είσαι και δειλός για να το παραδεχτείς; Τραγικός. Απλά τραγικός. Υ.Γ. Όσο για τα 5Ghz στον FX, σου είπε κάτι αλλά επέλεξες να μην το δεις. Για ξαναδες τι σου είχε πει, εκτός αν θες να σου το quot-άρω κιόλας... 1
timeg6 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά κατέληξα στον 6600K απ την στιγμή που δεν εχουν διαφορα στην τίμη και ειναι και η πιο καινούγια γενιά.Τώρα μένει μητρική, μνήμες και μια ψυχτρούλα για τον cpu. Σε mb θα παω σίγουρα σε z170 και στο budget που κοιτάω (160-170ε) είδα αυτές σαν καλή επιλογη: http://www.skroutz.gr/s/7406098/MSI-Z170A-Krait-Gaming.html http://www.skroutz.gr/s/7383439/Gigabyte-Z170X-Gaming-3.html http://www.skroutz.gr/s/7356999/Gigabyte-Z170X-UD3.html http://www.skroutz.gr/s/7299803/Asus-Z170-Pro-Gaming.html Ποια να προτιμήσω? Εχετε να προτείνετε καποια αλλη? Σε μνήμες σε κάποιο κιτ 2x4gb ddr4, αν εχετε να μου προτείνετε κατι κ εδω http://www.skroutz.gr/s/7299968/Kingston-HyperX-Fury-8GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FBK2-8.html Ισως σε καποια τέτοια λύση? 1
Anastazio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Σκεφτομαι για εναν απο τους 2 επεξεργαστες...ο 6600Κ ειναι πιο καινουριος με DDR4 βεβαια κ ο 4690Κ πιο παλιος με DDR3...αλλα στην πραξη με ποιον θα εχω καλυτερα αποτελεσματα?? Ποιον να επιλεξω..την βοηθεια σας! (Επισης μου προτειναν και τον ι3 6100-6300) Η χρηση ειναι για gaming...Ευχαριστω! Δεν ασχολουμαι και πολυ τελευταια με το HW αλλα το rebranding παει συννεφο...ειδα προσφατα review/test 6600κ με r9 390 και ddr 4@3000 και ετσι απο περιεργεια ετρεξα ενα valley να δω τι εχει αλλαξει, εχω εναν 4570+r9 290+ddr 3@1333 η διαφορα ηταν 10 βαθμοι με τις καρτες στα ιδια ρολογια...εχω την εντυπωση οτι οι εταιρειες πουλανε κυριως νουμερα και ενιοτε τεχνολογια.
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν ασχολουμαι και πολυ τελευταια με το HW αλλα το rebranding παει συννεφο...ειδα προσφατα review/test 6600κ με r9 390 και ddr 4@3000 και ετσι απο περιεργεια ετρεξα ενα valley να δω τι εχει αλλαξει, εχω εναν 4570+r9 290+ddr 3@1333 η διαφορα ηταν 10 βαθμοι με τις καρτες στα ιδια ρολογια...εχω την εντυπωση οτι οι εταιρειες πουλανε κυριως νουμερα και ενιοτε τεχνολογια. Ε σχεδόν πανομοιότυπες κάρτες γραφικών είναι,τι διαφορά περίμενες δηλαδή σε καθαρά gpu benchmark; 1
AnimaTronic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά κατέληξα στον 6600K απ την στιγμή που δεν εχουν διαφορα στην τίμη και ειναι και η πιο καινούγια γενιά. Καλη επιλογη! Οι μητρικες που βαζεις φαινονται ολες ζορικες, με μπολικα καλουδια. Για RAM θα προτεινα να κοιταξεις και kit με υψηλοτερους χρονισμους, επειδη οι διαφορες στα χρηματα ειναι αρκετα μικρες και γενικοτερα οι τιμες τους ειναι πολυ προσιτες αυτη την περιοδο. Οι υψηλοτεροι χρονισμοι βοηθανε σε καποια games, κυριως στα minimum fps. Οποτε απο τη στιγμη που αγοραζεις φρεσκο πραγμα και οι τιμες ειναι παραπλησιες, κοιτα και σε χρονισμους 3000MHz.
Anastazio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ε σχεδόν πανομοιότυπες κάρτες γραφικών είναι,τι διαφορά περίμενες δηλαδή σε καθαρά gpu benchmark;Εφόσον ο τυπας που ανοιξε το θρεντ ενδιαφέρεται για gaming τι benchmark θα πρεπε να αναφερω σαν παράδειγμα?Οσο usage εχει το cpu στο εν λογω benchmark τοσο εχει στο 99% των γκειμς.
timeg6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλη επιλογη! Οι μητρικες που βαζεις φαινονται ολες ζορικες, με μπολικα καλουδια. Για RAM θα προτεινα να κοιταξεις και kit με υψηλοτερους χρονισμους, επειδη οι διαφορες στα χρηματα ειναι αρκετα μικρες και γενικοτερα οι τιμες τους ειναι πολυ προσιτες αυτη την περιοδο. Οι υψηλοτεροι χρονισμοι βοηθανε σε καποια games, κυριως στα minimum fps. Οποτε απο τη στιγμη που αγοραζεις φρεσκο πραγμα και οι τιμες ειναι παραπλησιες, κοιτα και σε χρονισμους 3000MHz. Ναι οντως οι τιμες ειναι στα ιδια επιπεδα, νομιζα θα ξεφευγαν λιγο σαυτες τις συχνοτητες...οποτε θα παω προς τα εκει σευχαριστω Παντως βλεπω εχουν μεγαλα timings ολες οι ddr4 1
OpaDwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλη επιλογη! Οι μητρικες που βαζεις φαινονται ολες ζορικες, με μπολικα καλουδια. Για RAM θα προτεινα να κοιταξεις και kit με υψηλοτερους χρονισμους, επειδη οι διαφορες στα χρηματα ειναι αρκετα μικρες και γενικοτερα οι τιμες τους ειναι πολυ προσιτες αυτη την περιοδο. Οι υψηλοτεροι χρονισμοι βοηθανε σε καποια games, κυριως στα minimum fps. Οποτε απο τη στιγμη που αγοραζεις φρεσκο πραγμα και οι τιμες ειναι παραπλησιες, κοιτα και σε χρονισμους 3000MHz. Επίσης οι Haswell είναι stable παραπάνω. Οι Skylake από ότι ακούγεται είναι meh, καμία διαφορά. Μάλιστα Haswell δίνουν μέχρι και 1-2 fps διαφορά! Wow... Σοβαρά τώρα, ένας i5 4690K+DR3+Z170 είναι κομπλέ για φουλ οβερκλοκ?
Whitefanged Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σοβαρά τώρα, ένας i5 4690K+DR3+Z170 είναι κομπλέ για φουλ οβερκλοκ? Θα δυσκολευτείς λίγο να τον κουμπώσεις, αλλά μια χαρά, όλα φουλ. Όπως θα φουλάρεις μπορεί να χρειαστεί και κάνα πριτσίνι για να τον κρατάει στη θέση του. υγ1 necro? υγ2 σκέτο χιούμορ για να γελάσουμε, μη μου παρεξηγηθείς 2
OpaDwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Θα δυσκολευτείς λίγο να τον κουμπώσεις, αλλά μια χαρά, όλα φουλ. Όπως θα φουλάρεις μπορεί να χρειαστεί και κάνα πριτσίνι για να τον κρατάει στη θέση του. υγ1 necro? υγ2 σκέτο χιούμορ για να γελάσουμε, μη μου παρεξηγηθείς Άμα σου πω ότι δεν καταβάλα ούτε το 1υγ ούτε το άλλο? :') Βασικά για Haswell, Z97 δεν θέλει?
Whitefanged Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι Ζ97 θέλει, όχι Ζ170 Necro είναι επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός από την δημιουργία του νήματος.
OpaDwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι Ζ97 θέλει, όχι Ζ170 Necro είναι επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός από την δημιουργία του νήματος. Μόνο Z97? Καμία άλλη Mobo δεν επιτρέπει overclcock? Επίσης αξίζει να πάρεις overclcockable cpu? Είναι επικίνδυνο να κάνεις overclcock ton cpu?
Whitefanged Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν το pc το έχεις για gaming δεν αξίζει. Καλύτερα κλειδωμένος i5 και φτηνότερη ψύκτρα, m/b, psu και τη διαφορά των χρημάτων στη gpu. Αν θέλεις να ασχοληθείς με το oc, γενικά δεν είναι επικίνδυνο για τον cpu, υπάρχει μια πιθανότητα να κουραστεί/παραδώσει το m/b ακόμα κι αν είναι προορισμένο για oc. Αν το τσιπάκι που έχεις ήδη/θα αγοράσεις είναι haswell (4ΧΧ0) χρειάζεσαι Ζ97 m/b για o/c. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από Whitefanged
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα