SOMAN21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μου αρέσει που συγκρίνετε τις τιμές με βάση το σκρουτζ και όχι την επίσημη...g4 s6 και m9 είχαν επίσημη τιμή 769€ αν δεν κάνω λάθος και το p8 είχε 500€.δλδ λιγότερο από τα 2/3 των τιμών των s6 και g4 Εγω τις συγκρινω με τις τιμες που τις εχω βρει εγω, τις αρχικες τιμες, και τις τιμες στην ευρωπαικη αγορα πιο πολυ..το οτι οι μεγαλες εταιριες βαζουν καπελο εδω στην ελλαδα η οι αντιπροσωποιες βαζουν δε ξερω στις συσκευες τους ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και θα βρεθουμε εκτος τοπικ αν το αναλυσουμε...Και..μεταξυ μας ο καθε ενας θα κοιταξει τη τσεπη του και που θα το βρει πιιο συνετα οχι τη τιμη που δινει η αντιπροσωποια.
amplaxoublis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καιρος να καταλαβουν μερικοι οτι τα Iphone κτλπ αξιζουν πολυ λιγοτερα ..!! Well done
aces Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μου αρέσει που συγκρίνετε τις τιμές με βάση το σκρουτζ και όχι την επίσημη...g4 s6 και m9 είχαν επίσημη τιμή 769€ αν δεν κάνω λάθος και το p8 είχε 500€.δλδ λιγότερο από τα 2/3 των τιμών των s6 και g4 Σωστα στα 500ε ξεκινησε ελλαδα. Ιταλια το p8 ειχε τιμη εκκινησης 469 ευρω (vikishop.it) ενω εδω ελλαδα ξεκινησε με τιμη εκκινησης κοντα στα 499 ευρω (δηλ 500). Η τιμη του επειδη το παρακολουθουσα επεσε σε αξιοπρεπη επιπεδα μετα το 4-μηνο (ελλαδα) κ απο οτι βλεπω μετα το 6-μηνο παιρνει καποιος καλυτερες τιμες (για ολα τα smartphone καποιοι υποστηριζουν πως οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τιμες των τηλεφωνων προσεγγιζονται στο 12-μηνο) νομιζω ομως οτι μετα απο 6-μηνο οι τιμες πεφτουν αρκετα
χιωτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω πάει Κίνα όλοι οι κινέζοι έχουν δικά τους κινητά τηλέφωνα, κανέναν δεν θα δεις με iPhone η Samsung ,η θα τους δεις αλλα θα είναι απομιμήσεις των iPhone Samsung .Αυτό γίνεται και σε αλλα προϊόντα όπως πλυντήρια κουζίνες ,δικά τους ρούχα ,παπούτσια δικά τους που μοιάζουν με τα Nike αλλα είναι μάρκες δεν είναι τα γνωστά κινεζικα .το μόνο ευρωπαϊκό που είδα στη κινα είναι ότι όλοι είχαν γερμανικά αυτοκινητα Audi BMW Passat ,ακριβά αμάξια ε!!!!!και είναι και ένα δις οποτε δεν μου λένε κάτι οι πωλήσεις σκοπός είναι τι κάνουν και σε άλλες χώρες Sent from my RM-1118_15207
Black Demis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σωστα στα 500ε ξεκινησε ελλαδα. Ιταλια το p8 ειχε τιμη εκκινησης 469 ευρω (vikishop.it) ενω εδω ελλαδα ξεκινησε με τιμη εκκινησης κοντα στα 499 ευρω (δηλ 500). Η τιμη του επειδη το παρακολουθουσα επεσε σε αξιοπρεπη επιπεδα μετα το 4-μηνο (ελλαδα) κ απο οτι βλεπω μετα το 6-μηνο παιρνει καποιος καλυτερες τιμες (για ολα τα smartphone καποιοι υποστηριζουν πως οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τιμες των τηλεφωνων προσεγγιζονται στο 12-μηνο) νομιζω ομως οτι μετα απο 6-μηνο οι τιμες πεφτουν αρκετα btw σημείωση... σχεδόν οσα υπάρχουν στο skrutz είναι bodafone γερμανιας branded και καποια tim italy branded (για p8 μιλάω) μεχρι τώρα γινόταν debrand. απο android 6 και μετά τα ξεχνάς αυτά
dali13gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω πάει Κίνα όλοι οι κινέζοι έχουν δικά τους κινητά τηλέφωνα, κανέναν δεν θα δεις με iPhone η Samsung ,η θα τους δεις αλλα θα είναι απομιμήσεις των iPhone Samsung .Αυτό γίνεται και σε αλλα προϊόντα όπως πλυντήρια κουζίνες ,δικά τους ρούχα ,παπούτσια δικά τους που μοιάζουν με τα Nike αλλα είναι μάρκες δεν είναι τα γνωστά κινεζικα .το μόνο ευρωπαϊκό που είδα στη κινα είναι ότι όλοι είχαν γερμανικά αυτοκινητα Audi BMW Passat ,ακριβά αμάξια ε!!!!!και είναι και ένα δις οποτε δεν μου λένε κάτι οι πωλήσεις σκοπός είναι τι κάνουν και σε άλλες χώρες Sent from my RM-1118_15207 Είδες και το 1 δις Κινέζους;
toyo73 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και όμως δίνεις. Όλα στην Foxconn γίνονται που είναι κινεζική εταιρεία Καμια σχεση.Η Foxconn δεν κανει του κεφαλιου της.Κατασκευαζει βασει προδιαγραφων και σχεδιων.Ειναι δηλαδη ο εντολοδοχος.Οπως η χτιστης σε μια οικοδομη, χτιζει βασει σχεδιων και μελετη του μηχανικου. Στην Τουρκια γινονται τα Τουρκικα TOFAS, αλλα και MERCEDES, OPEL, BMW, HYUNDAI. κ.α 1
just for today Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο και παλι μπραβο .Γελαω μαυτους που λενε ακομα τα κηνητα αυτης της εταιριας κηνεζιες.Ανεβαινει πολυ γρηγορα και με βηματα μπροστα.Αντε να δουμε κανενα mate με QHD .Καποιοι δε θελουν αλα εγω θα ηθελα να εχει QHD το mate8 οχι οτι με χαλαει και η fhd. Μεσα στο 16 θα γηνει τεχνολογηκη εκρηξη απο ολες τις εταιριες πηστευω.Ενα μονο κηνητο μαρεσει πιο πολυ απολα το lg v10 αλα να φορουσε πανω καναν sd820 η kirin950 και με μεγαλυτερη μπαταρια 3600 η και παραπανω.Γιαυτο της βγαζω το καπελο τη huawei γιατι βαζει μεγαλες μπαταριες στα περησοτερα και δεν θησιαζει τιποτα απο σπεκς.εκει που χρειαζεται βελτιωση ειναι στις αναβαθμησεις της η huawei χωλενει σαυτο το τομεα
W0zzAp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Λογικο,αφου εχει καλες τιμες μαζι με καλα χαρακτηριστικα,ηρθανε και οι πωλησεις. 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τρομερη εξελιξη της Huawei τα τελευταια, χρονια αλλα συγγνωμη που θα το ξαναπω, καντε κατι με το επισημο service στην Ελλαδα Είδες και το 1 δις Κινέζους; ε καλα ολοι ιδιοι ειναι 1
topaz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κορυφαία εταιρεία με πολύ ποιοτικά προϊόντα!
galistaboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ο κόσμος πλέον άρχισε να καταλαβαίνει ότι τα ράσα δε κάνουν τον παπά … Πληρώνει για μια συσκευή και θέλει να είναι ανταποδοτικό αυτό που πληρώνει… Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι απο τις λίγες που δίνει στη “σωστή τιμή” “τα σωστά χαρακτηριστικά” και δε πουλαει το όνομα της ΧΡΥΣΑΦΙ. Όσο για το “κινέζα” κτλ που κατά καιρούς ακούμε – διαβάζουμε … ποιο κινητό δε γίνεται στην ανατολική Ασία;;;;;;;;
cherno Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Γου-ά Γου-έ-ι Όταν αναγκάζεσαι να μάθεις την γλώσσα του άλλου γιατί η αγορά είναι ελεύθερη και εσύ δεν εξάγεις τίποτα... Τουλάχιστον ας το λέμε σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα