leo06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αξίζει δηλαδή το 50άρι παραπάνω για το LG G3 με 2gb ram ? ναι
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Προτείνεις μήπως ακόμη να μεγαλώσω το budget μου και να πάρω το 32άρι ?
leo06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Προτείνεις μήπως ακόμη να μεγαλώσω το budget μου και να πάρω το 32άρι ? ε αν μεγαλώσεις ακόμη μετά υπάρχουν και άλλες προτάσεις που μπαίνουν στο παιχνίδι
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ε αν μεγαλώσεις ακόμη μετά υπάρχουν και άλλες προτάσεις που μπαίνουν στο παιχνίδι Μπορείς να αναφέρεις μερικές προτάσεις έτσι ίσα-ίσα να έχω μία ιδέα ?
leo06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να αναφέρεις μερικές προτάσεις έτσι ίσα-ίσα να έχω μία ιδέα ? το ανώτατο που μπορείς να διαθέσεις?
greekbusters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον, όχι για τα δικά μου στάνταρ γύρω από τα smartphone. Το λογισμικό της Sony, δεν είναι και ό,τι πιο καλό, από άποψη διαχείρισης της RAM. Οπότε, να μην σε ξεγελούν ποτέ, smartphone, που έχουν παραπάνω specc από άλλα και μεγαλύτερη τιμή. offtopic Πολυ θα ηθελα να μου το δειξεις στην πραξη και οχι στα λογια.Καλο θα ηταν να μην παραπληροφορουμε ετσι τον κοσμο αν δεν ξερουμε.το λογισμικο της σονυ κανει πλακα σε πολλα αλλα οπως σε πχ συγκριση το ΄΄παλιο'' μου ζ2 εκανε πλακα το θεοποιημενο σ6 γνωστου μου.Τα σονυ εχουν πολυ καλη διαχειρηση ραμ και μηδαμινο λαγκ σε σχεση με αλλες εταιριες( ναι ναι αυτο με το μεταλλο και το γυαλι που ειχε βγει πριν 2 χρονια και κανενας δεν εδωσε τοσο μεγαλη σημασια εως προσφατα ) .Μην ακουτε αυτους που δεν εχουν πιασει κινητο σονυ στα χερια τους η το τελευταιο τους ηταν το xperia miro!!! Στα του θεματος το p8 lite ειναι πολυ καλο ως συνολο,μονο η μπαταρια ειναι καπως μετρια (4 ωρες σε γνωστο),οποτε αν δεν ειναι θεμα αυτο , ειναι καλη αγορα στην τιμη του.Αν παλι ειναι θεμα το j5 εχει μπαταρια αρκετα μεγαλη,αποσπωμενη αν και το μονο που με χαλασε ηταν η μη υπαρξη led ειδοποιησεων και καποια θεματα με το viber.Κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλο. Στην τιμη του g3(32 gb )δεν υπαρχει ,εντος σκρουτζ κατι που να το κοντραρει στα λεφτα αυτα εξων του σ5 νεο , για το οποιο δεν γνωριζω τπτ.Με μια ικρη υπερβαση το p8 ειναι οτι καλυτερο , αν δεν υπαρχει προβλημα με το sar του. 1
AlienTechGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το P8 Lite είναι πολύ καλό σίγουρα. Το G3,είναι ναυαρχίδα με ότι αυτό συνεπάγεται.Εχει φοβερή κάμερα (με Laser AF),πολύ καλή οθόνη (υπερβολική ανάλυση όμως) αλλά όσο αναφορά την επεξεργαστική ισχύ,εκεί χωλαίνει λίγο. Όχι ότι ο Snapdragon 801,είναι αδύναμος,αλλά για 2K ανάλυση είναι κατά κάποιο τρόπο ανεπαρκής. Αν βέβαια,μπορείς να αυξήσεις το budget σου,δες και το Huawei P8 το οποίο με εξαίρεση το SAR,είναι φοβερό. Υ.Γ.Τα Sony έχουν άψογο UI.Ειναι σχετικά απλό και δε κολλάει ούτε για πλάκα (μακράν καλύτερο από τα αντίστοιχα της Samsung και της LG).
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το Ρ8 μια χαρα ειναι στο Sar στα ορια που προβλεπονται. Αν ηταν δεν θα το βγαζανε στην αγορα. Μια αποψη ειπα και τιποτα παραπανω. Ο καθε ενας εχει την δικη του αποψη και ειναι δεκτη. 1
Beerloah Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 offtopic Πολυ θα ηθελα να μου το δειξεις στην πραξη και οχι στα λογια.Καλο θα ηταν να μην παραπληροφορουμε ετσι τον κοσμο αν δεν ξερουμε.το λογισμικο της σονυ κανει πλακα σε πολλα αλλα οπως σε πχ συγκριση το ΄΄παλιο'' μου ζ2 εκανε πλακα το θεοποιημενο σ6 γνωστου μου.Τα σονυ εχουν πολυ καλη διαχειρηση ραμ και μηδαμινο λαγκ σε σχεση με αλλες εταιριες( ναι ναι αυτο με το μεταλλο και το γυαλι που ειχε βγει πριν 2 χρονια και κανενας δεν εδωσε τοσο μεγαλη σημασια εως προσφατα ) .Μην ακουτε αυτους που δεν εχουν πιασει κινητο σονυ στα χερια τους η το τελευταιο τους ηταν το xperia miro!!! Από πότε η εμπειρία χρήσης, είναι παραπληροφόρηση; Αλλά και οι κακές πωλήσεις της Sony, μέχρι και πρόσφατα; Να μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε μεμονωμένα; Διότι αν το πάμε με αυτή τη λογική, τότε ναι, οι περισσότερες νεότερες συσκευές της Sony, δεν έχουν θέματα lagging και ποιο συγκεκριμένα τα νεότερα μοντέλα της σειράς Ζ. Όταν εκθέτω άποψη για μια εταιρεία έξυπνων τηλεφώνων, το πράττω ως σύνολο. Και ως σύνολο, δηλαδή βάση τις συσκευές που έχει βγάλει μέχρι σήμερα, δεν είχε και το καλύτερο λογισμικό - support. Ειδάλλως δεν θα ήταν τόσο πίσω σε πωλήσεις. Έχω πιάσει κινητά Sony και mid-range και η σταθερότητά τους, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Έπειτα ας μην μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε, ειδικά με τα Samsung, που ως τώρα, έχουν ένα παντελώς απαράδεκτο UI.
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια όσον αφορά το Sony M4 Aqua,θα ήθελα να μου πει κάποιος υπεύθυνα με επιχειρήματα την άποψη του για το συγκεκριμένο κινητό ( Μ4 Aqua ) έτσι ώστε να καταλήξω κάπου.. Sony M4 Aqua,LG G3 (16GB),Huawei P8 Lite..Αυτά είναι που έχω ''στοχεύσει''.Τίποτα άλλο να κοιτάξω ? Θα πάρουν και τα 3 Marshmallow έτσι ? Αν μπορείτε δώστε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός όσο πιο αναλυτικά,κατανοητά και σωστά.
Donalhioy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 θα ήθελα να μου πει κάποιος υπεύθυνα με επιχειρήματα την άποψη του για το συγκεκριμένο κινητό ( Μ4 Aqua ) έτσι ώστε να καταλήξω κάπου..
pirotouvlo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια όσον αφορά το Sony M4 Aqua,θα ήθελα να μου πει κάποιος υπεύθυνα με επιχειρήματα την άποψη του για το συγκεκριμένο κινητό ( Μ4 Aqua ) έτσι ώστε να καταλήξω κάπου.. Sony M4 Aqua,LG G3 (16GB),Huawei P8 Lite..Αυτά είναι που έχω ''στοχεύσει''.Τίποτα άλλο να κοιτάξω ? Θα πάρουν και τα 3 Marshmallow έτσι ? Αν μπορείτε δώστε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός όσο πιο αναλυτικά,κατανοητά και σωστά. Γιατί τρελενεσαι τόσο για το marshmallow? Το οτι θα το πάρουν οι συσκευές δεν σημαίνει ότι θα έχουν και καλύτερη απόδοση.Σημασία έχει να απολαμβάνει smooth εμπειρία απο την συσκευή.Αναμεσα στα 3 που κατεληξες εγώ θα προτεινα το g3 , αν εξαιρέσεις την διάρκεια μπαταρίας (που στην τελική δεν είναι και τόσο άσχημη) θεωρώ πως κερδιζει τα υπολοιπα σε ολους τους τομεις. 2
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μεγάλο αρνητικό η 8gb rom της sony. Επίσης και τα δύο πιο πάνω κινητά έχουν μέτρια μπαταρία της μιας ημέρας... Η κάμερα είναι μέτρια και στα δύο κινητά.
AlienTechGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Η κάμερα και η μπαταρία είναι όντως μέτρια και στο M4 Aqua,και στο P8 Lite όποτε και εγώ σου προτείνω το G3.Είναι σαφέστατα τιμιότερο από τα υπόλοιπα... Επίσης,το M4 Aqua έχει όντως σοβαρά θέματα με υπερθέρμανση,ιδιαίτερα άμα χρησιμοποιείς για αρκετή ώρα συνεχόμενα το κινητό. Υ.Γ.Όσο αναφορά την off-topic συζήτηση για τα Sony και το UI τους,εγώ ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια ακόμα και οι Low-End συσκευές της,τρέχουν άριστα (είχα εγώ ο ίδιο,το σχετικά αδύναμο Xperia E3 και πήγαινε μπάλα,επίσης και το φετινό E4G τρέχει πολύ καλά και με παρά πολύ καλές επιδόσεις στα γραφικά). 1
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Έχω μπερδέψει το λειτουργικό με το περιβάλλον του κάθε κατασκευαστή μέσα στο κινητό...δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.Θα συμφωνήσω ότι θα πρέπει να επιλέγει κανείς με βαση την γενική εμπειρία με το τηλέφωνο..Πόσο κρατάει η μπαταρία του G3 με κανονική-μέτρια χρήση ? Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο 1gb ραμ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα