arrows Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αδερφε στον i5 6600k εχει τρελη διαφορα σε gaming απο τον ι5 4690κ δες στο youtube Εσυ το πιστεύεις αυτο ετσι???????????? Τι άλλο θα διαβάσω ασχολίαστο μου αρέσει που με τέτοια ασχετοσύνη δίνεις και συμβουλές 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εσυ το πιστεύεις αυτο ετσι???????????? Τι άλλο θα διαβάσω ασχολίαστο μου αρέσει που με τέτοια ασχετοσύνη δίνεις και συμβουλές Κάτι τέτοιοι έχουν πάρει πολύ κόσμο που δεν ασχολείται με pc στο λαιμό τους δυστυχώς. Σε εμάς όμως δεν πιάνουν αυτά μιας και ξέρουμε 5 πράγματα, no, no και πάλι no . 2
arrows Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αστα και να δείς που σκεφτόμον το καλοκαίρι που βγήκε ο skylake οτι θα βρεθεί κόσμος που θα πεί οτι είδε διαφορά απο haswell όταν τα reviews δίνουν απο 5-10% τραβηγμένο απο τα μαλιά clock to clock και μιλάμε για benchmarks που στην πραγματική χρήση δεν παίζουν και κανένα ρόλο, και να έσκασε μύτη ο πρώτος που βλέπει διαφορά αλλά αυτός την 'εβγαλέ 20% απο μόνος του :blink: :blink:
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αφού είπαμε το λέει το youtube μην του το χαλάς . 2
Giannis_kan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν μπορείς(χρηματικά) να πας σε Ι5(6600Κ), πάνε, είναι και Κ, οπότε μπορεί να ανέβει σίγουρα σε συχνότητα , ο Ι3 θα ήταν vfm εαν δεν μπορούσες (χρηματικά) με μια μέση ψύκτρα των ~30 για να δώσει όσο μπορεί σε o/c σε συνδυασμό με την ανάλογη μητρική... Σε Games δλδ θα υπάρχει διαφορά σε fps αισθητή η δν αξίζει ?
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Oι Skylake δεν κερδίζουν πολύ απο τις γρήγορες ram στα παιχνίδια? Τρομαχτικές διαφορές.
fallen4ngel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Oι Skylake δεν κερδίζουν πολύ απο τις γρήγορες ram στα παιχνίδια? Τρομαχτικές διαφορές. Αδιαβαστο σε βρίσκω Αύριο με τον κηδεμόνα σου νεαρέ!!!! Πέραν της πλάκας διαφορά σε παιχνίδι με μνήμες ΔΕΝ έχω δει ποτέ, επίσης σε διάφορα site που κάνουν σύγκριση από 1600-2400 δεν υπάρχουν διαφορές και αυτές που υπάρχουν θεωρώ ότι είναι στα όρια του στατιστικού λάθους πχ 0.8-1.3 fps. Σε 2 benchmark έχει διαφορά ο Skylake στο Cinebench και στο XTU τι περίεργο Όσο για τα nm και τις θερμοκρασίες που διάβασα συγνώμη αλλά θα διαφωνίσω, ναι έχουν 10C διαφορά αλλά δεν έχουν τα VRM μέσα οπότε ορίστε το δεκαρικακι. Τα Skylake είναι για μένα απλά ή σωστή αναβάθμιση από 3χχχ για κάποιον φυσικά που θα ήθελε να κάνει αυτή την αλλαγή, το όλο σκηνικό με τα πρώτα Haswell ήταν fail το δεύτερο κάπως καλύτερα και με την τρίτη κατάλαβαν ότι δεν κερδίζουν τίποτα με τα VRM μέσα και διόρθωσαν την παπαριά τους. Δηλαδή τα πήραν 3 φορές με 3 chipset γιατί είναι μάγκες 1
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Οποιον να βαλεις μεταξυ 4690,6600 το ιδιο θα σου κανει αν μιλας για gaming.Ισα-ισα με 380 θα μεινουν αναξιοποιητοι και θα χεις κατα καποιο τροπο μπουκαλι απο τη καρτα.
Sheogorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αδιαβαστο σε βρίσκω Αύριο με τον κηδεμόνα σου νεαρέ!!!! Πέραν της πλάκας διαφορά σε παιχνίδι με μνήμες ΔΕΝ έχω δει ποτέ, επίσης σε διάφορα site που κάνουν σύγκριση από 1600-2400 δεν υπάρχουν διαφορές και αυτές που υπάρχουν θεωρώ ότι είναι στα όρια του στατιστικού λάθους πχ 0.8-1.3 fps. Σε 2 benchmark έχει διαφορά ο Skylake στο Cinebench και στο XTU τι περίεργο Όσο για τα nm και τις θερμοκρασίες που διάβασα συγνώμη αλλά θα διαφωνίσω, ναι έχουν 10C διαφορά αλλά δεν έχουν τα VRM μέσα οπότε ορίστε το δεκαρικακι. Τα Skylake είναι για μένα απλά ή σωστή αναβάθμιση από 3χχχ για κάποιον φυσικά που θα ήθελε να κάνει αυτή την αλλαγή, το όλο σκηνικό με τα πρώτα Haswell ήταν fail το δεύτερο κάπως καλύτερα και με την τρίτη κατάλαβαν ότι δεν κερδίζουν τίποτα με τα VRM μέσα και διόρθωσαν την παπαριά τους. Δηλαδή τα πήραν 3 φορές με 3 chipset γιατί είναι μάγκες Στο Ryse Son of Rome, έχει τρομακτικές διαφορές (40%) μεταξύ 1600 και 2400, κάπου είχα δει το video, νομίζω έκανε και ο linus πρόσφατα αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Eίναι απο το digital foundry. Και σε άλλα παιχνίδια αλλά όχι τόσο (15-20%) Bλέπουμε εδώ στο 3:15 τις διαφορές μεταξύ 2133 και 2666 52fps με 2133 και 104fps με 2666. Ως και 30-100 πήγε. Απλά δεν μου αρέσει να πιστεύει ο κόσμος ότι τα βγάζω απο την στομάχα μου.
Dennisbest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά αν και θεωρούσα τα benchmarks του digitalfoundry αξιόπιστα , πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω. Θα βοηθούσε πολύ αν κάποια άτομα από εδώ μέσα , με το ανάλογο hardware κάνανε μερικά τεστάκια κι αυτοί να δούμε αν αυτά που βλέπουμε στα sites ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
BabisTs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Στο Ryse Son of Rome, έχει τρομακτικές διαφορές (40%) μεταξύ 1600 και 2400, κάπου είχα δει το video, νομίζω έκανε και ο linus πρόσφατα αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Eίναι απο το digital foundry. Και σε άλλα παιχνίδια αλλά όχι τόσο (15-20%) Bλέπουμε εδώ στο 3:15 τις διαφορές μεταξύ 2133 και 2666 52fps με 2133 και 104fps με 2666. Ως και 30-100 πήγε. Απλά δεν μου αρέσει να πιστεύει ο κόσμος ότι τα βγάζω απο την στομάχα μου. Για κανέναν λόγο να παίνει τόση απόδοση από την Ram για μένα πάντως!
TheELF Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Στο Ryse Son of Rome, έχει τρομακτικές διαφορές (40%) μεταξύ 1600 και 2400, κάπου είχα δει το video, νομίζω έκανε και ο linus πρόσφατα αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Eίναι απο το digital foundry. Και σε άλλα παιχνίδια αλλά όχι τόσο (15-20%) Bλέπουμε εδώ στο 3:15 τις διαφορές μεταξύ 2133 και 2666 52fps με 2133 και 104fps με 2666. Ως και 30-100 πήγε. Απλά δεν μου αρέσει να πιστεύει ο κόσμος ότι τα βγάζω απο την στομάχα μου. Στο ryse δεν κερδίζει FPS λόγου της μνήμης απλά η μνήμη βοηθάει στο να μην χάνει fps,το παιχνίδι παίζει με ~40FPS σε celeron οπότε τα ~100 για τον i3 είναι το κανονικό του,απλά πηδιέται στο να διαβάζει textures το παιχνίδι και αν τα έχεις σε πάνω από Low ξεσκίζεται το μηχάνημα στο διάβασμα,όσο νάνε έχουν λιγότερα lanes οι μικρότεροι επεξεργαστές. Φαίνεται και στο βίντεο όποτε ανεβαίνει το I/O πέφτουν τα fps. Άντε να βγει κάνα παιχνίδι σε dx12 μπας και απαλλαγούμε από το αποκτήσουμε texture streaming
arrows Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Νόμιζα οτι έκανες πλακίτσα sheogorath, δικό μου λάθος 1
fallen4ngel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Στο Ryse Son of Rome, έχει τρομακτικές διαφορές (40%) μεταξύ 1600 και 2400, κάπου είχα δει το video, νομίζω έκανε και ο linus πρόσφατα αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Eίναι απο το digital foundry. Και σε άλλα παιχνίδια αλλά όχι τόσο (15-20%) Bλέπουμε εδώ στο 3:15 τις διαφορές μεταξύ 2133 και 2666 52fps με 2133 και 104fps με 2666. Ως και 30-100 πήγε. Απλά δεν μου αρέσει να πιστεύει ο κόσμος ότι τα βγάζω απο την στομάχα μου. Τωρα σοβαρα αυτο το πιστευεις; Να αλλαζουμε μνημες αντι για καρτα γραφικων βρε. http://www.xbitlabs.com/images/memory/sandy-bridge-ddr3/metro.png http://www.xbitlabs.com/images/memory/sandy-bridge-ddr3/f1.png http://www.xbitlabs.com/images/memory/sandy-bridge-ddr3/civ.png Εχει γενικα αρκετα στο νετ αν ψαξεις αλλα εκτος αυτου εκανα και προσωπικα μερικα τεστακια σε καποια παιχνιδια με το μοναδικο να βλεπω καποια διαφορα να ειναι το "περιεργο" Arma II αλλα αυτο αν ειναι παραδειγμα coding ειναι μαλλον παραδειγμα προς αποφυγη!!! Edit: Μιας και ειπες για Skylake οριστε
Sheogorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα σοβαρα αυτο το πιστευεις; Να αλλαζουμε μνημες αντι για καρτα γραφικων βρε. http://www.xbitlabs.com/images/memory/sandy-bridge-ddr3/metro.png http://www.xbitlabs.com/images/memory/sandy-bridge-ddr3/f1.png http://www.xbitlabs.com/images/memory/sandy-bridge-ddr3/civ.png Εχει γενικα αρκετα στο νετ αν ψαξεις αλλα εκτος αυτου εκανα και προσωπικα μερικα τεστακια σε καποια παιχνιδια με το μοναδικο να βλεπω καποια διαφορα να ειναι το "περιεργο" Arma II αλλα αυτο αν ειναι παραδειγμα coding ειναι μαλλον παραδειγμα προς αποφυγη!!! Edit: Μιας και ειπες για Skylake οριστε Kαλά και εγώ αυτό που είδα λέω. Δεν το τέσταρα προσωπικά. Απο την άλλη όταν είναι στην ίδια τιμή σχεδόν <10 ευρώ γιατί να μην πάει κάποιος στον 'lake?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα