Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια τις τελευταιες μερες κλεινει μονος του ο υπολογιστης 6-7 φορες τη μερα παλιοτερα το εκανε 1-2 φορες το μηνα τι μπορει να ειναι?ευχαριστω

Δημοσ.

Τι υπολογιστής είναι; Σταθερός; laptop;

Ποια ειναι τα χαρακτηριστικά του;

Άλλαξες κάτι στο hardware και άρχισε;

Είναι καθαρός από σκόνες; 

Υπο ποιες συνθήκες κλείνει; Σε συγκρκριμένο πρόγραμμα;

Γενικά, δώσε πληροφορίες αν θες σοβαρές απαντήσεις καθοδήγησης

• Like 1
Δημοσ.

σωστα...σταθερος ειναι τα windows 7 μου εχουν βαλει σπασμενα αλλα το εβγαλε μη αυεθντικα η microsoft δεν εχω αλλαξει κατι αλλο γιατι εδω κι ενα χρονο περιπου δεν ειχα αλλο θεμα τωρα αρχισε αυτο να κλεινει μονο του κι δεν κανει επανεκινηση πρεπει εγω να τον ανοιξω...απο σκονες τον ανοιγω κατα διαστηματα κι τον καθαριζω κι δε κλεινει σε καποιο συγκεριμενο προγραμμα η σελιδα στο φμπ πχ μπορει να ειμαι κι να κλεισει 

Δημοσ.

Ποιο είναι το σύστημά σου αναλυτικά δεν είπες ακόμα?

Καλά αφού έκλεινε παλιότερα 1-2 φορές γιατί δεν έκανες κάτι? Έπρεπε να φτάσεις στο απροχώρητο?

Ανέβασε επίσης μια φωτό από το HWmonitor που βλέπει θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Συνήθως άμα κλείνει μπαμ και κάτω το ποιο απλό που κοιτάζεις είναι το τροφοδοτικό. Αν φυσικά έχεις τσεκάρει της θερμοκρασίες σου και δεν είναι ανεβασμένες. Συνήθως το τροφοδοτικό είναι το ποιο εύκολο για δοκιμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι 100% μπορεί να φταίει αυτό. Μπορεί να είναι και θέμα μητρικής. 

Δημοσ.

Αν και δε νομιζω να ναι θερμοκρασία, κατέβασε ένα πρόγραμμα, το οποίο θα βρεις δωρεάν, speedfan. Θα σου δώσει τη θερμοκρασία του κάθε μέρους του pc. Να έχεις όμως τον υπολογιστή σου καμία ώρα ανοιχτό, να χει δουλέψει λίγο, όχι απευθείας δλδ να ναι κρύο το μηχάνημα.

Το παραπάνω είναι σπάνιο για σταθερό υπολογιστή, μα πρέπει ν αποκλείσουμε σιγα σιγά πιθανά αίτια και ξεκινάμε από κει, δωρεάν. Αλλά μάλλον το τροφοδοτικό σε πρόδωσε. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, όταν κλείνει, μπορείς να τον ανοίξεις απευθείας ή πρέπει να περιμένεις λίγο;

Καλημέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...