koslol8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ουπς, σωστό και αυτό! Μάλλον το κινητό μου δεν υποστηρίζει OTG όποτε δώρο άδωρον.
eddie1996 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μου ήρθε και το 2ο δωράκι από τα zapals. Μου ήρθε αυτό του θέματος. Περιμένω τώρα για τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ όμως μέχρι στιγμής TS. Πράγματι απορώ το πως βγάζουν χρήματα από αυτό....Μήπως από την διαφήμιση του δώρου σε κάνει να αγοράσεις κάτι άλλο η πουλάνε τις λίστες σε εταιρείες?
papars Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το παρέλαβα σήμερα και εγώ. Από Μαλαισία η αποστολή ... Δεν θυμόμουνα τι είχα παραγγείλει και μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω τι κάνει, μετά διάβασα στο φάκελο τι είναι. Μια χαρά με το One plus one μου παίζει.
stefant24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 <p>Ουπς, σωστό και αυτό!</p> <p>Μάλλον το κινητό μου δεν υποστηρίζει OTG όποτε δώρο άδωρον.</p> Άμα δεν το θες και το δίνεις το θέλω.
sepsekasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ηρθε και εμενα προχθες.Σκουπιδακι ειναι αλλα για τζαμπα μια χαρα
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Σκουπιδακι ειναι αλλα για τζαμπα μια χαρα Προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο γιατί θα το έχω πάντα μαζί στα κλειδιά μου και δεν θα χρειάζεται να ψάχνω κάθε φορά adaptorάκι με καλώδιο για ανταλλαγή αρχείων από το flashάκι μου με το κινητό και το tablet... 1
king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ πιστεύω είναι από τα πιο χρήσιμα gadzetakia. Κρίμα που δεν πήρα 3-4 ακόμα.
sepsekasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Σκουπιδακι με την εννοια ποιοτητα κλπ ενα σιδερακι ειναι Κing δεν εισαι καλος ανθρωπος.
king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Σκουπιδακι με την εννοια ποιοτητα κλπ ενα σιδερακι ειναι Κing δεν εισαι καλος ανθρωπος. Κακίες κακίες 1
runner69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το παρελαβα και εγω και δουλευει μια χαρα. Ημερα αποστολης 28/12 συμφωνα με το email που εστειλαν. Ο φακελος γραφει πανω 23/12 19:30 (λογικα τοτε το εκτυπωσαν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα