BACK12345 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο το κινητό δε το βρίσκω σε κανένα μαγαζί εγω πάντως. Eπαιδη το πουλαει μονο η voda. Eκτος κ αν ενοεις σε κανενα καταστημα της voda
mad-proffessor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Eπαιδη το πουλαει μονο η voda. Eκτος κ αν ενοεις σε κανενα καταστημα της voda Στο σαιτ τους εκτός αποθεματος έλεγε και δεν είχε πληροφορίες/τεχνικά χαρακτηριστικά για τη συσκευή. Βασει αυτου του σαιτ λεέι οτι είναι κλειδωμένο να δουλευει μόνο σε δίκτυα vodafone ισχυει κάτι τέτοιο;
leo06 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Στο σαιτ τους εκτός αποθεματος έλεγε και δεν είχε πληροφορίες/τεχνικά χαρακτηριστικά για τη συσκευή. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-ultra-6/characteristics#tabs-nav-0 http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_ultra_6-7313.php
blueangel3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Από Windows στρατόπεδο δεν θα πήγαινα. Τέλος πάντων έχω μπερδευτεί λιγάκι..Αποκλείω το Vodafone και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ένα 50αρι παραπάνω για το Lg G3 Τί μειονεκτήματα υπάρχουν στο M4 ?
Beerloah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Από Windows στρατόπεδο δεν θα πήγαινα. Τέλος πάντων έχω μπερδευτεί λιγάκι..Αποκλείω το Vodafone και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ένα 50αρι παραπάνω για το Lg G3 Τί μειονεκτήματα υπάρχουν στο M4 ? Όχι. Για εμένα προσωπικά, δεν αξίζει πλέον το LG G3. Η οθόνη του καταναλώνει υπερβολικά μπαταρία και είναι παλιό μοντέλο. Τουτέστιν: Nothing special, δεν είναι δηλαδή ένα smartphone, που θα σου πάει καιρό. (Μια από τις αποτυχίες της LG κατά εμέ). Το συγκεκριμένο Sony, δεν αξίζει σε καμία των περιπτώσεων τόσα λεφτά. Τουλάχιστον, όχι για τα δικά μου στάνταρ γύρω από τα smartphone. Το λογισμικό της Sony, δεν είναι και ό,τι πιο καλό, από άποψη διαχείρισης της RAM. Οπότε, να μην σε ξεγελούν ποτέ, smartphone, που έχουν παραπάνω specc από άλλα και μεγαλύτερη τιμή. Υπάρχουν smartphone, με χαμηλότερα speccs και τιμή, που είναι γρηγορότερα σε απόκριση, αλλά και καλύτερα ως σύνολο. Αν θέλεις να πάρεις smartphone και να μην το μετανιώσεις (για τα λεφτά σου πάντα), πάρε το Moto G 3rd GEN. Ειδικά τώρα, που είναι και σε προσφορά στη Vodafone, με 150€. Τσάμπα. Το έχω και δεν το μετάνιωσα λεπτό. Αν είσαι απαιτητικός χρήστης και σκοπεύεις να το φορτώσεις με αρκετές εφαρμογές, που θα πάνε παρέα με πολύ Multitasking, βάλε άλλα 50€ και πάρε αυτό με το 2GB RAM. Αν και η διαχείριση της RAM, από το λογισμικό της Motorola, είναι τόσο αποδοτική, που και με 1GB RAM, "βάζει κάτω", άλλα smartphone με 2GB RAM. Επίσης μια άλλη καλή επιλογή είναι το J5, όντας το πρώτο αξιόλογο mid-range της Samsung.
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τί μειονεκτήματα υπάρχουν στο M4 ? Κακη καμερα Μικρη μνημη Ζεστενεται ευκολα(ετσι εχω ακουση) Οχι υποστηριξη OTG Το καπακι πισω γρατζουνιεται ευκολα
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 σκέφτομαι να δώσω ένα πενηντάρι παραπάνω για το Lg g3..2Κ οθόνη που φυσικά και δεν θα την έχω στο φουλ, πολύ καλό 4πύρηνο (?), καλές κάμερες..2gb ram.,,Ωστόσο δεν ξέρω αν θα είναι ομαλή-καλή η χρήση του,θα κολλάει ? θα πάρει αναβάθμιση σε marshmallow ?
aces Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οχι το lg g3 oute k to m4 aqua (με τιποτα) για τους λογους που αναφερθηκαν το Μ4 εχει μικρη μνημη επιπλεον οποτε ΜΑΚΡΙΑ --> ΜΗΝ παρεις το μ4 aqua με τιποτα. εφοσον απο Κινα το εχεις απορριψει, αναγκαστικα (στα 180-200 ε) πας στη samsung J5 ή στο p8lite.(απο αυτα που εχεις εντοπισει κ στο budget που ανεφερες αρχικα) για τα huawei ρωτα οτι θες θα παρει αναβαθμιση και το lite (εκτος απο το p8) απο οσο ανακοινωσαν στην Κινα. K to J5 εχεις αρκετα καλες κριτικες οποτε δες πιο σου καθεται καλυτερα στο χερι απο κοντα
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 σκέφτομαι να δώσω ένα πενηντάρι παραπάνω για το Lg g3..2Κ οθόνη που φυσικά και δεν θα την έχω στο φουλ, πολύ καλό 4πύρηνο (?), καλές κάμερες..2gb ram.,,Ωστόσο δεν ξέρω αν θα είναι ομαλή-καλή η χρήση του,θα κολλάει ? θα πάρει αναβάθμιση σε marshmallow ? Αμα του βαλεις custom rom(πρεπει να ειναι root)θα πηγαινει καλυτερα.Παλιο μοντελο.(οχι οτι δεν ειναι καλο) Αναβαθμιση θα παρει. Πεφτει γρηγορα η μπαταρια(λογο καμερας) Ζεσταινεται ευκολα.
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπό απορρίφθηκε και το M4 Aqua.. Γιατί όχι το LG G3 ? Παίζει ρόλο η έκδοση με τα 2gb και με τα 3gb ram ? Με 2gb ram θα πηγαίνει καλύτερα από το Samsung Galaxy S4 ? To Samsung J5..μμμ Το P8 τώρα μου τραβάει λίγο το ενδιαφέρον,για να καταλάβω θα πάρει αναβάθμιση σε marshmallow ?
aces Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το P8 τώρα μου τραβάει λίγο το ενδιαφέρον,για να καταλάβω θα πάρει αναβάθμιση σε marshmallow ? για το lite εχουν ανακοινωσει πως ναι θα παρει απλα οι κινεζοι το εχουν με την ονομασια "p8 young" edition κ το εχουν στην λιστα για αναβαθμισεις δηλαδη ειναι το ιδιο με το lite.Το κανονικο p8 θα παρει σιγουρα. P8 Young Edition (P8 Lite) http://pocketnow.com/2015/10/16/huawei-android-6-0-marshmallow
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οχι το lg g3 oute k to m4 aqua (με τιποτα) για τους λογους που αναφερθηκαν το Μ4 εχει μικρη μνημη επιπλεον οποτε ΜΑΚΡΙΑ --> ΜΗΝ παρεις το μ4 aqua με τιποτα. εφοσον απο Κινα το εχεις απορριψει, αναγκαστικα (στα 180-200 ε) πας στη samsung J5 ή στο p8lite.(απο αυτα που εχεις εντοπισει κ στο budget που ανεφερες αρχικα) για τα huawei ρωτα οτι θες θα παρει αναβαθμιση και το lite (εκτος απο το p8) απο οσο ανακοινωσαν στην Κινα. K to J5 εχεις αρκετα καλες κριτικες οποτε δες πιο σου καθεται καλυτερα στο χερι απο κοντα Το Ρ8 θα παρει σιγουρα.
leo06 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 μεταξύ j5,p8 lite,lg g3 τι συζητάμε,οτι το g3 είναι μακράν καλύτερο απο τα άλλα 2 και ένα παιδάκι μπορεί στο πει,αν μπορείς το g3 τα άλλα 2 δεν θα έπρεπε να μπουν στην κουβέντα 1
blueangel3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 μεταξύ j5,p8 lite,lg g3 τι συζητάμε,οτι το g3 είναι μακράν καλύτερο απο τα άλλα 2 και ένα παιδάκι μπορεί στο πει,αν μπορείς το g3 τα άλλα 2 δεν θα έπρεπε να μπουν στην κουβέντα Αξίζει δηλαδή το 50άρι παραπάνω για το LG G3 με 2gb ram ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα