saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι μειωση!! Αυξηση θες να πεις. Μετα τις γιορτες
blueangel3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι μειωση!! Αυξηση θες να πεις. Μετα τις γιορτες Μετά τις γιορτές μείωση ??? Αυτό ισχυει γενικά ?
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μετα τις γιορτες σιγουρα. Ναι γενικα αλλα το ποτε δεν το ξερω.
blueangel3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά τελικά κατέληξα στο Huawei P8 Lite ! Σκέφτομαι να το παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα.
yiannisT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Με μία ή δύο sim? Κοιτούσα τώρα πως κυκλοφορεί και με μία : https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=huawei+p8+liteαλλά και με δύο sim: http://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.htmlΕγώ κάθομαι και διαβάζω συνέχεια τις τελευταίες μέρες τα posts εδώ και τελικά ενώ είχα αποφασίσει το meizu m2, μάλλον με βλέπω κι εμένα να καταλήγω προς το huawei p8 lite dual. Έχω δύο sim γιατί έχω σύνδεση internet 10gb το μήνα και στην άλλη είναι το τηλέφωνο. Δυστυχώς ο οτε μου λέει πως ακόμα δε μπορεί να τις ενοποιήσει τις δύο αυτές υπηρεσίες ώστε να μου δίνει την ίδια προσφορά σε μία μόνο sim. Έτσι μέχρι τώρα τις έχω σε δύο διαφορετικά tablet. Αλλά στην πράξη πλέον βλέπω πως δε βολεύει να κουβαλάω ένα επτάρι και ένα οκτάρι ταμπλετ, κάθε φορά όπου πάω. Γι αυτό ψάχνω για κινητό με δύο sim στην τιμή όπως ο φίλος εδώ γύρω στα 200 ευρώ με διπλή sim που να έχει καλή κάμερα να είναι 4G να παίρνει εξωτερική sd όσο περισσότερα γίγα γίνεται και να κρατάει η μπαταρία του σε ένα κανονικό επίπεδο. Δε κάνω πολλές κλήσεις, απλά σε μέτριο βαθμό.Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν έχει και ραδιόφωνο. Ο φίλος στο βίντεο που έκανε τη σύγκριση με το sony έψαχνε να βρει εφαρμογή για ραδιόφωνο fm και λέει δεν έχει, ενώ μόλις ήταν μπροστά του και δε την είδε!
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Προσοχή μόνο, γιατί συνήθως στα dual sim, η μια κάρτα είναι 3g ή 4g και η άλλη μόνο 2g. Οπότε ίσως να μην κάνει τη δουλειά σου αν θέλεις να είναι και οι δύο 3-4g. Επίσης στο συγκεκριμμένο κινητό, αν βάλεις sd κάρτα χάνεις την μια sim. 1
blueangel3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Προσοχή μόνο, γιατί συνήθως στα dual sim, η μια κάρτα είναι 3g ή 4g και η άλλη μόνο 2g. Οπότε ίσως να μην κάνει τη δουλειά σου αν θέλεις να είναι και οι δύο 3-4g. Επίσης στο συγκεκριμμένο κινητό, αν βάλεις sd κάρτα χάνεις την μια sim. όντως ισχυεί αυτό ! Γιατί το ένα λέγεται dual sim και το άλλο τίποτα απλά,αφού έχουν δύο υποδοχές είτε για 2 sim είτε για 1 sim και κάρτα μνήμης ? 1
yiannisT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Προσοχή μόνο, γιατί συνήθως στα dual sim, η μια κάρτα είναι 3g ή 4g και η άλλη μόνο 2g. Οπότε ίσως να μην κάνει τη δουλειά σου αν θέλεις να είναι και οι δύο 3-4g. Επίσης στο συγκεκριμμένο κινητό, αν βάλεις sd κάρτα χάνεις την μια sim. Σημαντική αυτή η σημείωση, δε τη γνώριζα. Ίσως γι αυτό αρκετοί κατά καιρούς παραπονιούνται για έλλειψη 4g κτλ. Επίσης το βρίσκω και σαν μειονέκτημα που ουσιαστικά για κάποιον σαν και μένα που χρειάζεται να έχει μαζί του πάντα δύο sim, το κινητό είναι πλέον σα να μη δέχεται sd. Ακόμα διάβασα κάπου όπου ένας χρήστης παραπονιόταν ότι η sim που είχε στο δεύτερο slot με το 2G δε δούλευε πάντα σωστά. Τον παίρνουν δηλαδή τηλέφωνο και μερικές φορές δε χτυπάει και κάτι τέτοια! Πάνω που αποφασίζω ξανά μπερδεύομαι... Πάντως βγήκα σήμερα στα μαγαζιά, θα γύρισα γύρω στα 15 και αυτό που πρόσεξα είναι πως τα περισσότερα έχουν υπαλλήλους που προσβάλλουν την εταιρεία στην οποία δουλεύουν. Δε κάνουν όχι για πωλητές αλλά ούτε έχουν και βασικές αρχές συμπεριφοράς. Σε αντιμετωπίζουν μ ένα ύφος, άντε τελείωνε τώρα τι μας χαλάς την ησυχία μας! Ευτυχώς όμως σε δυο μαγαζιά συνάντησα και πωλητές άριστους, που ενδιαφέρθηκαν και έψαξαν και σου πρότειναν κάποιο άλλο και σου έλεγαν τις διαφορές και ήξεραν τέλος πάντων οι άνθρωποι πέντε πράγματα αλλά και με τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκαν σε κερδίζουν. Όμως είναι εξαίρεση. Η πλειοψηφία των υπαλλήλων που είδα είναι απλά απογοητευτική πέρα για πέρα. Τώρα στα της συσκευής δεν υπάρχει πάντα εύκολα ετοιμοπαράδοτο το huawei. Μόνο η vodafone το έχει αλλά με μία sim. Αν και διάβασα πως ας έχει μία sim υπάρχει δυνατότητα να το μετατρέψεις να δέχεται και το χώρο που μπαίνει η sd ως δεύτερη sim αλλά τώρα ίσως δε λέει να πάρεις καινούργιο κινητό και από την αρχή να το πειράζεις. Τα public έχουν ετοιμοπαράδοτο το meizu στην ίδια τιμή ακριβώς με το huawei.
blueangel3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως στην περίπτωση σου να έπαιρνες το Meizu. 1
yiannisT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 προς τα εκεί κλείνω. μετά βέβαια έχει και δουλίτσα όπως βλέπω αλλά ντάξει δε δείχνει να είναι τίποτα το τρομερό :http://forum.xda-developers.com/android/general/meizu-m2-mini-t3204892/post64323506#post64323506 Τώρα μάλιστα που ανακάλυψα και τη σελίδα με τους meizufans ποιος με πιάνει Site: https://meizufans.eu/forum/ 1
yiannisT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για να ολοκληρώσω ότι έχει να κάνει με μένα, λοιπόν πήγα στα public έτοιμος να πάρω το meizu που το είχε στα 199, αν και δε μου πολυγέμιζε το μάτι εξωτερικά τουλάχιστον κάπως έδειχνε, αλλά λέω αφού έχει καλά χαρακτηριστικά ας το πάρω. Το ήθελα σε άσπρο το είχαν όμως μόνο σε σκούρο χρώμα και το κερασάκι στην τούρτα. Πάει ο υπάλληλος να μου το φέρει και μου λέει, συγνώμη τα έχουμε πουλήσει όλα, έχουμε μόνο αυτό εδώ το εκθεσιακό αν σας ενδιαφέρει. Του λέω έχει κάποια έκπτωση καθώς πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι και είναι και το τελευταίο; όχι μου λέει η τιμή του είναι η ίδια. Οπότε δε το πήρα. Και αφού είδα πως έχει η κατάσταση πήγα στη σελίδα που έμαθα από άλλες συζητήσεις εδώ, στο vickmall.com και εκείνη την ώρα βγήκε και ένα παράθυρο στη σελίδα πως μπορώ να ρωτήσω ότι θέλω online σαν chat. Και έλαβα άμεση γρήγορη και τέλεια εξυπηρέτηση σε ότι ρώτησα, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος σε αντίθεση με τα καταστήματα που οι περισσότεροι υπάλληλοι με είχαν απογοητεύσει, οπότε αν και δεν είχα σκοπό, και παρότι δε το είχα ξανακάνει, τελικά πήρα την απόφαση και παρήγγειλα online το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο παίρνει και έξτρα sd 32 ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείς και τις δύο sim, όπως είδα, και επειδή δεν ήξερα τι παίζει με τα capital control έκανα την αγορά μέσω western union και μου ήρθε και το κινητό και η 32άρα class 10 κάρτα μνήμης συνολικά στα 185 ευρώ μαζί με την προμήθεια που παίρνει η western union. Τώρα βέβαια το θέμα είναι αν και πότε θα το λάβω... Ενώ από τα φυσικά καταστήματα θα το είχα ήδη. Εμπιστεύτηκα αυτά που διάβασα εδώ στο insomnia.gr για το vickmall.com είδα και πολλές παραγγελίες και σχόλια από Έλληνες εκεί και πιστεύω πως θα είμαι κι εγώ ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες. Θα δείξει. Όταν το λάβω πάντως θα ενημερώσω σχετικά. Μέχρι τότε τα λέμε και καλή χρονιά σ όλη την κοινότητα.
yiannisT Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όταν το λάβω πάντως θα ενημερώσω σχετικά. Μέχρι τότε τα λέμε και καλή χρονιά σ όλη την κοινότητα. Αν και παλιό πλέον ποστ, όμως για να ολοκληρώσω ότι είχα γράψει, το κινητό το έλαβα μέσα σε δεκαπέντε μέρες, δεν έχω κάνει καμία απολύτως επέμβαση γιατί μου ήρθε έτοιμο προς χρήση με την ελληνική ρομ έτοιμη εγκατεστημένη χωρίς ίχνος κινέζικων εφαρμογών και όλα δουλεύουν ρολόι. Στην αρχή η μπαταρία δείχνει πως τελειώνει γρήγορα αλλά με τη χρήση του κινητού μετά από κάποιες μέρες γι κάποιο άγνωστο μάλλον λόγο βλέπεις πως έχει κανονική διάρκεια πιθανότατα επειδή ναι μεν φορτίζει απίστευτα γρήγορα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, αλλά το βγάζω από την πρίζα μόλις έχει κρυώσει ο φορτιστής και νομίζω πως είναι καλύτερα αναφορικά με τη διάρκεια της μπαταρίας η οποία με ικανοποιητικές ώρες 4G, αρκετές κλήσεις και gps όπου χρειαστεί διαρκεί μια μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα