Προς το περιεχόμενο

Dumbphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω dumbphone με αξιοπρεπή κάμερα και όσο γίνεται μεγαλύτερη οθόνη αλλά δεν βρίσκω με τίποτα. Η προτίμησή μου είναι κάτι (να φέρνει) σε Νόκια και με τίποτα να μην είναι στιλ Sony Ericsson. Ξέρει κανείς να υπάρχει dumbphone με καλή κάμερα?

Δημοσ.

Οχι, εννοώ να μην είναι smartphone. Απλά το ρωτάω εδώ γιατί δεν βρήκα άλλη κατηγορία. 

Κάτι σαν το Νοκια 515 θέλω αλλά δεν το πουλάνε πλέον από ότι είδα.

• Like 1
Δημοσ.

feature phone * δλδ εννοεις οχι dumb!
δυστυχως δν γνωριζω μιας και πλεον δν βγαινουν καθολου τετοια κινητα..
Μπορεις να παρεις smartphone και να το χρησιμοποιεις παντως σαν feature phone!
Τελος παντων να μν χαλαω το θεμα σου παντως ο χαρακτηρισμος καλο θα ηταν να αλλαξει για να ειναι πιο κατατοπιστικός!

Δημοσ.

Για το 515 θα εδινα 50 ευρω αν ειναι σε πολύ καλη κατασταση, καθαρο κλπ. Για αλλα μοντελα δεν ξερω, αναλογα αν μου αρεσει.

Smartphone δεν θελω επειδη με ενδιαφερει να εχει πλήκτρα και να κρατάει πολύ η μπαταρία.

Δημοσ.

Σε feature phone δες το καινουργιο nokia 222 dual sim (οθονη 2.4) κοντα στα 50ε φερνει πολυ στα παλια νοκια κ κανει για 2η backup συσκευη αλλα και για ηλικιωμενους. Επισης υπαρχει και το 225 αλλα ειναι περσινο μοντελο με λιγο μεγαλυτερη οθονη (2.8) Εχουνε μεγαλη αυτονομια (οπως ολα τα παλια τηλεφωνα ειχανε) κ πληκτρα φυσικα :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά αλλά τα έχω δει αυτά και το μόνο που με χαλάει είναι τα 2mp. Προφανώς είναι περιορισμένο το αγοραστικό κοινό στους ηλικιωμένους όπως ήδη αναφερθηκε και δεν ενδιαφέρει τις εταιρείες να βαλουν μια καλη καμερα σε απλο τηλεφωνο.

Δημοσ.

to nokia 515 το εχει στο ebay αλλα δεν αξιζει σ αυτα που ζητανε στην τιμη (εχει κ αγγελια απο ελλαδα) αφου ειναι 2+ ετων τηλ.σε σχεση με τα νοκια 222/225 (εχει καλυτερη καμερα κ 3G τα αλλα ειναι μονο 2/2.5G) αλλα ειναι πιο βαρυ σαν σχεδιο κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...