Dantε Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πηρα ενα google cardboard v2. Μου βγηκε και ακριβουτσικο γιατι δε με αφηνε απο τους μισους να παραγγειλω. Οπως και να εχει το δοκιμασα με το lenovo k3 note μου και δεν εστιαζει σωστα,με αποτελεσμα να βλεπω διπλη την εικονα. Διαβασα οτι γινεται λογω της λαθος αποστασης των φακων. Το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος? Διαβασα οτι πρεπει να αυξησω την αποσταση των φακων. Ισχυει?απλα δηλαδη κοβω το χαρτονι στο πλαι και τους τραβαω πιο περα? ΥΓ.Αν ειχα δει πιο νωρις το ritech θα ειχα παραγγειλει ενα τετοιο
2.1Ohm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/593341-cardboard-glasses-δωρεαν-απο-bmwmini/Καταρχας γραψου μπας και τσιμπησεις και ενα δωρεαν απο εδω!μετα ναι ισως πρεπει να το κανεις αλλα ειναι δυσκολο πρεπει να εστιασεις καλα και να μν χαθει η ευθηγραμμιση των φακων!Περιεμεν να ερθει το αλλο και μετα καταστρεφεις αυτο:Ρ
Dantε Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γραφτηκα και εκει. Μαλλον δε θα το πετσοκοψω αυτο που εχω παρα λεω να το δωσω και να παρω ενα riem 3 που εχει και τη ρυθμιση αυτη. Αυτο μου κανει? http://www.ebay.com/itm/131672678764?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Επειδη δε γραφει για ritech στο τιτλο. Δοκιμασα παραγγελια απο gearbest και δυστυχως δε μου τη κανει Απο banggood το εχει αρκετα παραπανω,που σχεδον αξιζει να το παρεις απο ελλαδα.
blueangel3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά σε αυτο το Riem 3 το κινητό είναι ασφαλες ? Και κάτι ακόμη πώς/πού στηρίζεται το κινητό ?
vste Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φιλέ μου αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθεί θα σου πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ένα καλό vr headset σαν το homido. Δεν έχει σημασία που δεν είναι v2. Εάν έχεις ένα Bluetooth mouse μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό σαν κουμπί ή ένα Bluetooth joypad. Έχω δοκιμάσει καποια φθηνά cardboards και ή ποιότητα δεν έχει καμία σχέση με το homido.
Dantε Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επαναφερω το θεμα,διοτι ψαχνω το ritech riem 3 και το βρισκω μονο στο gearbest,στο οποιο δυστυχως λογω cc δε κανει παραγγελια. Ακομα και στο ebay εχω βρει απομιμησεις και δε ξερω τι θα λενε. Καπου αλλου υπαρχει το συγκεκριμενο? Η καποιο αλλο παρομοιο vr με ρυθμιζομενο focal length σε παρομοια τιμη?
Runner25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ποιο απο τα 2 προτεινετε να παρω Shinecon Smartphone VR η Homido Smartphone VR Headset συσκευες που θα χρησιμοποιησω iphone 6plus και meizu m2 note
Braker1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ποιο απο τα 2 προτεινετε να παρω Shinecon Smartphone VR η Homido Smartphone VR Headset συσκευες που θα χρησιμοποιησω iphone 6plus και meizu m2 note εχω ηδη το homido και περιμενω και το shinecon... συντομα review
Braker1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πηρα ενα google cardboard v2. Μου βγηκε και ακριβουτσικο γιατι δε με αφηνε απο τους μισους να παραγγειλω. Οπως και να εχει το δοκιμασα με το lenovo k3 note μου και δεν εστιαζει σωστα,με αποτελεσμα να βλεπω διπλη την εικονα. Διαβασα οτι γινεται λογω της λαθος αποστασης των φακων. Το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος? Διαβασα οτι πρεπει να αυξησω την αποσταση των φακων. Ισχυει?απλα δηλαδη κοβω το χαρτονι στο πλαι και τους τραβαω πιο περα? ΥΓ.Αν ειχα δει πιο νωρις το ritech θα ειχα παραγγειλει ενα τετοιο ναι παιζει αυτο, εγώ πηρα το homido και μεσα στη συσκευασια εχει και 3 κώνους/αποστάτες για σωστή ρύθμιση της απόστασης των φακών από το μάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα