blueangel3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κολαει στο υι οθονη μαυρα χαλια χαμηλη φωτεινοτητα κακο κοντραστ αχνα χρωματα! Εχει καμερα καλη ομως κ σχετικα χαμηλη τιμη! Αμα εχεις σκοπο να το παρεις να του βαλεις οπψσδιποτε custom rom! Κολλάει εε ? Αυτό για την οθόνη το διάβασα και το είδα αλλά δεν πειράζει. Custom rom δεν ξέρω καν πως την περνάω και φοβάμαι και λίγο στην σκέψη και μόνο. Μπορείς να μου δώσεις λίγες λεπτομέρειες ?
2.1Ohm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 αμα το ψαξεις στον γοογλι θα το βρεις!Ειναι πολυ ευκολο να το κανεις ροοτ και οτι και να γινει μπορεις να το επαναφερεις παλι πολυ ευκολα φλασαροντας το στοκ firmware!(με το τροπο αυτο το ξερουταρεις κιολας!)Τωρα τι να σου πω υπαρχουν εκατονταδες οδηγοι στο utube και με εικονα και με ηχο!Και σε lollipop και σε kitkat δν νμζω να εχεις προβλημα!Και εγω την πρωτη φορα ετσι ημουν(στο Nexus 4 το πρωτο μου "ακριβο" κινητο) αλλα με το που το εκανα μια φορα μετα μου εφυγε το αγχος και δν μασαω τωρα:Ρ
blueangel3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τα κολλήματα στο G3 πόσο σοβαρά είναι ? Παλέυεται καθόλου χωρίς να του περάσω custom rom ?
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κολλάει εε ? Αυτό για την οθόνη το διάβασα και το είδα αλλά δεν πειράζει. Custom rom δεν ξέρω καν πως την περνάω και φοβάμαι και λίγο στην σκέψη και μόνο. Μπορείς να μου δώσεις λίγες λεπτομέρειες ? Custom rom συνεπαγεται με root το οποιο χανεις την εγγυηση.Και αν δεν ξερεις απο δαυτα κολλαει το κινητο και σκας 200€ στο service. Στο λεω εκ πειρας που εχω κανει απειρα πειραματα στα κινητα που εχω και που ειχα.(τωρα εχω μαθει) Τωρα τη λες? Θα μπλεξεις με τετοια? Ασε το G3 και παρε κατι καθαρο...
blueangel3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Custom rom συνεπαγεται με root το οποιο χανεις την εγγυηση. Και αν δεν ξερεις απο δαυτα κολλαει το κινητο και σκας 200€ στο service. Στο λεω εκ πειρας που εχω κανει απειρα πειραματα στα κινητα που εχω και που ειχα.(τωρα εχω μαθει) Τωρα τη λες? Θα μπλεξεις με τετοια? Ασε το G3 και παρε κατι καθαρο... Δεν νομίζω να μπλέξω με τέτοια. Θα διαβάσω και τίποτα άλλα review και θα δω τελικά τί θα πάρω...
2.1Ohm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια χανεις την εγγυηση ναι αλλα μετα flasharontas τν stock rom δν φαινεται πουθενα οτι εχει γινει ροοτ και ειναι πραγματικα παιχνιδακι ειδικα στο g3!σε 10 λεπτα στην κυριολεξια το κανεις ροοτ unroot!Και ειναι 100% τεσταρισμενο οτι δν φαινεται στο σερβις καθως ειχα παει το δικο μου 3 φορες για ελατοματικη μπαταρια και τις 3 δν το καταλαβαν(βεβαια τις 2 απο αυτες δν μ αλλαξαν την μπαταρια και την τελευταια ξυπνησαν και τοκαταλαβαν!)
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια χανεις την εγγυηση ναι αλλα μετα flasharontas τν stock rom δν φαινεται πουθενα οτι εχει γινει ροοτ και ειναι πραγματικα παιχνιδακι ειδικα στο g3! σε 10 λεπτα στην κυριολεξια το κανεις ροοτ unroot! Και ειναι 100% τεσταρισμενο οτι δν φαινεται στο σερβις καθως ειχα παει το δικο μου 3 φορες για ελατοματικη μπαταρια και τις 3 δν το καταλαβαν(βεβαια τις 2 απο αυτες δν μ αλλαξαν την μπαταρια και την τελευταια ξυπνησαν και τοκαταλαβαν!) Βρε δεν λεω οτι δεν ειναι ευκολο,αλλα γιατι να μπλεξει αφου δεν ξερει!!Ασε τον ανθρωπο να παρει ενα κινητο να το χαρει. Αμεσως να παρουμε καινουριο κινητο να κανουμε root για να το δουμε να πηγαινει καλητερα. Λιγο βλακεια δεν ακουγεται. Εγω τα κινητα που περνω τα εχω 1-1,5 χρονιο να τα χαρω και μετα τους βγαζω τα ματια
blueangel3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγω τα κινητα που περνω τα εχω 1-1,5 χρονιο να τα χαρω και μετα τους βγαζω τα ματια Και εγώ της ίδιας λογικής είμαι.Τον 1-1,5 χρόνο το χειρίζομαι ελαφριά και μετά αυξάνω λίγο όμως την χρήση.. Έχω τώρα το Lumia 535 οπότε διαφορά θα δω με το G3.Τί λετε ?
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ της ίδιας λογικής είμαι.Τον 1-1,5 χρόνο το χειρίζομαι ελαφριά και μετά αυξάνω λίγο όμως την χρήση.. Έχω τώρα το Lumia 535 οπότε διαφορά θα δω με το G3.Τί λετε ? Κοιτα ο καθενας θα υπερασπιστει το κινητο που ξερει.Εγω θα σου πω ναι γιατι ειμαι απο την μερια των android. Θα ερθει αλλος και θα σου πει οχι. Και μυλος να γινεται. 1
blueangel3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις κοίταξα από περιέργεια και για windows phone..Για το Microsoft Lumia 640 XL τί γνώμη έχετε ? Γενικά από windows έχετε να προτείνετε κανένα ?
2.1Ohm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αψογο κινητο το ΧΛ αλαγκαριστο τελεια καμερα ειδικα το πρωι και πολυ καλη οθονη!Αλλα η αληθεια ειναι αφου μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα meizu η xiaomi δν υπαρχει λογος εκτος και αμα θελεις να κανεις την αλλαγη η δν μπορεις να παρεις τα αλλα 2!Το ειχα το κινητο ναι πολυ καλο μπαταρια τερας αλλα αυτο το store δν ειναι για powerusers σαν και εμενα!Βεβαια αμα εισαι στην αγορα ΜΟΝΟ απο Ελλαδα και οχι εξωτερικο ναι αξιζει τα λεφτα του η αμα το θες για πιο casual/επαγγελματικη χρηση που δν χρειαζεσαι πολλες εφαρμογες και ειδικα παιχνιδια! 1
blueangel3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 @2.1Ohm Ανάμεσα στο M4 Aqua και το P8 Lite ποιο θα έπαιρνες και γιατί ?
2.1Ohm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να το δεις και μονος σου και αρκετα λεπτομερος και να αποφασησεις!(εγω με ολα τα προβληματα που ακουσα για το Μ4 θα το αποφευγα! Το ηθελε να το παρει και η κοπελα μου και ευτυχως δν το διαλεξε και μπορεσα να τις αλλαξω γνωμη και πηρα Lumia 640 XL!)
AlienTechGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 @2.1Ohm Ανάμεσα στο M4 Aqua και το P8 Lite ποιο θα έπαιρνες και γιατί ? Θεωρώ,πως δε θα έπρεπε να υπάρχει καν αυτό το δίλημμα.Έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά για το M4 Aqua,οπότε πήγαινε στο P8 Lite.
blueangel3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καθόλου μείωση τιμή στο LG G3 τώρα στις γιορτές ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα