Προς το περιεχόμενο

Zapals.com: USB Male to Micro USB Male OTG Adapter [Δωρεάν]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει παραλάβει κάποιος κάτι?

μάλλον για dispute μας βλέπω

Πολύ βιαστικος είσαι.... Μετά από ένα μήνα από την ημέρα αποστολής! Βέβαια σπάνια μπορεί να το έχεις νωρίτερα!
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηραμε κατι δωρεαν γνωριζοντας πως υπαρχει περιπτωση και μεγαλη μαλιστα να μην ρθει ποτε! Οποτε χαλλλαρα.. 

Ας ερθει και με ποταμοπλοιο! Προσωπικα δεν με καιει να το παραλαβω αμεσα μιας και το πηρα επειδη ηταν δωρεαν :P

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθαν σήμερα το audio καλώδιο και το OTG. Το OTG άψογο δοκίμασα 64gb usb 3 το διάβασε αμέσως έπαιξε ταινίες 1080p το NOTE 3 χωρίς θέμα. Επίσης δοκίμασα xiaomi usb fan επίσης δουλεύει άψογα για το καλοκαίρι θα είναι ότι πρέπει. Μόνο λάθος μου που δεν παρήγγειλα 2-3 ακόμα. Το audio καλώδιο δείχνει πολύ καλό επίσης. Μπράβο στο zapals αποδείχθηκε άψογο κατάστημα 4 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι τώρα.

Camera_ZOOM_20160127182748464_01.jpg

Δημοσ.

Πρωτο δωρακι που παραλαμβανω και εγω απο zapals περιοχη Τριπολη δε το εχω δοκιμασει ακομα ... περιμενω αλλα δυο !!!

τριπολη δεν μου ηρθε τπτ ακομα εμενα!
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα, Θεσσαλονίκη.

Το κοιτάω και το ξανακοιτάω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποια χρήση.

Να ήταν female το usb ok αλλά με male τι να το κάνω?

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα, Θεσσαλονίκη.

Το κοιτάω και το ξανακοιτάω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποια χρήση.

Να ήταν female το usb ok αλλά με male τι να το κάνω?

Κανονικό OTG είναι βρε συ για όλα κάνει. Εγώ σύνδεσα 64gb usb με ταινίες σειρές και το διάβασε κανονικά. Επίσης xiaomi usb fan το δίνει κανονικά ρεύμα. Είναι από τα πιο χρήσιμα gadzets πιστεύω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...