blueangel3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να πάρω ένα κινητό από Ελλάδα τώρα τα Χριστούγεννα με 200€. Θέλω να έχει τουλάχιστον 5άρα οθόνη (μέχρι και 5.5),HD τουλάχιστον ανάλυση οθόνης,2gb ram,8πύρηνο,καλή κάμερα,να παίρνει micro sd,να είναι σχετικά κανούριο..Έχετε να προτείνετε τιποτα ? Έχω δει Sony M4 aqua, Huawei P8 Lite..μου αρέσει και το Samsung Galaxy J5 και το LG G4s
melodystyle2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δες π.χ. xiaomi redmi note 2 έχει ακόμα και σφραγισμένα στις αγγελίες με 160-180€.
blueangel3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θέλω από Κίνα (και λόγω χρόνου)...Τι εχετε να μου πείτε για αυτά ? Ψήνομαι πολύ για το Sony M4 Aqua ...
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δες π.χ. xiaomi redmi note 2 έχει ακόμα και σφραγισμένα στις αγγελίες με 160-180€.Αν εννοεις στα μεταχειρισμενα το ξερουμε το κολπο με τα σφραγισμενα.Την εχω πατησει και ξερω. ΜΑΚΡΙΑ.....
pirotouvlo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να πάρω ένα κινητό από Ελλάδα τώρα τα Χριστούγεννα με 200€. Θέλω να έχει τουλάχιστον 5άρα οθόνη (μέχρι και 5.5),HD τουλάχιστον ανάλυση οθόνης,2gb ram,8πύρηνο,καλή κάμερα,να παίρνει micro sd,να είναι σχετικά κανούριο..Έχετε να προτείνετε τιποτα ? Έχω δει Sony M4 aqua, Huawei P8 Lite..μου αρέσει και το Samsung Galaxy J5 και το LG G4s Το Vodadone Smart Ultra 6 είναι αυτό που θα σε καλυψει με βαση αυτά που ζητάς, είναι στα 169€ (προσφορά) και μπορω να πω πως αξίζει μέχρι και το τελευταιο ευρώ η αγορά του.Το έχω λίγο καιρό και πραγματικα δεν με έχει απογοητευσει ποτε.
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θέλω από Κίνα (και λόγω χρόνου)...Τι εχετε να μου πείτε για αυτά ? Ψήνομαι πολύ για το Sony M4 Aqua ...Θα προτιμησω το P8 lite.
blueangel3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το Vodadone Smart Ultra 6 είναι αυτό που θα σε καλυψει με βαση αυτά που ζητάς, είναι στα 169€ (προσφορά) και μπορω να πω πως αξίζει μέχρι και το τελευταιο ευρώ η αγορά του.Το έχω λίγο καιρό και πραγματικα δεν με έχει απογοητευσει ποτε. Δεν ξέρω,δεν μπορώ να το εμπιστευτώ να πω την αλήθεια ώστε να το πάρω..κάτι άλλο ?
2.1Ohm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοεις στα μεταχειρισμενα το ξερουμε το κολπο με τα σφραγισμενα. Την εχω πατησει και ξερω. ΜΑΚΡΙΑ..... Για αυτο υπαρχοτν κ οι αξιολογησεις! Και θες να εισαι πιο σιγουρος το ελενχεις κ απο κοντα! Και εγω θα πω με την σειρα μου στα 180-190 το χιαομι ρεδμι νοτε 2 ΠΡΙΜΕ ομως ειναι πολυ καλη επιλογη αποεταχειροκαινουργιαστις αγγελιες! Απλα προσεχε να παρεις το FDD κ μν σου πλασαρουν το TDD! Αλλιως πας σε meizu m2 note η vf smart ultra! Το sony μακρια ολοι οσοι το.πηραν γκρινιαζουν! Απο windows στρατοπεδο οχι?!
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το Vodadone Smart Ultra 6 είναι αυτό που θα σε καλυψει με βαση αυτά που ζητάς, είναι στα 169€ (προσφορά) και μπορω να πω πως αξίζει μέχρι και το τελευταιο ευρώ η αγορά του.Το έχω λίγο καιρό και πραγματικα δεν με έχει απογοητευσει ποτε.Ναι και αυτο,αλλα ειναι μή διαθεσιμο.
mad-proffessor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτα τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι το πολυ καλό. Ίσως το P8 lite αλλά με βάση τα reviews η οθόνη και η κάμερα δεν είναι πολυ αξιολογες. Εγω 200 για huawei δεν έδινα. Στα 150 ίσως το έπαιρνα. Το μόνο αξιόλογο είναι το galaxy a5 αλλά ξεφευγει λίγο εως αρκετά σε τιμή απο 50 εως 150 ευρω ανάλογα το μαγαζί. Και πες άντε και τα δίνεις τα 50 παραπάνω για να το πάρεις απο σκρουτζομάγαζο. Αν σου έρθει με χαραγμένα china 4G επάνω και το λειτουργικό στα κινέζικα τι κάνεις; Οποτε ή συμβιβάζεσαι με το j5 με 8γβ rom ή πας σε κάποιο πιο φθηνό σε στυλ vfm π.χ vibe p1m αν το βρεις κάπου στα ~150.
leo06 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θέλω από Κίνα (και λόγω χρόνου)...Τι εχετε να μου πείτε για αυτά ? Ψήνομαι πολύ για το Sony M4 Aqua ... για αυτό να είσαι σίγουρος 1
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτο υπαρχοτν κ οι αξιολογησεις! Και θες να εισαι πιο σιγουρος το ελενχεις κ απο κοντα! Αμα το παρεις με αντικαταβολη πως θα το ελεγξεις αφου πλεον δεν σε αφηνουν να το δεις και μετα να το παρεις!!!(ξερω γιατι δουλευα) Και μετα τους περνεις τηλ. και την εχουν κανει..... Το λεω γιατι μενω εκτος Θεσ/νικης και ειναι καπως δυσκολα.
pirotouvlo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω,δεν μπορώ να το εμπιστευτώ να πω την αλήθεια ώστε να το πάρω..κάτι άλλο ? Τι σε προβληματίζει?Να φανταστώ το γεγονος ότι είναι vodafone.Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καμια σχέση με τα κινητά που έχει βγάλει κατα το παρελθον.Τα κινητά τα κατασκευάζει η ZTE ενω το μονο που κανει η vodafone είναι ο σχεδιασμος.Επίσης δεν το έχει αφήσει χωρίς υποστήριξη μιας και πριν μια βδομάδα πήρε την 5.1.1.Νταξει εχεις πολλές επιλογές αλλά τσεκαρε και το συγκεκριμένο κυκλοφορούν πολλά reviews μιας και στα λεφτά του είναι απο τα καλυτερα budget smartphones. 1
mad-proffessor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι σε προβληματίζει?Να φανταστώ το γεγονος ότι είναι vodafone.Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καμια σχέση με τα κινητά που έχει βγάλει κατα το παρελθον.Τα κινητά τα κατασκευάζει η ZTE ενω το μονο που κανει η vodafone είναι ο σχεδιασμος.Επίσης δεν το έχει αφήσει χωρίς υποστήριξη μιας και πριν μια βδομάδα πήρε την 5.1.1.Νταξει εχεις πολλές επιλογές αλλά τσεκαρε και το συγκεκριμένο κυκλοφορούν πολλά reviews μιας και στα λεφτά του είναι απο τα καλυτερα budget smartphones. Αυτο το κινητό δε το βρίσκω σε κανένα μαγαζί εγω πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα