Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.Κάηκε το παλιό λάπτοπ μου το οποίο είχε πάνω windows 7.Μου ξέμεινε λοιπόν ο σκληρός και αποφάσισα να τον κουμπώσω σε ένα καινούριο μικρό το οποίο έχει πάνω ssd με windows 10.
Το θέμα είναι ότι αν και το μικρό αναγνωρίζει το σκληρό δεν κάνει dual boot με τα 7,οπότε δεν έχω πρόσβαση σε όλα μου τα αρχεία.Έχει κανείς κάποια ιδέα πως θα μπορούσε να γίνει;
Αύξησα επίτηδες το χρόνο του dual boot στα windows 10,αλλά δε βοήθησε σε κάτι.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

και να κανεις dual boot επιλέγοντας δισκο απο το σεταπ του βιος, το λαπτοπ δεν θα μπορέσει να σηκώσει τα 7αρια γιατι ειναι αλλο το υλικό, το πιθανότερο ειναι να φας μπλε οθονη

για να μπορεσεις να παρεις τα αρχεια πρεπει να μπουταρεις το λαπτοπ με ενα Linux απο cd

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι αυτό αλλά δεν μπορούσα να κλείσω τον ssd.
Μήπως υπάρχει τρόπος να κάνεις ένα αντίστοιχο log-in μέσα από τα 10 στο φάκελο που έχει user των 7;

Για να μην κάθομαι να φτιάχνω usb flashaki με linux.

Δημοσ.

Για τα 10 δεν ξερω, αλλα εγω με windows 7 οσες φορες εχω βαλει σκληρο δισκο αλλου υπολογιστη για να παρω αρχεια, εσωτερικα στον δικο μου, μια χαρα γινεται.

Δημοσ.

Μου ξέμεινε λοιπόν ο σκληρός και αποφάσισα να τον κουμπώσω σε ένα καινούριο μικρό το οποίο έχει πάνω ssd με windows 10.

Πως ακριβώς τον 'κούμπωσες'?

Αν τον συνέδεσες σαν εξωτερικό USB δίσκο, δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις boot από αυτόν.

Δημοσ.

Όχι τον συνέδεσα μέσα,αλλά δεν έκανε καν τον κόπο να δείξει ότι υπάρχει άλλο λειτουργικό.
Τελικά δέχτηκε να διαβάσει τα αρχεία στο λογαριασμό μου στους users αν και δεν ξέρ πως και γιατί.
Σε άλλες δοκιμές που είχα κάνει παλιότερα με άλλους σκληρούς δεν το δεχόταν και όταν το πρωτοπροσπάθησα
σ'αυτό το μηχάνημα δεν έμπαινε.Ξαφνικά μπήκε.

Όπότε το θέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί και λήξαν αν ισχύει και αυτό που είπε ο

και να κανεις dual boot επιλέγοντας δισκο απο το σεταπ του βιος, το λαπτοπ δεν θα μπορέσει να σηκώσει τα 7αρια γιατι ειναι αλλο το υλικό, το πιθανότερο ειναι να φας μπλε οθονη

Αν μπορεί να λυθεί και αυτό το θέμα θα είναι καλύτερα για εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...