black66.gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Μαζί με το ρολόι προχθές,δυο τα γκατζετάκια από zapals! Αναμένουμε τα υπόλοιπα.
leros2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα μαζί με αλλά 2 πακέτα από αυτούς..
funbreaker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κανονικό OTG είναι βρε συ για όλα κάνει. Εγώ σύνδεσα 64gb usb με ταινίες σειρές και το διάβασε κανονικά. Επίσης xiaomi usb fan το δίνει κανονικά ρεύμα. Είναι από τα πιο χρήσιμα gadzets πιστεύω. thanks ρε φίλε, έτσι όπως ήταν δεν το κατάλαβα. Πήρε επάξια μια θέση στο πορτοφόλι μου. 1
eddie1996 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους μου ήρθε το 1ο δέμα από τα zapals σήμερα!!!!! Δεν έχω πάρει από αυτό αλλά κάτι άλλα.
G.makrihairis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα το usb σήμερα αλλά δεν έχει έρθει ΑΚΟΜΑ το led ρολόι ...... Το πρώτο είχε παραγγελία 20-12 ενω το δεύτερο 4-12... Το πρώτο ήρθε το δεύτερο ΟΧΙ!! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από G.makrihairis
xetasa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα! (είναι η δεύτερη παραγγελία, δεν θυμάμαι πόσες ακόμα έχω κάνει και τι γιατί από την τρίτη και μετά δεν μου έστειλε mail). Μια χαρά δουλεύει με το s6 μου!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα ηρθαν 6 πακετάκια απο Ζαπάλη . Νομίζω όλα εκτός απο το usb led φωτάκι.
turbakiasss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα Και εγώ σήμερα μαζί με άλλα δύο πακετάκι από ζαπαλς
koslol8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σημερα παρελαβα και εγω...αλλα είτε το βαλω στο κινητο ειτε οχι, το ιδιο και το αυτο. Χρησιμοποιησα 2 διαφορετικα φλασακια (2 και 8 γιγα, αλλα τιποτα) Με το που το συνδέετε το αναγνωριζει κατευεθειαν?
king2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σημερα παρελαβα και εγω...αλλα είτε το βαλω στο κινητο ειτε οχι, το ιδιο και το αυτο. Χρησιμοποιησα 2 διαφορετικα φλασακια (2 και 8 γιγα, αλλα τιποτα) Με το που το συνδέετε το αναγνωριζει κατευεθειαν? Πρέπει να υποστηρίζει OTG το κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα