KIATANIOTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, θελω να αγορασω καιρουριο κινητο και δεν ξερω ποιο να παρω. Υπαρχνουν τοσα πολλα. Διαθετω 200-250 ευρο. Ειναι ενα ικανο budget απο οτι ειδα. Κοιταξα μονο σε "κινεζους" γιατι σε "μαρκες" δεν παιρνεις κατι καλο με αυτα τα χρηματα. Ειχα ενα Lenovo vive x2 που ειναι κινεζος και ημουν πολυ ικανοποιημενος. Το εδωσε στην αδερφη μου και τωρα δεν ξερω τι να παρω. Οποιος μπορεις ας βοηθησει. Δεκτες ολλες οι γνωμες. Ευχαριστω.
VagXal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αν μπορεις να ανεβασεις τα χρηματα σου ακομα 50ε τοτε πηγαινε για Gflex 2..
BACK12345 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλες επιλογες ειναι : VF smart ultra 6 Huawei m8 lite Meizu m2 note Xiaomi redmi note 2 LG G3 Και moto x 2 Αλλα πες μας και τι ζητας απο το τηλεφωνο, τι χρηση κανεις κλπ 1
KIATANIOTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μου αρεσει η κυρτοτητα του. Ευχαριστω για την απαντηση. Καλες επιλογες ειναι : VF smart ultra 6 Huawei m8 lite Meizu m2 note Xiaomi redmi note 2 LG G3 Και moto x 2 Αλλα πες μας και τι ζητας απο το τηλεφωνο, τι χρηση κανεις κλπ Απο ολα και ιντερνετ και παιχνιδια κατι αλλο;
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και το Galaxy A5 Απο Ελλαδα το θες η απο Κινα δεν μας ειπες? Καλες επιλογες ειναι : VF smart ultra 6 Huawei m8 lite Meizu m2 note Xiaomi redmi note 2 LG G3 Και moto x 2 Αλλα πες μας και τι ζητας απο το τηλεφωνο, τι χρηση κανεις κλπ Ενα λαθακι ειναι huawei P8 lite Βρε μηπως θες κανενα Lenovo....και μας το φερνεις απεξω-απεξω Δες το Lenovo K3 Note
KIATANIOTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Για τα χρηματα που δινω πιστευω αξιζει καλυτερερα απο κινα. Οσο για lenovo δεν με απασχολει να παρω παλι. Απλα ψαχνω οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα υα χρηματα εγω εχω βρει 2: Πηγή: ElephoneVowney Lite Πηγή: XIAOMIREDMI Note 3 Αλλα αν εχετε να μου προτεινεται και κατι αλλο καλα θα ηταν.
mikele13- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Χiaomi Redmi note 3 με κλειστα ματια απο Vickmall 1
KIATANIOTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτο εδω τι λετε; Πηγή: MeizuMX5
cabdik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα....., διαφωνω με το REDMI note 3, και προτιμω το 2...!! εχει μεν μεγαλυτερη μπαταρια και +1Gb RAM, αλλα αφαιρεσαν την SD CARD....!!! που το θεωρω βλακεια....!!!! διοτι μπαταρια, μπορεις να βολευτεις και με powerbank, το +1gb Ram ειναι θετικο αλλα δεν μου εχει χρειαστει μεχρι σημερα πανω απο 2..!! την χωρητικοτητα ομως, πως θα την αυξησεις οταν χρειαστεις χωρο...? με USB να κρεμεται απεξω....? συμφωνω με τις περισσοτερες προτασεις του BACK, και θα προσθεσω αλλη μια. http://www.vickmall.com/asus-zenfone-2-smartphone-4g-lte-intel-z3560-quad-core-1-8-ghz-android-5-0-4gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-ips-screen.html επισης πολυ καλο και το MEIZU..(αλλα κι αυτο δεν εχει SD Card)....!
KIATANIOTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 δεν με ενδιαφερει να εχει sd card απλα να ειναι 32gb. ετσι και αλλιως για τα αρχεια μου εχω τον υπολογιστη μου
Donalhioy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 xiaomi note 3... τα υπολοιπα ειναι προτασεις απλα να γινονται... 2
leo06 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα....., διαφωνω με το REDMI note 3, και προτιμω το 2...!! εχει μεν μεγαλυτερη μπαταρια και +1Gb RAM, αλλα αφαιρεσαν την SD CARD....!!! που το θεωρω βλακεια....!!!! διοτι μπαταρια, μπορεις να βολευτεις και με powerbank, το +1gb Ram ειναι θετικο αλλα δεν μου εχει χρειαστει μεχρι σημερα πανω απο 2..!! την χωρητικοτητα ομως, πως θα την αυξησεις οταν χρειαστεις χωρο...? με USB να κρεμεται απεξω....? συμφωνω με τις περισσοτερες προτασεις του BACK, και θα προσθεσω αλλη μια. http://www.vickmall.com/asus-zenfone-2-smartphone-4g-lte-intel-z3560-quad-core-1-8-ghz-android-5-0-4gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-ips-screen.html επισης πολυ καλο και το MEIZU..(αλλα κι αυτο δεν εχει SD Card)....! το powerbank δεν θα κρέμεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα